Από την "Σκύλλα" στην "Χάρυβδη"


Πολλές φορές μέσα από το blog έχω αναφερθεί στα προβλήματα που κληρονόμησε η τωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναικού από τα προηγούμενα χρόνια. Ένα πρόβλημα επιλύεται δέκα εμφανίζονται,πριν από λίγο καιρό είχαμε την υπόθεση του Ντονά στο βόλεϊ ανδρών, στο μπάσκετ γυναικών έχουμε την αντίστοιχη περίπτωση της Γκαμπριέλα Μαρτζινεάν.

Την προηγούμενη Κυριακή η ομάδα του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που σήμαινε ταυτόχρονα και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης. Η ομάδα παρουσιάστηκε ελλιπής αφού δεν αγωνίστηκαν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας Νίκι Έιβερι, Κατερίνα Γλυνιαδάκη και Μόνικα Όλιβερ μιας ανακλήθηκαν τα δελτία από την Ομοσπονδία

Ο λόγος για αυτή την εξέλιξη δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η FIBA ενημέρωσε την ΕΟΚ για την ανάκληση των δελτίων των αθλητριών λόγω της οφειλής που υπάρχει στην Γκαμπριέλα Μαρτζινεάν την Ρουμάνα φόργουορντ που αγωνίστηκε στον σύλλογο την περίοδο 2010-2011. Το ποσό ανέρχεται κοντά στις 20.000 ευρώ, η πλευρά του Παναθηναϊκού αναφέρει ότι έχει γίνει πρόταση στην Μαρτζινεάν να εξοφληθεί με δόσεις μέχρι τον Δεκέμβριο,ενώ από την πλευρά της η Ρουμάνα παραμένει ανένδοτη.

Μπορεί το πρωτάθλημα να πήρε παράταση για μία εβδομάδα όπου την πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αθηναϊκό όμως θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση γιατί οι τρεις αυτές παίκτριες αποτελούν σημαντικά κομμάτια στο φετινό ρόστερ του συλλόγου, εάν θέλει να αποτελέσει διεκδικητής του πρωταθλήματος. 

Όλη αυτή η ιστορία αποτελεί μία ακόμα ένδειξη για τις "πληγές" που κουβαλάει στις πλάτες του ο Ερασιτέχνης, τα χρέη είναι πολλά σε όλα τα τμήματα και γίνεται τιτάνια προσπάθεια ώστε όλα αυτά να ελαχιστοποιηθούν. Μακάρι να βρισκόταν κάποιος να πλήρωνε αυτό το ποσό τοις μετρητοίς ούτως ώστε ένας μεγάλος "βραχνάς" να έφευγε από πάνω τους. 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου