Πέμπτος χρόνος και ακόμη να μας κερδίσεις δίκαια!


Από το 2010 και μετά που έχει πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης στο Καραϊσκάκη έχει καταφέρει να μας νικήσει 2 φορές από τα 5 ματς που έχουμε παίξει.

Μια με τον Καλόπουλο και μια με τον Καλογερόπουλο...

Κοινό σημείο και στα 5 ματς; Πάντα όλοι πριν τα ματς μιλούσαν για μεγάλα σκορ και σπάσιμο ρεκόρ..

Μέχρι και σήμερα όμως βλέπουμε πως το κόμπλεξ και η ματαιοδοξία που διακατέχει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν βλέπει πράσινο ξεπερνάει κάθε όριο, αφού έχει πετύχει τον Σύλλογο στην χειρότερη φάση της ιστορίας του και όμως για να πάρει ένα αποτέλεσμα περιμένει μια σφυρίχτρα και ένα σημαιάκι...

Μπορεί η χθεσινή γιούχα που έφαγε από πολλούς στο γήπεδο να ήταν απόρροια αυτού του σκεπτικού..

Σχόλια

  1. Καραπαπαρας για προεδρος της Δημοκρατιας. Αυτος αξιζει σε αυτο τον αποπατο που λεγεται σύγχρονη Ελλαδα. Η ντροπη της Ευρωπης καταντησαμε, μη πω η ντροπη των Βαλκανιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sorry ρε press αλλα πραγματικα πιστευεις οτι τη γιουχα την τρωει γι αυτο? Δε λεω, υπαρχουν καποιοι ελαχιστοι γαυροι που δεν κοροιδευουν τον εαυτο τους και βλεπουν τι συμβαινει (οπως και ολοι...) αλλα οι περισσοτεροι ειναι οσο σιχαμενοι ειναι και αυτος ο χοντρος στη φωτο... το γραψα και χθες, οι γιουχα ειναι λογω του σκορ. Δεν τους ενδιαφερει αμα χρειαστει να δωσει και ΔΕΚΑ πετσινα πεναλτι, θελουν να δουν μεγαλο σκορ με ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ και να ερθει. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω απλα δεν τους αρεσε το 1 και θελανε τουλαχιστον 4 για να περασουν το περσινο καζο και οχι οτι ξυπνησαν τα προβατα, εξαλου πριν λιγους μηνες αυτοι δεν τους ψηφισαν στο βρωμολιμανο και στον βολο..!!! στην εδρα μας πρεπει να τα ταπεινωσουμε τις αρχιδόμποχες του κερατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμπεμπαμπλομ27/10/14 7:09 μ.μ.

    Ρε παιδια η συγκεκριμενη φωτογραφια τον ανεβαζει πολλα επιπεδα,βαλτε μια τωρινη που ειναι σαν μπετονιερα με ποδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραπαπάδες , Βρέντζοι , Μαρινάκηδες , είναι χοντρομπαλάδες που μυαλό δεν έχουν για τίποτε άλλο παρά για φαγιά και συνωμοσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση αυτά που ανέφερε, κολλητάρι του Μαρινάκη είναι οπότε τιμάει τα λεφτά που παίρνει και για τον λόγο που τα παίρνει. Στο Περιστέρι βέβαια μίλησε για εγκληματικές οργανώσεις για επίορκους δικαστές αλλά ουδείς είδα να συγκινείται και να τον καλούν για εξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α και κάτι άλλο βλέπω σε διάφορα κείμενα στο σάιτ ότι ο Παναθηναικός έχει κάνει τις λιγότερες τελικές απο τις ομάδες που ήρθαν στο "Καραισκάκη". Βέβαια δεν μας αναφέρουν πόσες τελικές έκανε ο Ολυμπιακός σε σχέση με τα συγκεκριμένα παιχνίδια για να κρίνουμε ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ28/10/14 12:15 π.μ.

    ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2014_10/karapapas.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φωναξε ο λαγος πριν μπει στην τρυπα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ28/10/14 6:51 π.μ.

    ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμπεμπαμπλομ28/10/14 2:59 μ.μ.

    θαυμα ειναι που χωρεσε και σε αυτην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν δεν έχεις να γράψεις κάτι σοβαρό , κάνε μας την χάρη και φύγε από το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ29/10/14 11:26 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η πλάκα είναι ότι όταν έκανε την εκπομπή "Όποιος αντέξει" έκανε μπαμ απο μακριά ότι ήταν Ολυμπιακός αλλά ο ίδιος όταν τον ρωτούσαν έλεγε ότι είναι Τσέλσι. Αυτός μαζί με τον Καρμοίρη αποτελούν την επιτομή της λεγόμενης "αντικειμενικής" δημοσιογραφίας που μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα γίνανε ολυμπιακότεροι των ολυμπιακότερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου