Mr.Bean θα μας λείψεις!


Μετά την φυγή του Γιαννάκη, η αλήθεια είναι πως δεν πιστέψαμε πως θα πετυχαίναμε γραφικό του ίδιου επιπέδου.
Μέχρι που ήρθες εσύ και μας διέψευσες!

Δυστυχώς πήρες πρέφα πως...σε πήραμε πρέφα ότι γούσταρες Παναθηναϊκό και ΟΑΚΑ και είπες να την κάνεις πάνω στο καλύτερο, πάνω που άρχιζες να βγάζεις γούστα..

Μακάρι οι Αγγελόπουλοι να βλέπανε το φως το αληθινό και να σε κρατήσουν ή τουλάχιστον να κάνουν μια προσπάθεια..

Όπως και να χεις θα μας λέιψεις!

ΥΓ: Γκέρσον, Γιαννάκης, Μπαρτζώκας... Αγγελόπουλοι έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Κάτι καλό περιμένουμε!

Σχόλια

  1. SAILOR YOUR FATHER10/10/14 7:17 μ.μ.

    ΠΕΛΑΤΗΣ ΕDITION Vol.2Πριν το 2000 δεν μπορούσανε.Με ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ δεν μπορουσανε.Χωρις ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ παλι δεν μπορουσανε.Με ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ τα ιδια.Χωρις ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ παλί τα ιδια.Με ΦΡΑΓΚΗ ακομα χειροτερα.Χωρις ΦΡΑΓΚΗ ξανα τα ιδια.Και τωρα με ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ.Για δευτερη φορα στην ζωη μου καύλωσα τοσο πολυ μονο και μονο επειδη χοροπήδαγαν τα μαλακισμενα στον παγκο τους και κανανε λες και πήρανε και εγω δεν ξερω τι.Η πρωτη ητανε το 99.Οι πουτσες? ΑΜΕΤΡΙΤΕΣ.Οι φαπες? ΑΤΕΛΙΟΤΕΣ.Τους εχουμε κανει κομπλεξικους.Καλύτερα να το διαλισουνε το μπουρδέλακη τους.Η αμα γουσταρουνε στιν τελικη να μας κανουνε μυνηση για βιασμο ρε παιδακη μου.Απο το πολυ ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ εχουνε σαλταρη τελειος.Δικο τους παιχνιδη και το χασανε οι μαλακες.Ο σβερκος τους μιλαμε εχει γινει πλατφορμα .Το κολοδακτηλο που εκανε ο μπαρτζωκας μπήκε τοσο βαθια μεσα του που ενιωσε επιτελους ο ανθρωπος τι εστι ΓΑΜΗΣΗ στα σκελια του.Πρεπει να μπήκε τοσο βαθια που η χαρα του ητανε τοσο φανερη που εφτασε σε σημειο να θελει και αλλο. Υ.Γ.Οι ομαδες απο κατι τετοιους βιασμους φτιαχνονται και τα κερδη ειναι πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προσεξα live και τρελαθηκα (με την καλη εννοια)!!!! Ετσι θα γινουν μεγαλοι παιχταραδες οι νεοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zafeiris Mouskas10/10/14 9:41 μ.μ.

    Πόσα λέει αυτή η φωτό...Δεξιά η πιτσιρικαρία με τα καινούρια παιδιά να το πανηγυρίζει με την ψυχή της και αριστερά Φωτσένκο-3D ψύχραιμοι με χειραψία του στυλ ''στο ίδιο έργο θεατές'' ή ''βαρέθηκα να σας γαμάω'' φάση.Τι παίκτες ρε πούστη,τι παίκτες.

    Αντίο coach B να μας ξανάρθεις,αφού αρέσει σε σένα,αρέσει και σε μας,μη σε χάσουμε από πελάτη.Βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σεβασμος στον δημητρακη τον μαγκα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου