Επιστροφή στην αγαπημένη μας συνήθεια - Κάνανε πλάκα τα φίνα κορίτσια στου Ρέντη!


Από τον Νοέμβρη του 2011 είχαμε να πάρουμε διπλό στην...αγαπημένη μας έδρα και σήμερα τα κορίτσια μας πήγαν στου Ρέντη και έφυγαν με το 0-3 στο χαλαρό!

Όλοι οι γνώστες του αθλήματος έχουν τον Ολυμπιακό ως φαβορί για το πρωτάθλημα, όμως υπάρχει ένα δεδομένο που το είδαμε και σήμερα. Δεν ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από την δικιά μας ομάδα... με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει!

Προς το παρόν πρώτοι στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε...

ΥΓ: Μπράβο στους γαύρους. Πρέπει σήμερα να ήταν περισσότεροι από τα πανιά τους...

Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ!


    Χαμηλα τη μπαλα και σωστη διαχειριση της τεραστιας νικης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασχετο

    press θα σου προτεινα να ποσταρεις αυτο το φοβερο σχολιο που εκανε ενας αθλητης του συλλογου μας στη σελιδα του gate13radio. Αποψη μου πως πρεπει να το διαβασουν ολοι!

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=801482639894182&id=373619356013848&comment_id=801511929891253&offset=0&total_comments=12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Η ΣΥΝΕΝΤΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ! ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΕΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ TO GAZZETTA!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΛΕΙΖΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΤΛΟ'' ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ''ΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΠΩΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ '' ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ'' ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ. ME ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 80% ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ.. ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΩΔΟΡΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΖΕΤΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν διωχνεις το διευθυντη που σου εκανε το site απο το 0 στο νουμερο 1 σε μια νυχτα επειδη το ζητησε ο χοντρος, δε χρειαζεται κατι αλλο για να φανει οτι το gazzetta ειναι το sport-fm νο2. Επισης ο Καλκαβουρας εμετικος γαυρος, ειχε παει περυσι στο NBA και ρωτουσε παντου για τον Σπανουλη και οπως τα λες βαζει κατι τραγικους τιτλους σε θεματα του Παναθηναικου. Π.χ στη συνεντευξη του Μπλουμς απο τοσα πραγματα που μπορουσε να βαλει εβαλε το "Δεν εκλεψα τη δουλεια απο κανεναν!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιγα λεφτα να εμπαιναν απο τους "λεφταδες" θα ειχαμε σαρωσει παντου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανονικά πρέπει να απαγορευτούν μέχρι τέλος της σεζόν οι συνεντεύξεις παικτών μας σε όλα τα αθλήματε στο γαυρέτα μέχρι να βάλουνε μυαλό ή αν δε το ζητάνε οι διοικήσεις επίσημα να το ζητήσει η θύρα 13 ανεπίσημα.

    Παιδιά χαίρομαι να σας διαβάζω γιατί βλέπω στα γραπτά σας ποιοι είναι οι αληθινοί Παναθηναϊκοί που αγαπάνε την ομάδα, δεν κοιμούνται και ξέρουνε τι παίζει πάνω και κάτω από το τραπέζι.

    Αυτοί είναι οι Παναθηναϊκοί και όχι κάτι ξεφτυλισμένοι που θέλουν να λέγονται οπαδοί και πέρνουν στα ραδιόφωνα να ειρωνευτούν και να μειώσουν την ομάδα, χωρίς να έχουν ιδέα για το τι γίνεται. Βρίζουν τον Αλαφούζο που δεν βάζει λεφτά, χωρίς να ξέρουν ότι ο Αλαφούζος πληρώνει ακόμα και τα συμβόλαια τα δικά του και άλλα 20 συμβόλαια που έκανε ο Βαρδινογιάννης. Εγώ αν θέλω να βρίσω την ομάδα θα τη βρίσω εδώ, δε θα πάρω στα ραδιόφωνα να χαίρεται ο κάθε πουστόγαυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγαλοπρεπείς μπούρδες του Γκαζέτα. Η ανάρτηση έχει βασιστεί στα εισιτήρια , όπως τα ανακοινώνει η Σούπερ Λίγκα στην ιστοσελίδα της. Εγώ δεν δέχομαι τις ανακοινώσεις της Σούπερ Λίγκας. Δεν τις δέχομαι , γιατί στη Λεωφόρο γίνεται χαμός , πρέπει σε κάθε ματς να μαζεύεται από 13~15,000 κόσμος. Προχθές , στο ματς με την Αιντχόφεν είχε μαζευτεί όλη η σουβλακαρία Αθηνών-Πειραιώς και Περιχώρων. Απλώς δίδει η ΠΑΕ ένα νούμερο εισιτηρίων και το οποίο αναρτάται στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας. Καταλαβετέ το όλοι , η Λεωφόρος σε κάθε ματς του Παναθηναικού είναι γεμάτη από 15,000 κόσμο.


    Σήμερα, καλή τύχη στην ομάδα μας και ο Θεός Βοηθός ώστε να τα καταφέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι χοροδηπάει η ΘΥΡΑ 13. Το αγαπημένο μας τμήμα θα το πάμε πάλι στην κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου