Ελευθερόπουλος κατά Μαρινάκη!


Απίστευτη δήλωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και του ιστορικού 7-0, που καταφέρθηκε ενάντια στους μεγαλοπαράγοντες που επιζητούν την εξουσία και το κέρδος φωτογραφίζοντας έτσι και τον Β.Μαρινάκη. Μάλιστα στο υστερόγραφο του αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δημοσκόπηση που έβγαλε το Ελληνικό πρωτάθλημα ως το χειρότερο του κόσμου δείχνοντας ξανά με το χέρι τον υπαίτιο αυτής της κατάστασης, τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι χαρακτηριστικές του ατάκες:


"Όσο και να θέλω να απέχω από επικοινωνιακά παιχνιδάκια εξουσίας που έχουν συνηθίσει να παίζουν εκατομμυριούχοι μεγαλοπαράγοντες, χρησιμοποιώντας ως πιόνιά τους, υποταγμένους και δουλοπρεπείς ανθρώπους, είναι αδύνατον να μην τους απαντήσω."

"Ο δικός μου ο δρόμος είναι να συνεχίσω να λατρεύω το ποδόσφαιρο και να προσπαθώ από την θέση του επαγγελματία προπονητή, να δείχνω στα νέα παιδιά το μονοπάτι για το αληθινό ποδόσφαιρο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο δικός τους είναι, πιθανότατα, να συνεχίσουν να πυροβολούν πάνω στο πτώμα του δύσμοιρου ελληνικού πρωταθλήματος με μοναδικό στόχο την εξουσία και το κέρδος."

"Υ.Γ : Η τελευταία έρευνα για τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου, έδειξε ότι φέτος είμαστε στην τελευταία θέση. Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι κύριοι. Ο ασθενής, είναι κλινικά νεκρός."


ΥΓ: Κάπως έτσι μεταφράζουν και αναπαράγουν τέτοιες δηλώσεις τα Μ.Μ.Ε. του Β.Μαρινάκη. Οπότε κάνουμε κι εμείς το αντίστοιχο.

Σχόλια

  1. ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ, ΝΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.. ΑΝΤΕ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για σενα θα κανουμε την χαρη και θα σε καρπαζωσουμε αυτη την φορα με την ομαδα βολευ γυναικων... αυτην θα κατεβασουμε γιατι και παλι μολις δειτε τριφυλλι θα σας πιασουν τα ψυχολογικα...! υπομονη και ερχομαστε ποντικομικρουλη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά καλή είναι η καζούρα αλλά να σας κάνω μια ερώτηση?? Είναι παράλογο αυτό που λέει? Ο ολυμπιακός έχει πέσει σε ένα όμιλο στην Ευρώπη με αντίπαλα καφενεία και όλη τη ΣΑΒΟΥΡΑ της ευρωλίγκας. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σοβαρός αγώνας που θα δώσουν μέσα στο 2014 είναι αυτός με τον Παναθηναϊκό που χάσανε και αυτός που θα δώσουν σε 1 μήνα. Οποιοσδήποτε θα το έλεγε αυτό στη θέση του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτα ρε κατι τσοκαρα που εκαναν καριερα λογω της παραγκας. Ολοι αυτοι ειναι πρώτοι υμνητές των Βαρδ γιατι χωρις αυτους θα ηταν ανυπαρκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου