Berg για χρόνια;


Η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σουηδό επιθετικό,28, για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2018. Σήμερα στην εφημερίδα Livesport διαβάσαμε πως ο παίκτης έχει δώσει εντολή σε μεσίτη να βρει σπίτι στην Αθήνα για αγορά. Αν μη τι άλλο δείχνει τις προθέσεις του ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός είχε την τύχη σε όλα τα αθλήματα του να διαθέτει
κάποιους παίκτες που σκεφτόντουσαν όχι μόνο με βάση τα λεφτά του συμβολαίου αλλά με το αν περνούσαν καλά στον Σύλλογο και στην πόλη. Παραδείγματα αθλητών που αν ήθελαν είχα φύγει στο εξωτερικό για καριέρα και περισσότερα λεφτά ήταν οι Βαζέχα και Αλβέρτης, με αποθέωση όμως τον Διαμαντίδη που μπορούσε να παίρνει πολύ περισσότερα και παράλληλα να πάει σε κάποια άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και να διεκδικεί τις ίδιες κούπες. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο Σύλλογος ευτύχησε να έχει παίκτες που δεν κοιτούσαν τα πάντα καθαρά επαγγελματικά, ούτε ξεχνούσαν εν μια νυκτί μόλις έβλεπαν ένα μηδενικό παραπάνω σε κάποια πρόταση άλλης ομάδας.

Ελπίζω στην ίδια κατηγορία να ανήκει και ο Μάρκους, να στεριώσει εδώ πέρα και να αποτελέσει τον ηγέτη και πρότυπο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.


ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός έχει αποτελέσει την Ιθάκη πολλών αθλητών. Άλλοι το εκτίμησαν και το μέτρησαν σωστά, άλλοι όχι και πήρε την κατηφόρα η καριέρα τους. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το timing..

Σχόλια