Θα είχε πολύ ενδιαφέρον...


Όπως φαντάζομαι, θα έπεσε στην αντίληψη σας το βιντεάκι με την αποχώρηση του Γιώργου Βαρδινογιάννη σε κάποιο ματς παλαιμάχων μας επειδή η Θύρα 13 φώναζε συνθήματα κατά της οικογένειας του.

Σε κάποια φάση λοιπόν, πριν αποχωρήσει, πήγε προς την κερκίδα για να μιλήσει με τον κόσμο του Συλλόγου. Αφού κανείς δεν του έδινε σημασία, αποχώρησε από τον χώρο.

Και κάπου εδώ είναι η ένσταση μου..


Αν ποτέ δοθεί ξανά μια αντίστοιχη ευκαιρία, ο κόσμος να κυνηγήσει τον διάλογο μαζί του. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να εξηγήσει στον κόσμο τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε το καλοκαίρι του 2000, αν θεωρούσε τον ανιψιό του άχρηστο/αδιάφορο για τον Σύλλογο και τι ρόλο βάραγε η οικογένεια του όλα αυτά τα χρόνια που ο Κόκκαλης ξεφτίλιζε με κάθε τρόπο τον Σύλλογο.

Πραγματικά θα είχαν πολύ ενδιαφέρον οι απαντήσεις του πιστεύω. Αφού θέλει δηλαδή να κάνει διάλογο, να του εξηγήσει και κάποιος -μιας και δεν καταλαβαίνει όπως φαίνεται- για ποιο λόγο κράζουμε την οικογένεια του.

ΥΓ: Και επειδή στο video ανέφερε ως αιτία αποχώρησης του τον χουλιγκανισμό -που μόνο αυτός δεν ήταν- να φανταστούμε πως ποτέ του δεν χρησιμοποίησε πρακτικές αντίστοιχες του χουλιγκανισμού στην επιχειρηματική και προσωπική του ζωή...

ΥΓ2: Χωρίς μπράβους βέβαια...

Σχόλια

  1. μηπως αυτοι που του την*πεσαν* φοβουνται τις αποκαλυψεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπετάνιος του γλυκού νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεμέλιος14/10/14 8:07 μ.μ.

    Πάντα τον τελικό λόγο τον είχε ο Βαρδής. Ο Γιώργος έκανε παλαιού τύπου διοίκηση. Αυτά όλα τέλειωσαν όταν ο Κόκαλης εφάρμοσε στο ποδόσφαιρο, το know-how της μπασκετικής ολυμπιακής παράγκας - που ήταν συνέχεια της αρειανής μπασκετικής παράγκας, και μεταλαμπαδεύτηκε από τους Ιωαννήδηδες και τους Σαλονίκες. Βλέποντας ο Κόκαλης πως το ποδοσφαιρκό τμήμα μπορούσε να του αποφέρει πολύ μεγαλύτερα κέρδη μέσω CL και ταυτόχρονα, θετική δημοτικότητα και μεγάλο κοπάδι από οπαδούς-στρατό προστασίας για τις σοβαρότερες μπίζνες του, ανέλαβε το ποδόσφαιρο -μπόρεσαν να ανασάνουν οι Γιαννακόπουλοι- απέσπασε-εξαγόρασε ευνοϊκές πολιτικές αποφάσεις, διακανόνισε χαριστικά τα χρέη του Ολυμπιακού από Κοσκωτά, Σαλιαρέλη και σε δύο χρόνια έκανε το Γιώργη να εγκαταλείψει. Ο τύπος διοίκησης που έκανε ο Γιώργης ήταν passe ήδη από την εποχή Κοσκωτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτε ξανα Βαρδ πουσταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως είναι κωμικό αυτοί που τον βρίζανε στη συγκεκριμένη εκδήλωση στη πλειονότητα τους με το ζόρι ήταν ενήλικοι..Από εκει φαίνεται πόσο " αυθόρμητα " ήταν τα βρισίδια . Μιλάμε για μεγάλη φάμπρικα ! Άτιμη ανεργεία..
    Η αυτός είναι ο λόγος ή πρόβατα που υπακούνε εντολές..Δεύτερη επιλογή δεν υπάρχει..Τους ειπανε κάποιοι οτι θα συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση " α ωραία πάμε να τον βρίσουμε "

    Να μην ασχοληθεί ποτέ με τον Παναθηναικό να μείνουμε στη μιζέρια ωστε μερικοί από εμας να μπορούνε να πάρουνε καμια θεσούλα στα Δ.Σ της συμμαχίας και της ομάδας να κάνουμε κουμάντο στον Ερασιτέχνη και να έχει και λόγο υπαρξης το Πανκι...

    Γιατι αν τυχον αναλάβει κανεις σοβαρος με πολλά λεφτά τότε τι θα απογίνουμε ..?

    το 2011 αποχωρησαν οι Βαρδινογιάννηδες από τότε η ομάδα στην Ευρώπη απο την 30η θέση κατέληξε στην 100στη και κάνει έρανο για να μαζέψει λεφτά μπας και πάρει κανεναν παίχτη..
    Αλλά αυτά δε μας πειράζουνε ..καθόλου...
    Νικόλα στο πλοιο των ονειρών μας θα είσαι για πάντα καπετάνιος..
    Ανδρεα Νικόλα τώρα είναι η ωρα...
    Οι δευτερες και τριτες θεσεις ηταν για τα λογιστικά βιβλία..

    Πλεον η 6η θέση κανενα προβλημα και το πλεόνασμα το 2017 μιλάμε για στόχους όχι αστεία..Εμεις ξέρουμε καλύτερα όσο έχει ο σύλλογος εμας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα..Εμεις ..ο καημένος ο Παναθηναικός ε ενταξει και ποιος ασχολείται..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρες συμφωνώ με το πνεύμα της ανάρτησης που έκανες. Νομίζω , ότι γενικά δεν έπρεπε να οι οπαδοί να
    φωνάξουν εναντίον του , αλλά να βρουν τρόπο για να συζητήσουν. Γενικά , αν και δεν εκτιμώ τους Βαρδ , έχω θετική εκτίμηση στα όσα έχει προσφέρει ο συγκεκριμένος στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.
    Τα ερωτήματα που θα του απεύθυνα:

    1.Γιατί μεταβίβασε τις μετοχές του στον ανιψιό του και δεν έκανε μια έρευνα αγοράς να βρει και άλλους υποψήφιους αγοραστές.

    Γιατί
    δεν έδωσε δωρεάν, έστω με κάποιο συμβολικό τίμημα , την Παιανία στην ΠΑΕ
    για να την χρησιμοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα ως προπονητικό κέντρο.


    Γιατί
    έβαζε και αυτός αλλά και οι υπόλοιποι της οικογένειας , διάφορους Τσάκες και
    πρίγκιπες που θα αγόραζαν τον Παναθηναϊκό , ενώ στο τέλος απεδείχθησαν ότι
    όλα αυτά ήταν μια φούσκα.


    Γιατί
    επί εποχής του , δεν ανακαίνισε και δεν μεγάλωσε την ιστορική έδρα της Λεωφόρου , σε μια περίοδο όπου υπήρχε
    χρήμα και οι νόμοι ήταν περισσότερο ελαστικοί από ότι σήμερα.


    Γιατί
    δεν πάλεψε , την παράγκα του Κόκκαλη , αλλά άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ως ήθελε ο
    Ολυμπιακός.


    Γιατί
    είδε τον Παναθηναϊκό ως ιδιοκτησία
    του , δεν θέλησε να κάνει καλές σχέσεις με τον Ερασιτέχνη , ώστε να δουλεύουν
    από κοινού , όλα τα τμήματα του συλλόγου μαζί σαν μία οικογένεια.


    Γιατί
    , αποξένωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα από το γήπεδο Απόστολος Νικολαιδης , αναγκάζοντας
    έτσι πολλούς οπαδούς να «μεταναστεύσουν» στο Ολυμπιακό στάδιο και μαζί με
    αυτούς και πολλά τμήματα του Ερασιτέχνη , με αποτέλεσμα να υπάρχει
    δυσλειτουργία με αυτά που απέμειναν στη Λεωφόρο.



    Αυτά είναι μερικά ερωτήματα , υπάρχουν και άλλα , που θα
    έκανε ο υποφαινόμενος αν συναντούσε τον πρώην πρόεδρο , ψάχνοντας για πειστικές
    απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι είναι αυτά που γράφεις; Την 2η θέση πήραμε πέρυσι και μαζί το κύπελο μετά από 4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον είχε πελάτη 10 χρονια και σε είχε στης 11 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τότε που δεν προλάβαινα με να πανυγηριζουμε στην ομόνοια. Αλλά σας Λυπάμαι για τη δεν τα ζησατε δεν πειράζει είστε ελεύθεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ελευθερία είναι το πιο μεγάλο αγαθό στο σύγχρονο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια χαρά τα έχουμε ζήσει γι' αυτό σιχαινόμαστε κάθε τι που σχετίζεται με δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και αυτός πήδηξε πρώτος απ' το καράβι αφήνοντας την ομάδα εκτός Ευρώπης...

    Υ.Γ. Τη τελευταία φορά που επιδιώχτηκε σε αντίστοιχη περίπτωση διάλογος με τη Μούμια ήταν στη Κρήτη και ο πρώτος που τον πλησίασε για να μιλήσει μαζί του εισέπραξε τις κλωτσιές και τα χτυπήματα αυτού του αλήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΩΡΓΟΣ15/10/14 12:57 π.μ.

    Έτσι ακριβώς . Και το ξέπλυμα πήγε σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι εκπληκτικό πως τα λαμόγια παραπλάνησαν τον κόσμο της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσημα η οικογένεια αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012, άλλωστε ο Γόντικας άνθρωπος του Βαρδινογιάννη ήταν. Δεν βλέπω όμως να αναφέρεσαι στην σιωπή από την πλευρά της οικογένειας στην υπόθεση του Τσάκα και στο γεγονός ότι αντί να επιδιώξουν την πώληση της ομάδας την είχαν "παρκάρει". Η άποψη μου για την οικογένεια είναι καταγεγραμμένη για το μέγεθός τους σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο προσέφεραν πολύ λιγότερα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με συγχωρείς τώρα αλλά εσύ μετά από όλα αυτά που έγραψα..έρχεσαι και γράφεις για την οικογένεια και τον Τσάκα..? Δηλαδή εντάξει ωραίο ακούγεται αυτό ως σενάριο του τυπου για ολα φταίνε οι Βαρδινογιάννηδες ..Αλλά πως προκύπτει ? Γιατι εγώ μπορώ να πω οτι τον Τσάκα τον έβαλε ο Μαρινάκης ο Αλαφούζος ο Πατέρας ο Βγενόπουλος ο Φούφουτος..
    Ο Βαρδινογιάννης αποχώρησε επίσημα πέρυσι το Σεπτέμβρη..για την ιστορία..Όσο για τον Γόντικα μέσα στη συμμαχία ήταν ο Γόντικας..ιδρυτικό μέλος κιόλας..Και το ποιοι είναι οι άνθρωποι του Βαρδινογιάννη είναι και αυτό μια λογική υποκειμενική..Και ο Πατέρας όταν ανέλαβε ως φίλος του Βαρδινογιάννη ανέλαβε αλλά ποτέ δε χρεωθηκε ως καλή επιλογή αλλα ως ανεξαρτητος μαγκας και κτλ και οταν πήδηξε από το καράβι όλα ξεχάστηκαν ..Και ο Αλαφούζος επιλογη του Τζίγγερ ήταν να του δώσει τσάμπα τις μετοχές.

    ΑΛΛΑ όλα αυτά είναι ΑΣΧΕΤΑ με τις αηδιες ..της " αυθόρμητης " διαδήλωσης.
    Όπως είναι και ΑΣΧΕΤΑ με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη . Γιατι αυτον βρίζανε "αυθόρμητα"..

    Εκτος αν πιστεύεις οτι τον βρίζανε τα ανήλικα για το επιχείρημα που αναφέρεις..Αλλά γιατι βρίζανε συγκεκριμένα τον Γιώργο ? Δηλαδή στη ζωή που δεν έζησαν..γιατι ήταν αγέννητοι..τους πειραξε τι .. ? τα μαυρα χρόνια του γαύρου ? τα πρωταθληματα και τα κύπελλα ? το οτι στην Ελλάδα κάναμε πλάκα ? ο Σαραβάκος .. ? Το οτι ο Παναθηναικός έπαιρνε οποιον παίκτη ήθελε..? Οι ευρωπαικές πορείες .. ?

    Άσε φίλε Γιαννη..δικαιολογία μηδεν ..
    Κανονικά με αυτά που κάνανε όσοι πήδηξαν από το καράβι..με ΔΙΚΗ τους πρωτοβουλία..έπρεπε να τους σταυρώσουνε..αλλά ούτε ένα συνθηματάκι..
    Όσο για τον Αλαφούζο..αυτος ονομάστηκε και Σωτήρας..

    Στο κάτω κάτω ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έφυγε πριν καμια 15 χρονια.." Αυθόρμητο " βρισιδι..το 2015 όταν η οικογένεια αποχώρησε το 11..Οι μάσκες έχουνε πέσει και έχει φανεί ξεκάθαρα ποιος είναι ποιος και τι εξυπηρετούσε όλα αυτά τα χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο Βαρδινογιάννης αποχώρησε το Σεπτέμβρη του 2011 για την ιστορία με δική του δηλωση...Λάθος ..από ταχύτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενώ επί Τζίγκερ γαμηθήκαμε στις κούπες... Ασε ρε μαγκιώρη που σας έλειψε κ ο παρκαδόρος... έκανε πλάτες στον κάθε Κοκκαλη να ασελγεί στην ομάδα μας!!! ¨Αραγε τις λοιπές επιχειρήσεις έτσι τις διοικούν??!...Δεν νομίζω!! Και αυτό το από 30 θέση πήγαμε στην 100 ...χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!!! Το θέμα είναι να έχουμε καλή ομάδα , να βλέπουμε μπάλα κ να διεκδικούμε κούπες σε αξιοκρατικό πρωτάθλημα ...κάτι που δ έχουμε καθώς με το έτσι θέλω μας το παίρνουν!!! Αλλά ο ...παρκαδόρος δ βλέπω που οφέλησε την ομάδα . . . και σου έλειψε!!!

    υ.γ. δ είμαι με το ζόρι ενήλικος (σε περίπτωση που το έχεις απορία)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σου αρέσει να τα κάνεις σαλάτα όλα μέσα μάλλον έτσι ? Ξαναλέω μιλάω αποκλειστικά για την αυθόρμητη διαδήλωση και τα βρισίδια στο τιμώμενο πρόσωπο Γιώργο Βαρδινογιάννη. Οπότε η προσπάθεια σου να πας την κουβέντα στον Τζίγγερ έιναι όπως μιλάνε οι πολιτικοί και η απάντηση είναι ναι αλλά εσείς πριν τόσα χρόνια κάνατε αυτό..Δηλαδή τίποτα επι της ουσιας παρα μόνο τα γνωστα ο Τζίγγερ φταίει για όλα..
    Οσο για αυτό για την Ευρώπη εσύ μπορεί να χέστηκες και αμα νιώθεις οτι σε τιμάει να το λες μαγκιά σου..Αν σε τιμάει να το γράφεις και νιώθεις καλύτερα πως χέστηκες πως ο Παναθηναικός έχει γίνει τα τελευταια χρόνια ανυπολυπτος στην Ευρώπη ενώ έπαιζε και κέρδιζε μεγαθήρια ..Τι να κάνουμε εγώ οφείλω το γεγονος πως έγινα Παναθηναικος στον Panathinaikos της Ευρώπης..Εσύ που χέστηκες ...συγχαρητηρια..
    Αναρωτιέμαι όμως ρε γμτ..πως γίνατε εσύ και όλοι αυτοί Παναθηναικοί ..? Ο Παναθηναικός της Ευρώπης χεστήκατε..πρωταθλήματα δε παίρναμε..κούπες δε παίρναμε..Ε τότε πως στο καλό γίνατε Παναθηναικοί..αφού όλα ήταν τόσο στραβά..?

    Και σε κάθε περιπτωση και ξανά για την ταμπακέρα..πες κάτι έτσι για το καλό..Γιατι εφόσον μπήκες στο κόπο να μου απαντήσεις τουλάχιστον να απαντησεις και σε οτι γράφω..και οχι απλά για τον αντίλογο..Αμα ηρθες να κανεις αυτό εντάξει το πετυχες..μου την είπες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ωχ ψαγμενος...
    για ενημερωσε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βαγγελη χαρα στην υπομονη-επιμονη σου.Να εισαι παντα καλα και παντα να εισαι παρων εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημητρης Παναθα15/10/14 8:16 π.μ.

    Μιλάμε φυσικά για τον Πρόεδρο που χόρευε στα μπουζούκια και τραγουδούσε Περαία μου Περαία μου!
    ΜΟΥΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. SAILOR YOUR FATHER15/10/14 8:16 π.μ.

    Διάλογο με πουτσαράδες και ανθρώπους που είχανε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μαγαζί γωνία δεν κάνεις και ο λόγος είναι απλός.Δεν θα σου πούνε ποτέ αυτό που θες να μάθεις διότι η πάγια τακτική τους είναι η κολοτουμπα.1979-2000 21χρονια 6 πρωταθλήματα 9 κύπελλα 3 σούπερ καπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δημητρης Παναθα15/10/14 8:17 π.μ.

    Τουλάχιστον να ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι που θελουν τον Παναθηναικο μια ζωη δευτερο τριτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δημητρης Παναθα15/10/14 8:18 π.μ.

    Αυτοι δεν ηταν ποτε τους Παναθηναικοι. Ηταν μισθοφοροι και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ!
    Νοσταλγοι του Γοτζου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι διαλογο να κανουμε ρε παιδια?? Να ξυσουμε τις πλυγες μας και να ρωτησουμε γιατι παρατησαν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ να τον εκμεταλευονται TA @@, κορακια,ο καραγκιοζο ΧΟΧΟΧΟ,ο μπαρμπα ΚΕΡΑΤΑΣ,και καθε παραρτημα...
    Γιατι να γινει διαλογος με καποιον που πριν παραδωσει τον ΠΑΟ ειχε φροντησει να κλεισει τους συνδεσμους,και με καθε ευκαιρια εστελνε τους οπαδους μας στο πανω διαζωμα του κολοΟΑΚΑ προς συμορφωση...και ποσα αλλα
    Δυστηχως ειναι πολλα τα λαθη και δεν ξεχνιουνται...


    ΥΓ καταδικαζω οσο οργη και να υπαρχει,συνθηματα που βριζουν ΝΕΚΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΠΧ. ΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ).
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η IP ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φυσικά και δεν ξεχνάμε... Στο μαγαζί Εμπάτη στη Κηφισά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απλά ήρθε σπίτι του Baggelis ο eliot13 και του είπε "Ρε Βάγγο, να χρησιμοποιήσω για λίγο τον υπολογιστή σου", αμέσως ρε Press να πάει το μυαλό σου στο πονηρό, άπαπαπαπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γράφω για τον Τσάκα φίλε Βαγγέλη γιατί η ιστορία αυτή ξεφτίλισε τον σύλλογο σε μια εποχή που η οικογένεια είχε την πλειοψηφία των μετοχών. Μπορεί ο ίδιος να δήλωσε ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό τον Σεπτέμβριο του 2011, όμως τυπικά κατείχε την πλειοψηφία των μετοχών.
    Εγώ δεν πρόκειται να υπερασπιστώ ούτε τον Πατέρα ούτε τον Βγενόπουλο, και αυτοί μόλις είδαν τα δύσκολα την "έκαναν" με "ελαφρά πηδηματάκια". Ο καθένας βέβαια πρέπει να κρίνεται ανάλογα με το χρονικό διάστημα που διαχειρίστηκε τις τύχες του,Άλλο τα δύο χρόνια, άλλο τα 21, άλλο τα οκτώ χρόνια, δεν είναι το ίδιο.
    Όπως επίσης θυμάμαι όμως και για κάποιους άλλους που ήθελαν να προσφέρουν αλλά φάγανε μεγάλο "κράξιμο" από την κυβερνητική εφημερίδα
    Καλά όλα αυτά που αναφέρεις για τον Σαραβάκο, για τις ευρωπαϊκές πορείες,όμως δυστυχώς δεν άφησαν παρακαταθήκη ούτε γήπεδο, ούτε προπονητικό κέντρο και ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να το είχαν καταφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχω κουραστεί με τους Παναθηναικούς που γλύφουν τα αρχ...α των Βαρδινογιάννηδων ...των ανθρώπων που επι 35 χρόνια περισσότερα κακά απότι καλά έχουν προσφέρει!!!! Οι ανθρωποι που άφησαν τον Κόκκαλη να ασελγεί κυριολεκτικά στην ομάδα μας... η οικογένεια που δ άφησε ενα περιουσιακό στοιχείο στην όμάδα (επί 35 χρόνιαα- ούτε μία γαμημένη καρέκλα), η οικογένεια που μας έμπλεξε με την διπλή ανάπλαση κ ακόμα τρέχουμε κ δ φτάνουμε, που την ανέλαβε όντας πρώτη σε κούπες στην Ελλάδα κ τα τλτα σχεδόν 20 χρόνια δ σε αφήνουν ούτε να πλησιάσεις σε κούπα και και και... !!!! Γιατί δεν παίρναμε κούπες κ πρωταθλήματα αναρωτηθηκες ποτέ τα τλτα 20 χρόνια??! Και για το αν ο Παναθηναικός είναι 35ος - 5ος - 70ος στην ευρώπη αυτο λίγο καίει τον κάθε παναθηναικό όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα στην ομάδα κ με την σαπίλα που υπάρχει και τα λαμόγια που δ σε αφήνουν σε ησυχία κ τώρα που για τους δημοσιοκάφρους "δεν είσαι καλή ομάδα" εν αντιθέση με την υπερομάδα του γαύρου!!! Και αδερφέ ειλικρινά το τλτο που θέλω είναι να "στην πω", δεν σε ξέρω κ δ έχω τέτοιο σκοπό...αλλά δ μπορείς να αναπολείς την οικογένεια Βαρδινογιάννη από τα καλά που έκανε την δεκαετία του 80 και που μας ήθελε βολέμενους στην δευτερη θέση με το έτσι θέλω κ με την καραμέλα της ευρώπηςκαι στην τελική από τότε πέρασαν 30 χρόνια!!!! !!! Μας κλέψαν πρωταθλήματα - κύπελλα και αν τους ένοιαζε στο ελάχιστο θα είχαν κινήσει γη κ ουρανό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τραβα στο greenmood να γραψεις.εκει ειναι τα φιλαρακια σου.αντε σπασε απο εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ακριβως, να ειναι παντα εδω να μας θυμιζει ποιος εκανε το γαυρο αυτο που ειναι σημερα! Πραγματικα 33 χρονια, μας "στερεωσαν" στη 2η θεση αφηνοντας το γαυρο να στησει μια απιστευτη παραγκα, γηπεδο δεν εκαναν, δεν αφησαν κανενα περουσιακο στοιχειο, μας φορτωσαν και με χρεη και και και..... και ακομα συζηταμε για τους ΒΑΡΔ!


    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ποσο ανόητος είσαι εσυ Ντανκαν Μακλαουντ? Εσυ εκανες βολτα σε αυτο το site..τελευταια..Τόσο φίλοι που μετά από 5-10 σχόλια εφαγα ban..στο δημοκρατικό " site "
    Τι άλλο φρούτο θα μπει να γράψει την κοτσάνα του..?
    Eχετε ξεσαλώσει..που λεω αληθειες και μιλάω με επιχειρηματα και έχετε χάσει την ψυχραιμια σας..με χτυπηματα κάτω απο τη ζωνη..
    Ο αλλος γράφει για τις IP..
    Να απαντησει ο διαχειριστης του blog γιατι μερικοι εχετε ξεφυγει..o καθενας τη παπαρια του εδω μεσα. Είπαμε δε σας παίρνω σοβαρά αφού ειστε πραγματικά της πλάκας..αλλά κάποια πράμματα δεν γίνονται ανεχτά.

    Επι της ουσιας ουτε μια απαντηση δε πηρα..Είστε πραγματικά πολύ λίγοι..
    Ο Τζίγγερ ...και ο κακος μας ο καιρος..για την ταμπακέρα τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου