Ακολουθεί συλλεκτική φωτογραφία...


Σχόλια

  1. Μεγάλο θρηνολόι σήμερα το βράδυ. Πέναλτι δεν υπήρχε , ήταν μπροστά στη φάση ο διατητής. Γαμότο τον Τομάς που έριξε κάτω τον Μπεργκ , πάλι 2~3 γκολάκια θα τους βάζαμε στο Καραισκάκη , αλλά υπάρχει ο β΄γύρος και εκεί θα φάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι Berg τι Rosen-Berg... Marcus και οι δυο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Ελα σενιόρ Μίτσελ, ο Μπέργκ είμαι..
    -Ο ποιος;;
    -Ο Ρόζε-Μπεργκ 2-0!



    μπουχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αξια Εστοριλ 26εκ
    Αξια Μιντιλαντ 13εκ
    Αξια Μαλμε 10εκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. REDS AGAINST THE MACHINE 72/10/14 2:49 π.μ.

    Ρε άσε τις ευγένειες δεν σου πάνε και πολύ. Φέτος δεν σας σώζει ουτε η παράγκα σας. Μιλάτε για εμάς το ποδόσφαιρο αλλα στο μπασκετ δεν βλέπεται που απειλειται, δημιουργείται κλιματα γαμάτε σπίτια διαιτητών και παιζουνε συνεχώς υπο απειλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον μιλάς για κάποιους φούρνους Που γκρεμίστηκαν???
    Άκου αντιγραφέα του Green zone ( πρώτοι στη αντιγραφή σε όλα τελικά ,αλλα πάντα μετα απο μας)ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΥΣΙ παίξαμε Κ με ξένους διαιτητές και θυμάσαι παλι τι επαθες.


    Σε καταλαβαίνω ειναι δύσκολο να χωνεύτει πρόπερσι η σκούπα 0-3 και πέρυσι το brake στο brake.Τωρα φταίνε οι ισολογισμοί....

    ΥΓ. Τα μπλουζάκια που είχατε φτιάξει ´´ημουν κ εγω στο ΟΑΚΆ´´ τι απέγιναν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχετε κάνει παράγκα στο ποδόσφαιρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιβεβαιώθηκε αυτό που εγραφα τις προάλλες..Δεν είναι τόσο καλή ομάδα οι γαύροι όσο θέλουνε τα ΜΜΕ να πιστεύουμε..Είναι ακόμα πολύ ασύνδετοι στις γραμμές τους με αρκετούς νέους παίχτες και τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα..Ειδικά αυτός ο Μποτία..το πάει από γκελα σε γκελα..Ενω κατι Ελαμντελούι..( αν γράφεται έτσι ) είναι πραγματικά αδιανόητο πως τους φέρανε..και δε μίλησε κανείς γαυρος μετα τα τόσα εκατομμύρια που εισπράξανε από μεταγραφές..Ο Μήτρογλου δε μπροστά είναι φανερά ανέτοιμος αφού δε μπορεί να κάνει ούτε σωστό κοντρόλ!

    Έχουνε μεγαλο πρόβλημα οι γαύροι αυτή τη χρονική στιγμή και κάνει μπαμ..ειδικά στην άμυνα η Μαλμε τους έκανε φάση για πλάκα. Τα δε γκολ που τρώνε το ένα πιο αστείο από το άλλο . Ενώ και ο Ατρόμητος τους έκανε 3-4 τετ α τετ..

    Υ.Γ το δυστυχήμα είναι οτι εαν εμείς κάναμε 2-3 καλες μεταγραφές..και θα είμασταν τώρα πρώτοι στη βαθμολογία και θα είχαμε πιθανότητες να παίξουμε στο Champions league ή έστω να σιγουρέψουμε να περάσουμε τον όμιλο στο Europa..και να κάνει η ομάδα μια Ευρωπαική υπέρβαση..Τωρα η ομάδα ρισκάρει ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου