Παναθηναικός - Παναιτωλικός 3-1

Πριν το ξεκίνημα του ματς , το ζέσταμα των παικτών.

Τέλος του αγώνα , αποχώρηση των παικτών από τον αγωνιστικό χώρο.

Το καλύτερο φετινό ματς του Παναθηναικού. Κατοχή μπάλας σχεδόν 70% και τρία γκολ. Επιστροφή Μπεργκ , που τρόμαξε πολλούς.

Το σκορ θα μπορούσε με λίγη τύχη να ήταν και 6-2 ή και 7-2. Έχασε πολλές ευκαιρίες η ομάδα , θα μπορούσε , αν οι επιθετικοί μας ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στα τελειώματα  τους , να είχαν μπεί  άλλα 2~3 γκολ.

Μου άρεσε πολύ η τριάδα του κέντρου Μπούι , Μπαιράμι , Δώνης. Είναι ποιοτικοί και οι τρείς , αν δουλέψουν λίγο περισσότερο ,θα πάμε πολύ καλύτερα από ότι μέχρι στιγμής. Σε αυτούς προσθέτω και τον Λαγό.

Νομίζω , ότι η τωρινή ομάδα είναι πολύ καλή. Τα μέχρι στιγμής άσχημα αποτελέσματα , οφείλονται στην ατυχία που χτύπησε την ομάδα μας , με τους πολλούς τραυματισμούς , κυρίως  , η απώλεια του Μπεργκ.

Ο Μπεργκ στον αγωνιστικό χώρο , είναι όπως ο Κούρκουλος στην ταινία Λόλα. Ηταν σαν να έλεγε , οτι δεν υπάρχει περίπτωση , εγώ θα σας καθαρίσω όλους και θα πάρω το πρωτάθλημα.

Γενικά , η σημερινή εμφάνιση του Παναθηναικού με γέμισε με αισιοδοξία. Πιστεύω , ότι οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγάλες , μπορεί να τους διαλύσουμε όλους. Φυσικά , θα πρέπει ο Αλαφούζος να βάλει τα δυνατά του , γιατί ο Μαρινάκος θα προσπαθήσει με μη-νόμιμους τρόπους να μας σταματήσει.

Στους διακριθέντες βάζω όλους τους παίκτες , με εξαίρεση τον Πέτριτς , που πρέπει να βελτιώσει την ταχύτητά του και το μπλαζέ παιγνίδι του. 

Σχόλια