Μας ξενερώσατε!


Χάσαμε από τον Όφη μέσα στην Λεωφόρο στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα δεν... απο όλες τις απόψεις.

Σχόλια

  1. Ξενερα... τεραστια...


    Στο ματς με την Εστοριλ ημασταν αδιαφοροι, σημερινα ημασταν απιστευτα ανγχωμενοι. Αγχος το οποιο θα επρεπε να εχουμε ξεπερασει ως τωρα μιας και φτασαμε σε μια απο τις ποιο σημαντικες εβδομαδες τις σεζον...
    πφφφφφ δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...


    Πρεπει να αλλαξει αμεσα η εικονα, ποιο αμεσα δε γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σου ειχα πει θα εμφανιστω στο επομενο στημενο.......μην εκπλαγεις αν δεν χασουν την κυριακη στο φαληρο.........δεν τοπαιζω ξερολας αυτη την εντυπωση μου δινουν.....μηπως πρεπει να δουμε και αυτη την εκδοχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργος Αλεξόπουλος19/10/14 10:38 μ.μ.

    Αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Μάριμπορ, προσωπικά δε μπορώ να τους προσάψω ότι δεν παίζουν με όρεξη ή παθιασμένα. Απεναντίας, θα έλεγα ότι σε κάποια σημεία, τα νεύρα που βγάζουν (εκτός του ότι είναι βούτυρο στο ψωμί του αντιπάλου) οδηγούν σε λάθος αποφάσεις. Εκτός αν μιλάς για τους Κροάτες όπου (πλην του Γκόρτνον) μάλλον έχεις δίκαιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά μιλούσα για φέτος φίλε Γιώργο μου δίνουν την εντύπωση σαν να θεωρούν ότι επειδή έκαναν την καλή χρονιά πέρυσι και φέτος θα γίνει κάτι ανάλογο με αυτόματο πιλότο, Δεν είναι όμως έτσι και θα έπρεπε να το είχαν ήδη καταλάβει.
    Για τους Κροάτες εγώ έχω πέσει έξω με τον Πέτριτς πίστευα ότι με προετοιμασία θα βοηθούσε περισσότερο αλλά είναι απογοήτευση. Για τον δε Πράνιτς εάν ο λόγος που δεν παίζει καλά είναι απο τσαντίλα που δεν πήρε μετεγγραφή, καλύτερα να έφευγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου