Κατάθεση Παναθηναϊκής Μαχητικής ψυχής.....!!!


       Σε όλα τα ομαδικά αθλήματα όπως και στο ποδόσφαιρο φυσικά υπάρχουν κάποιοι αγώνες που μπορεί να σου αλλάξουν το ρουν την ιστορίας σου ή τη μοίρα σου σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.Μια τέτοια νίκη ήταν και η χθεσινοβραδυνή στο άντρο του αήττητου στην έδρα του ΠΑΟΚ.

       Μια νίκη που ήλθε με κόπο,ιδρώτα και αίμα. Από μια ομάδα που η ατυχία την έχει χτυπήσει αλύπητα τις τελευταίες μέρες και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και μέσα στους αγώνες.Με τραυματία τον άνθρωπο με τα τρία πνευμόνια,τον ανυπέρβλητο αρχηγό Κάρλος Ζέκα,με χτυπημένο από ίωση τον ηγέτη της Μάρκους Μπέργκ και με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Νταβίντ Μέντες που ένιωσε σφίξιμο στην γάμπα, ο Παναθηναϊκός δεν κώλωσε, δεν φοβήθηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι.Σωστά στημένος από τον Αναστασίου με άμυνα για σεμινάριο και βράχους τους Κουτρουμπή και Σίντεφελντ,με τον Δώνη να είναι και πάλι εξαιρετικός.με άξιο συμπαραστάτη τον Μπούι και μπροστά με Καρέλη,Κλωναρίδη και τον σεληνιασμένο Ατζαγκούν έκανε την άμυνα του ΠΑΟΚ να τον αισθάνεται ουκ ολίγε φορές σε γρήγορες αντεπιθέσεις.

      Ωστόσο να μην ξεχνάμε ότι από το 15' μας επισκέφθηκε και πάλι η μόνιμη φίλη μας τελευταία, η ατυχία.Τράβηγμα του Σίντεφελντ που τον έκανε να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό μέχρι το 74' που πλέον μην αντέχοντας άλλο ζήτησε αλλαγή....Και φυσικά στο 86' νέος τραυματισμός του Αντζαγκούν που μέχρι το 96' απλά περπατούσε με εξαίρεση το 92 που έκανε μια ηρωική κούρσα για να κόψει ένα ανέβασμα του ΠΑΟΚ προς την πράσινη άμυνα.

      Τα υπόλοιπα τα ξέρετε δεν θα κάνουμε ανάλυση του αγώνα.Για άλλα πρέπει να μιλάμε σήμερα.Τα τελευταία 31 χρόνια που είμαι κοντά στον Παναθηναϊκό μόνιμο παράπονο πολλών ήταν η έλλειψη τσαμπουκά και αυτοθυσίας που είχαν οι παίκτες που κατά καιρούς απάρτιζαν το ρόστερ μας,πλην κάποιων φωτεινών εξαιρέσεων φυσικά.Τα τελευταία δύο χρόνια αυτό δείχνει να αλλάζει.Βλέπουμε παίκτες που το λέει η καρδιά τους,που δεν μασάνε από έδρες,που πουλάνε και κανένα τσαμπουκά για το τριφύλλι βρε αδερφέ.Που κάνουν πράξη το ΠΑΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΉ ΨΥΧΗ,το οποίο άλλωστε το βλέπουν και γραμμένο κάθε μέρα μπροστά τους στο Κορωπί.Το χθεσινοβραδυνό όμως ξεπέρασε κάθε όριο.Έδιναν την εντύπωση ότι δεν λύγιζαν με τίποτα.Μαχητές ηρωικοί που δεν καταλάβαιναν από τραυματισμούς που λύσσαγαν για την νίκη που θα τους κρατούσε ζωντανούς στο πρωτάθλημα.Συγκλόνισαν χθες οι παίκτες μας το δίχως άλλο και διέψευσαν όλους εμάς που το απόγευμα της 19ης Οκτωβρίου και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο προδικάζαμε 4άρες και 5άρες για τα δύσκολα παιχνίδι που έρχονταν για Ευρώπη και Ελλάδα.Τελικά διαψευστήκαμε οικτρά. Ισοπαλία με την PSV στην Ολλανδία και τσάμπα ήττα στη Λεωφόρο. Ήττα στο Καραΐσκάκη από τον Ολυμπιακό του....Καλογερόπουλου και δύο νίκες με Ατρόμητο μέσα και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Ενώ υπήρξε και μια άνετη νίκη επί του ανεβασμένου τελευταία Παναιτωλικού στην Λεωφόρο για το Κύπελλο στην επιστροφή του Μπέργκ μετά από δυο μήνες.Καθόλου άσχημος απολογισμός για μια ομάδα που θεωρούνταν ξεγραμμένη.

      Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι βούλωσαν τα στόματα εκείνων που είχαν ξαμολήσει τα φερέφωνα τους όλη την εβδομάδα και έλεγαν ότι οι πράσινοι θα έδιναν το ματς στον ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.Πότε ρε αλήτες ο Παναθηναϊκός έχει παίξει με την ιστορία του για να το κάνει τώρα;Πότε έδωσε παιχνίδια όπως εσείς σε κάτι Κέρκυρες και Λεβαδειακούς για να σώσετε τα παραρτήματα σας;Πότε πανηγυρίσαμε τίτλο αντίπαλης ομάδας όπως εσείς με τους Αεκτζήδες το 94 στη Φιλαδέλφεια;Ρε ξεφτίλες κρίνεται από τους εαυτούς σας και βγάζετε συμπεράσματα για εμάς,παλιολαμόγια. Σας ξεφτίλισαν όμως οι μάγκες με το τριφύλλι στο στήθος αλλά υπομονή και τον δεύτερο γύρο θα γελάσει ο κάθε πικραμένος....

      Αρκετά ασχοληθήκαμε όμως με εσάς,τώρα όλοι το κεφάλι κάτω ,τα δύσκολα πέρασαν τα λάθη του καλοκαιριού θα διορθωθούν και ο δεύτερος γύρος θα είναι καυτός αδέρφια.Όλοι κοντά στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά.Πιστέψτε τους και πάλι πάρτε παράδειγμα από τον τσαμπουκά τους και κάντε ηφαίστειο την Λεωφόρο και τότε θα δούνε τι εστί Παναθηναϊκός....

    Υ.Γ. Respect στον προπονητή της ομάδας Βόλλευ,τον Κύριο Ανδρεόπουλο για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο. Παράδειγμα για όλους μας πρέπει να είναι....

Σχόλια

  1. Τάσο , μπράβο για την ανάρτηση. Με εκφράζει πλήρως. Ανήκεις και εσύ στους λίγους , στον πυρήνα της Παναθηναικής Συμμαχίας , που πιστεύεις και μάχεσαι με τα γραπτά σου για τον Παναθηναικό. Ανήκεις στους μαχητές και όχι στους τρυπωτούληδες Παναθηναικούς , που επικαλούνται στην πρώτη στραβή , τον μεγάλο επενδυτή για να σώσει την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομορφη ανάρτηση, Παναθηναική και δεν θα άλλαζα ούτε ένα σημείο στίξης.
    Μια μικρή διόρθωση μόνο στο υστερόγραφό, ο προπονητής μας στο ανδρικό βολευ λέγεται Ανδρεόπουλος
    κι όχι Αδριόπουλος όπως λανθασμένα γράψατε στην ανάρτηση, ίσως και από κεκτημένη ταχύτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσος Γ.10/11/14 5:42 μ.μ.

    Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ και για την παρατήρηση σου.Πράγματι έγινε απο κεκτημένη ταχύτητα,για να γράψουμε βλέπεις ένα άρθρο για την αρρώστια μας πρέπει να κλέψουμε χρόνο απο την δουλειά μας οπότε υπάρχει βιασύνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάσος Γ.10/11/14 5:43 μ.μ.

    Γιωργάρα μου σε ευχαριστώ πολύ για μια ακόμα φορά.Ξέρεις ότι πάντα γράφω με γνώμονα το καλό της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ τελευταια ματς παικτης μας εμεινε τραυματιας εντος αγωνιστικου χωρου (ΖΕΚΑ και ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ) προκειμενου να μην αφησει την ομαδα με 10 παικτες! Για μενα που ειμαι ΟΠΑΔΟΣ και ΔΕΝ βλεπω με τα ματια, αλλά με την ΚΑΡΔΙΑ, αυτό μετραει περισσοτερο απο οποιαδηποτε ΝΙΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Panos kala13mata10/11/14 9:20 μ.μ.

    Οι μάγκες φοράνε ΠΡΑΣΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...μπραβο μας καναμε χαρουμενους τους οπαδους της πουστροομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. την αποψη μου, απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στεναχωριεμαι οταν χαιρονται οι σαπιοι οπαδοι της πουστροομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος χθες δε χάρηκε για τη νίκη της ομάδας μας για μένα απλά δεν είναι Παναθηναϊκός!Δεν έχει το ήθος να είναι Παναθηναϊκός αλλά αντιθέτως είναι αυτό που κατηγορεί! Είναι ίδιος με το γαύρικο παρακράτος της πουστιάς! Απλά δεν είναι τώρα μέσα στα πράγματα να κάνει αυτά που κάνει ο χοντρός. Τέτοιους "Παναθηναϊκούς" πραγματικά τους σιχαίνομαι. Και τελευταία αγωνιστική να ήταν θα ντρεπόμουν η ομάδα μου να κάτσει να χάσει έστω κι αν το πρωτάθλημα κατέληγε στους αρουραίους. Πάρτε χαμπάρι ένα πράγμα. Είμαστε με τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε Παναθηναϊκός! Άσε τους αρουραίους να πανηγυρίζουν μέσα στη Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ. Αυτό τους ένοιαζε. Εμένα αν δεν πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ λίγο με ενδιαφέρει ποιος θα το πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Xαχαχα είσαι θεούλης!!
    Ψήσου να μην ξαναγράψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από ποιό ανέκδοτο βγήκες ρε φίλε;


    Δηλαδή , για σένα , θα έπρεπε ο Παναθηναικός να κάτσει να χάσει , ώστε να στενοχωρηθούν οι οπαδοί του Θρήνου. Ο Ολυμπιακός , θα βρεί τρόπο να φτάσει τον ΠΑΟΚ , με όποιον τρόπο θέλει. Εμάς δεν μπορεί να μας κουμαντάρει γιατί είμαστε οι μόνοι που του κάνουμε πόλεμο.


    Αν χάναμε , θα μέναμε 9 βαθμούς πίσω , ο τίτλος (λέμε τώρα) θα πήγαινε μαθηματικά για περίπατο , και οι περισσότεροι οπαδοί μας θα λέγανε ότι η ομάδα είναι χαμηλοτάβανη.


    Αυτό θέλεις; Για ποιόν λόγο; Για να φύγει ο αλαφούζος , για να ξεφτιλιστεί η ομάδα , για να την πείς σε εμάς που υποστηρίζουμε την Παναθηναική Συμμαχία;


    Φίλε μου , οπαδοί ή φίλαθλοι σαν και εσένα καλύτερα να φύγουν από τον Παναθηναικό. Γιατί είναι ηττοπαθείς και τρυποτούληδες που δεν σκέφτονται το καλό του συλλόγου , αλλά το ιδιοτελές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οκ κατσε εσυ με το ηθος και κοιτα τις πουτανες να πανηγυριζουν πρωταθληματα, να μαζευουν ολα τα λεφτα απο το τσαμπιονς λιγκ, να φτιαχνουν γηπεδα, να εχουν δικο τους γηπεδο,και να μεγαλωνουν οπαδικα μαζευοντας ολη την νεολαια. η σημερινη μας καταντια οφειλεται σε αυτον τον βοθρο (να μην ξεχασω φυσικα και την γαυροοικογενεια) που καναμε χθες και παλι πρωταθλητες. το εργο το εχουμε ξαναδει πολλες φορες. τον βρωμιαρη σε αυτην την κωλοκοινωνια που ζουμε τον αντιμετωπιζεις με τα ιδια του τα οπλα. δυστυχως αλλα αυτη ειναι η αληθεια. μετα το βραβειο που περναμε επι πολλων χρονων της ομαδας που δεν χρωσταει, τωρα θα παρουμε και το βραβειο ηθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επετρεψε μου λοιπον να ειμαι οπαδος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και οχι φιλαθλος οπως εσυ.φυσικα και θα επρεπε να σε απασχολει το ποιος θα το παρει. το φαινομενο που περιγραφω εχει συμβει σε παρα πολλα γηπεδα ολου του κοσμου οταν προκειται για αιωνιους αντιπαλους. οσο για το ιδιοτελες συμφερον, αυτο αφορα εσενα, το συμφερον του συλλογου ειναι να σταματησουμε με καθε μα με καθε τροπο την γιγαντωση της πουστροομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν θα γίνουμε πουτάνες του καθένα για να μην πάρουν οι πουτάνες το πρωτάθλημα.
    Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία μας κάνουν να διαφέρουμε από τους γαύρους. Αν εσύ δεν θες να διαφέρεις και θες η ομάδα σου να ανοίγει τα πόδια της τότε μάλλον λάθος ομάδα υποστηρίζεις.


    Και γω οπαδός είμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για να χοντρυνουμε το παιχνιδι παρτε και αυτό το αρθρο... http://www.gazzetta.gr/football/article/668982/kaivrazei-o-paok-me-ti-diaitisia
    Αν το υπεγραφε καποιος αλλος αυτό το αρθρο θα ελεγα κοιτα τι ωραια που τα λεει. Ομως ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος ειναι ειναι ο διευθυντης προπαγανδας τους, οποτε καπου βρωμαει η υποθεση, καπου θα μας το γυρισει καποια στιγμη....
    Bagne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Zafeiris Mouskas11/11/14 12:11 π.μ.

    Μ'αρέσει που σου απαντάνε και πολιτισμένα.Τράβα γαμήσου ρε μόγλη που θα πιάσεις και κουβέντα για το αν έπρεπε να χάσουμε ή οχι.Καθυστερημένε.Γαμώ τα μυαλά σας βαζελάκια της κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε μην δίνεις σημασία στον λαπά...ο φουκαράκος με την γυναικία φωνούλα ειναι μονο για γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από αυτά που γράφεις , τίποτα δεν θα γίνονταν.
    Το ότι κάθομαι και γράφω , σπαταλώντας τον πολύτιμο χρόνο μου , το κάνω
    για να απαντήσω σε σχόλια σαν τα δικά
    σου , τα οποία θεωρώ επικίνδυνα για την αντίληψη φιλάθλων και οπαδών του Παναθηναϊκού
    που έχουν το κουράγιο να τα διαβάσουν στο μπλογκ.



    Καταρχήν , συμφωνούμε στο ότι και να γίνονταν
    π.χ. έχανε ο Παναθηναϊκός και κέρδιζε ο ΠΑΟΚ , δηλαδή η διαφορά παρέμενε στους 5
    βαθμούς μεταξύ πρώτου και δεύτερου , ο ΟΣΦΠ θα έβρισκε τρόπο να ψαλιδίσει αυτή
    την διαφορά. Πως ; Σε ματς ντέρμπυ Αστέρας- ΠΑΟΚ , με διαιτησία που θα έπαιζε
    80-20 υπέρ του πρώτου , οδηγώντας τον σε νίκη. Κατόπιν στο ντέρμπι του Φαλήρου ο
    ΟΣΦΠ κέρδιζε τον ΠΑΟΚ , οπότε το +5 υπέρ του ΠΑΟΚ γίνονταν +1 υπέρ του Ολυμπιακού.



    Άρα η νίκη του Παναθηναϊκού δεν είναι κρίσιμη
    για την διαφορά βαθμολογίας μεταξύ 1ου και 2ου , γιατί ο
    ΠΑΟΚ έχει 2 επιπλέον εκτός έδρας ντέρμπι, που μάλλον θα τα χάσει.



    Πάμε στον Παναθηναϊκό , που χθες κατέθεσε
    ψυχή. Τυχόν ήττα θα σήμαινε , μαθηματικά , απώλεια του πρωταθλήματος. Έχει
    πιθανότητες ο Παναθηναϊκός για τίτλο; Όχι , δεν έχει , γιατί ο πρόεδρος του
    ΟΣΦΠ κάνει κουμάντο στη Σούπερ Λίγκα και ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Δεν
    θα αφήσει τον τίτλο να φύγει μέσα από τα χέρια του. Αλλά , αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσει σαν κοτούλα
    για να χάσει. Έκανε το σωστό , πάλεψε σαν θηρίο και βγήκε νικητής , πράγμα που
    το παραδέχθηκε και ο αντίπαλος προπονητής.



    Αν έχανε , μαζί με την ήττα θα έβγαιναν , όλοι
    οι αντίπαλοι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και του προέδρου της , για να ασκήσουν
    κριτική και να πουν ότι ομάδα είναι χαμηλοτάβανη.
    Όπως έγινε πριν 2 χρόνια περίπου , όταν κάποιοι εδώ στο μπλογκ σκίζανε τα ρούχα
    τους , επειδή ο Αλαφούζος έδιωξε τους Σπυρόπουλο ,Βύντρα Χριστοδουλόπουλο. Μια κριτική άνευ λογικής που
    επικεντρώνεται στο κλισέ : να βρεθεί επενδυτής για να ρίξει λεφτά στην ομάδα
    μιας και το ρόστερ είναι χαμηλοτάβανο.



    Συνεπώς , το μόνο που μπορώ να σου γράψω είναι
    : να στηρίζεις ανιδιοτελές το ποδόσφαιρο και να εύχεσαι η ομάδα μας να κερδίζει
    σε κάθε ματς , χωρίς να επηρεάζεσαι από λογικές ηττοπάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τάσος Γ.11/11/14 7:08 π.μ.

    Εντάξει κάποιοι χρίζουν ψυχιατρικής έρευνας.Δεν υπάρχει σωτηρία πλέον.Ζουν ανάμεσα μας και μας εκπλήσσουν κάθε φορά και περισσότερο.Ειναι οι γνωστοί άγνωστοι που σπάνε τα τηλέφωνα της ΠΑΕ για εισητηρια οταν υπάρχει ντέρμπι και καλό Ευρωπαϊκό.Ειναι οι ίδιοι που περιμένουν τους Άραβες,τους Κινέζους και τους εξωγήινους να αγοράσουν την ΠΑΕ για να ασχοληθούν και πάλι με τον Παναθηναικο.Μην ασχολείστε παιδια εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σε γαμαω μωρη πουστρα οπου και οπως θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τάσο , σε ευχαριστώ για τα πολύ καλά λόγια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου