ΠΡΟΣ Γ.Αλαφούζο: Πόσο είναι το χρέος της ΠΑΕ;


Kαλός, χρυσός και άγιος αλλά σε κάποια φάση πρέπει ο κόσμος να μάθει πόσα χρωστάει η ΠΑΕ, στα πόσα θα πέσει το χρέος στο τέλος της σαιζόν και πόσο από αυτό είναι για μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις που δεν καίνε.


Καλή η σφιχτή οικονομική πολιτική, αλλά δε γίνεται να μην γνωρίζουμε που στο καλό βαδίζουμε.

Δε γίνεται να χάνουμε από κάποια Εστορίλ, να μας νικάει στο χαλαρό η Ντιναμό μέσα στην έδρας, να μην κάνουμε μεταγραφές από το πάνω ράφι και να συνεχίζουμε επ αόριστον να έχουμε την δικαιολογία των χρεών.

Οφείλεις Γ.Αλαφούζο σαν πρόεδρος της ΠΑΕ εκλεγμένος από την Παναθηναϊκή Συμμαχία στην επόμενη Γ.Σ. να μιλήσεις συγκεκριμένα με νούμερα να ξέρουμε τι γίνεται. Και όχι να αποφεύγεις να απαντήσεις γιατί και καλά τέτοιες ανακοινώσεις κάνουν κακό σε εμπορικές συμφωνίες. Ούτε η πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι είμαστε που έχουμε οικονομικά ανοίγματα.

Να ξέρουμε πόσα χρωστάμε και πόσο πέτυχε η πολιτική που έχεις ακολουθήσει τα τελευταία 3 χρόνια.

ΥΓ: Αυτή η ανάρτηση δεν έγινε λόγω Εστορίλ. Αργά ή γρήγορα θα ανέβαινε, γιατί είναι φυσιολογικό ο κόσμος -και ειδικά εμείς που πληρώνουμε για 3ο χρόνο στην Συμμαχία- να έχει δικαίωμα να μάθει.

Σχόλια

  1. Ποιον πήχη ρίχνω μωρέ; Έφτιαξες πέρυσι μια καινούργια ομάδα. Ωραία; Ωραία..
    Πήγε πολύ καλύτερα από ότι περίμενες. Ωραία; Ωραία..
    Φέτος θα παίζαμε στην Ευρώπη και δεν είχαμε ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα, αφού οι περισσότεροι ήταν άπειροι. Ωραία; Ωραία..


    Σου φαίνεται τόσο παράλογο σε μια τέτοια ομάδα να βρεθεί μια καλύτερη σου και να σε κερδίσει στο χαλαρό; Σου φαίνεται τόσο παράλογο να χάσεις από ένα χωριό; Τα έχουμε ξαναπάθει και τα δύο. Εγώ τα περίμενα και τα δύο.


    Αυτό που δεν περίμενα και με ενόχλησε είναι η εμφάνιση. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς.


    ΥΓ: Δεν παρουσιάζω κανέναν σαν σωτήρα. Μην γράφεις μαλακίες. Την άποψη μου εκφράζω και αυτή λέει πως το μοντέλο της λαϊκής βάσης με βρίσκει 150% σύμφωνο ως την καλύτερη λύση για τον Σύλλογο. Σηκώστε τον κώλο σας, γραφτείτε και δυναμώστε την Συμμαχία. Στα @@ μου ο Αλαφούζος και ο κάθε Αλαφούυζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παραμύθι δεν έχει δράκο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κυβέρνησης που σιγοντάρει ότι γίνεται στον ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Έχουν χεστεί απάνω τους και προσπαθούν να φιμώσουν τιςαποκαλύψεις για τον υπόδικο fataul με τα πακιστανικά και κινέζικα μερεμέτια.

    Υ.Γ: Θα μοιράζουν 20ευρα σε σακούλες πάλι η τσατσά του χοντρού όπως σε κάτι οίκους του God προεκλογικά;

    ΓΥΦΤΟΙ-ΓΥΦΤΟΙ-ΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ

    ΓΥΦΤΟΙ-ΓΥΦΤΟΙ-ΓΥΦΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ποιοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι κ οι εγκληματιες""

    χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......ειπε ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ τον πετινο ΚΕΦΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτην την φυλλαδα ρε press δεν θα την αγοραζε ο αλαφουζ μαζι με τον σταθμο;;; τι εγινε, που βρισκομαστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΗΜΝΙΟΣ4/10/14 3:51 μ.μ.

    ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. koloniwtissa134/10/14 3:51 μ.μ.

    Εμένα μια είναι η απορία μου. Αν θέτουν σε κίνδυνο ανθρωπινές ζώες θα παρεμβεί ο εισαγγέλεας ή θα κάνει τα στράβα ματιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυγε ρε αλαφ ούζο12 δεν σε θελουμε να μας ριξεις πεφτουμε κ μονοι μας αντε γυφτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει παρατραβηξει το αστειο. ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ, ΒΑΣΙΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gruenerteufel5/10/14 1:20 μ.μ.

    Σουτ!!!!!!!!!!!! Δεν μιλαμε για τετοια ο καναλαρχης το εχει υπο ελεγχο θα ξυπνησουμε καποια μερα μετα την ΥΓΕΙΑ και δεν θα γνωριζουμε τιποτα απο οσα ξεραμε εως τωρα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. alafrouzo... poula kai dromo gauromh..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου