"Στα 15 εκατομμύρια το χρέος στο τέλος της σαιζόν.Το καλοκαίρι θα επενδυθούν περισσότερα χρήματα στην ομάδα"


Αναλυτικά οι διάλογοι και οι ερωτήσεις που εκτυλίχθηκαν:


«Η Συμμαχία και τα μέλη της είναι ότι πιο σημαντικό έχει ο Παναθηναϊκός. Αυτό δεν το λέω εγώ, κάναμε μία ποιοτική έρευνα και φάνηκε ότι τα μέλη της Συμμαχίας είναι ένας πυρήνας παναθηναϊκών οι οποίοι προστατεύουν το σύλλογο, γνωρίζουν τα θέματα του και η επιτυχία μας, γιατί η προηγούμενη σεζόν ήταν επιτυχής και ελπίζουμε το ίδιο και για αυτό σκέφτηκα να κάνουμε μία συζήτηση. Να πω ορισμένα θέματα, έχω κάποιους συνεργάτες να τα εξηγήσουν.

Θα επαναλάβουμε και άλλες φορές τη συζήτηση για να μάθετε για την ομάδα και τη Συμμαχία. Βασικό στοιχείο στην αλλαγή της ΠΣ και της διοίκησης είναι η πιο ενεργή αντιμετώπιση της διαφθοράς του συστήματος που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιρικά στηρίζουμε τα παιδιά που βγάζουμε, για να φτιάξουμε μία ισχυρή ομάδα. Περιμένω τις ερωτήσεις σας».

Στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις προς τον Γιάννη Αλαφούζο...

Για τα οικονομικά: Όταν αναλάβαμε εμείς, τα χρέη ήταν 27 εκατ. ευρω. Μετά τα μειώσαμε στα 22 και φέτος υπολογίζουμε να είναι 15 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν. Η φετινή χρήση θα είναι ισοσκελισμένη. Η φετινή σεζόν είναι η τελευταία που είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Όσο για το γήπεδο, έχουμε αποφασίσει να μείνουμε στη Λεωφόρο, δεν το συζητάει κανείς. Ελπίζουμε να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια τη μερική ανακατασκευή. Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι δεν θέλει. Έχουμε θέμα με το Ελεγκτικό Συνέδριο αλλά θα τα ξεπεράσουμε. Εάν δεν τα ξεπεράσουμε, θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν αλλάζουμε άποψη. Θα χρηματοδοτήσουμε μόνοι μας την ανακατασκευή έστω και τμηματικά, μόλις τελειώσει η σεζόν.

Αυτό που βλέπουμε για Παναθηναϊκό είναι τραγικό. Να νοιάζονται 500 άτομα για τον Παναθηναϊκό είναι θλιβερό. Δεν το λέω για να σας κατηγορήσω. Είναι ευθύνη όλων. Ο κόσμος θέλει όραμα. Βλέπω με συμπάθεια τα έργα που θέλετε να κάνετε στη Λεωφόρο, αλλά θέλω να μάθω την άποψη σας για το έργο της μόνιμης ανακατασκευής της Λεωφόρου...

«Το γήπεδο της Λεωφόρου δεν είχε άδεια λειτουργίας και ήθελε μία σημαντική επισκευή. Το πρώτο που κάναμε ήταν να γυρίσουμε απορρίπτοντας άλλες ιδέες. Τα πράγματα θα γίνουν βήμα - βήμα. Τώρα θέλουμε να μεγαλώσουμε και να ανακαινίσουμε το γήπεδο. Θα το κάνουμε μόνοι μας ή τη βοήθεια της Περιφέρειας. Όταν το τελειώσουμε, θα περάσουμε στο επόμενο βήμα, που θα είναι η μόνιμη εγκατάσταση στη Λεωφόρο .Τώρα ποια λύση θα επικρατήσει, δεν μπορώ να το πω. Δεν θέλει άλλη συζήτηση, αυτή είναι».

Για το αν βάλει λεφτά ο Γιαννακόπουλος:

Μπορεί. Είχαμε μιλήσει πριν λίγους μήνες, είμαστε σε κάποια επαφή. Θετικά τα λέμε. Μπορεί να βάλει λεφτά. Φαντάζομαι ότι ο κ. Γιαννακόπουλος θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό. Έως τώρα δεν το έχει κάνει. Η Πράσινη χορηγεί τον Ερασιτέχνη. Έχουμε ένα μικρό χορηγικό πακέτο με εισιτήρια διαρκείας.

Θα γίνουν κάποιες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας ή υπάρχει περίπτωση να πάμε καλύτερα από πέρυσι; Ή μένουμε στα ίδια; Ακόμα, με το θέμα που έχετε στο κανάλι σας, τους πρωινούς κυρίους που είναι ειρωνικοί για τον Παναθηναϊκό. Ποιος θα τους μαζέψει;

Αρχική σκέψη και φιλοσοφία είναι μετά τις συζητήσεις που είχα με τον κ. Φερέιρα, τον κ. Αναστασίου, τον Νταμπίζα και τον Φύσσα, είναι να αναδείξουμε δικούς μας παίκτες. Διαφωνούμε με τη φιλοσοφία που έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος πουλάει παίκτες και φέρνει ξένους, όχι ιδιαίτερης αξίας και δεν αφήνει τους Έλληνες να παίζουν. Έχουμε ταλέντα, που θα φανούν και μαζί με τους Νέους που βελτιώνονται και είναι πιο ώριμοι από πέρυσι. Εκτιμούμε ότι φέτος θα είμαστε καλύτεροι. Είναι γεγονός ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, γίνονται κινήσεις για να καλυφθούν τα κενά τον Ιανουάριο. Ο μόνος δρόμος κατά τη δική μας εκτίμηση είναι χτίζοντας Έλληνες παίκτες, κυρίως δικούς μας, αλλά και άλλους, από την αρχή και συστηματική. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μέτριο και κανένας σοβαρός ξένος δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα. Πρέπει να βασιστούμε όπως έχει κάνει ιστορικά ο Παναθηναϊκός. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, δεν έχουμε άλλο στόχο, ασχέτως εάν αυτό πέρυσι ήταν ανέφικτο. Δεν κάνω πρόβλεψη, γιατί και άλλες ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Εμείς θέλουμε να είμαστε πρώτοι. Για αυτό πολεμάμε το σάπιο σύστημα. Θα δείτε τι αντίσταση θα βρούμε από τον ΟΦΗ, λυσσαλέα αντίσταση, γιατί υπάρχει ένα σύστημα ομάδων που είναι εναντίον μας.

Ο ΣΚΑΪ είναι κάτι διαφορετικό. Δεν παρεμβαίνω στο τι θα πούμε. Υπάρχει μια πολυφωνία. Θα προτιμούσα να είναι παναθηναϊκοί οι φίλοι μας οι πρωινοί. Και εγώ δεν βλέπω το πρωινό του ΣΚΑΙ. Αλλά δεν γίνεται κάτι.

Θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει στη Συμμαχία αλλά και στις εξέδρες του γηπέδου μας, να υπάρχουν νοσταλγοί του προηγούμενου καθεστώτος. Και είναι ακόμα πιο απαράδεκτο να υπάρχουν στην επαρχία μας, φίλαθλοι μας, οι οποίοι υπογράφουν τις ανακοινώσεις. Θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά το λόγο που συναντηθήκατε με τον σοφέρ (σ.σ. Γιάννη Βαρδινογιάννη) ή εάν έχετε μιλήσει με άλλους πρώην μετόχους.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είναι όταν μας έδιωξαν από την Παιανία και τρέχαμε να βρούμε προπονητικό κέντρο για να πάρουμε άδεια για το πρωτάθλημα. Δεν είχα συγκεκριμένη υπόσχεση για την Παιανία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά δεν είχε ειπωθεί ότι θα μας ζητήσουν 2 εκατομμύρια ευρώ ως ενοίκιο. Το Απήλιον το βρήκαμε σε μία μέρα. Τις πληγές πρέπει να τις κλείνουμε όχι να τις ανοίγουμε. Εδώ χώρες πολέμησαν μεταξύ τους και τα βρίσκουν. Είναι κεφάλαιο που έχει κλείσει. Δεν υπάρχει επαφή ή συνεργασία. Έγινε μία επαφή όταν χτύπησε ο Μάρκους Μπεργκ, με πήρε τηλέφωνο να μου συστήσει ένα γιατρό, είπαμε να φάμε, κάνουμε προσπάθειες να μαζέψουμε κάποια χρήματα και ήταν λογικό να απευθυνθώ στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Θα ήθελα να ρωτήσω που βρισκόμαστε; Γιατί για παράδειγμα στο γήπεδο βρίσκονται οι ίδιοι άνθρωποι; Πέρα από τις προσπάθειες, τι αποτελέσματα έχουμε; Μήπως θα έπρεπε να μας μπει η σκέψη αυτό που είχε πει ο Γεώργιος Παπανδρέου, να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε αυτό. 

Αυτό κάνουμε. Τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες. Πριν 15 μέρες έκαναν συλλαλητήριο έξω από τον ΣΚΑΪ. Τους έχουμε τρομοκρατήσει αρκετά. Οι εισαγγελείς κράτησαν τις υποθέσεις και τις διαχειρίζονται. Έχουμε ακούσει καλά λόγια για τον αντικαταστάτη τους. Είναι σοβαρός εισαγγελέας. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει σε εξέλιξη μία μεγάλη φορολογική απάτη. Υπάρχουν ομάδες που έχουν δώσει φορολογικές βεβαιώσεις του χρέους. Πήγαιναν με αυτές στην ΕΠΟ και έλεγαν ότι η βεβαίωση χρέους είναι ενημερότητα. Υπάρχουν και πλαστές, αλλά και λανθασμένες. Φαίνεται ότι κάποιες εφορίες έδωσαν ψεύτικες. Είμαστε ενοχλημένοι από τη στάση της Superleague η οποία φαίνεται μέχρι αποδείξεως του εναντίου, να συγκαλύψει παράνομες ενέργειες. Θα την κυνηγήσουμε σκληρά. Εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα. θα το πάμε μέχρι τέλους. Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της ΕΠΟ να έχει κινέζικο τηλέφωνο και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να έχει πακιστανικό τηλέφωνο. Μάλιστα, το όνομα είναι Φαταούλ Αυτό είναι στο πόρισμα της Αστυνομίας. Είναι φοβερή η κατάσταση. Περιμένω εξελίξεις τον επόμενο μήνα στο δικαστικό κομμάτι. Πιστεύω πως δεν θα γλυτώσουν αυτή τη φορά.

Να μην ψηφίζουμε για πρόεδρο της Superleague τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού επομένως;

Εάν δεν έβγαινε ο κύριος Αγραφιώτης. θα έβγαινε ο κύριος Μποροβήλος, ο διαιτητής της Ριζούπολης. Αυτό θα ήταν απαράδεκτο για εμάς.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας, εάν ακυρωθεί το Προεδρικό Διάταγμα, όπως έχει ζητήσει ο Ερασιτέχνης.

Για εμάς η Διπλή Ανάπλαση έχει τελειώσει, το είπα και στον κ. Καμίνη. Όταν πήγαμε πριν 1,5 χρόνο στους πολιτικούς αρχηγούς για να περάσει ο νόμος για τη Λεωφόρο, όλοι δέχτηκαν το αίτημα μας, να μείνουμε στη Λεωφόρο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλάξει ο νόμος και τυπικά, γιατί δεν φεύγουμε από εδώ πέρα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να τον αλλάξουμε.

Ο Παναθηναϊκός παίζει με πράσινα και άσπρα. Να μην φορέσει ξανά τη μωβ φανέλα ή γαλάζια ή οτιδήποτε άλλο. Να κάνετε γήπεδο στη Λεωφόρο, θα είμαστε μαζί σας. 

Ευτυχώς που είμαστε όσοι είμαστε. Να σας πω κάτι; Δέχομαι την παρατήρηση για τη φανέλα, δεν το είχα δει. Στη ζωή υπάρχουν πολλές. Τη φανέλα μας τη φτιάχνει η Adidas, συνεργαζόμαστε για τελευταία φορά φέτος. Τα άλλα χρώματα είναι υποχρεωτικά να τα έχουμε για κάποιους αγώνες. Μας υποχρεώνει η UEFA και η ΕΠΟ. Αυτό ισχύει. Όσον αφορά το γήπεδο, δεν θα φύγει κανένα άθλημα. Μιλάμε με τον Ερασιτέχνη και προσπαθούμε να ανακαινίσουμε ότι έχουμε στη διάθεση μας. Θα ενισχυθεί η Λεωφόρος.

Παρέμβαση του Καρανάσου: Οι σουίτες φέρνουν έσοδα. Οι πλούσιοι που επικαλέστηκες φίλε μου δεν έχουν δώσει φράγκο. Μηδέν. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός είτε θέλουμε να το δούμε, είτε δεν θέλουμε. Λίγοι τη στηρίζουμε. Είναι απογοητευτικό για τον Παναθηναϊκό. Όσοι είμαστε, πρέπει να λέμε στους φίλους και στους γνωστούς να δώσουν ένα 50αρικο να πάρουμε ανάσα. Είμαστε όσοι είμαστε, τέλος. Τι να κάνουμε; βοηθήστε όπως μπορεί ο καθένας να πείσει το φίλο το διπλανό. Εγώ πιστεύω στον κόσμο, εάν ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος να βοηθήσει για αυτό που αγαπάει και τσακώνεται στο καφενείο. Εάν τα μέλη ήταν 50000 θα ήταν αλλιώς η κατάσταση.

Στη συνέχεια μίλησε ο Αλαφούζος: Είναι βασικό οι Σύμμαχοι να είναι πρεσβευτές και να βρίσκουν ένα νέο μέλος. Εάν ο καθένας κάνει άλλον ένα σύμμαχο, θα διπλασιαστούμε. Η κάρτα μέλους δίνει πάρα πολλές εκπτώσεις.

Παρέμβαση Σπύρου Βλάχου: Πρώτα απ' όλα, κίνητρο είναι η ομάδα, δεν είναι η έκπτωση, τα εισιτήρια ή τα μαγαζιά. Ένα σημαντικό προνόμιο των μελών είναι οι εκπτώσεις στα εισιτήρια. Έπειτα συνεργαζόμαστε με πάνω από 40 επιχειρήσεις και τα 50 ευρώ τα παίρνεις πίσω σχεδόν αμέσως. Όπως είναι το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Αλλά γίνεσαι μέλος για την ομάδα.

Αλαφούζος: Κάποιοι φίλοι τα τελευταία χρόνια έχουν εισφέρει στον Παναθηναϊκό 12-13 εκατομμύρια ευρώ και δεν θέλουν να αποκαλυφθούν. Πληρώνοντας τα παλιά χρέη έχουμε πληρώσει 18 εκ. ευρώ στην εφορία. Για αυτό είμαστε έξαλλοι με όσα συμβαίνουν με άλλες ομάδες, που καταστρατηγούν την ισονομία. Το λέω για να καταλάβετε σε τι κατάσταση ήμασταν.

Τι γίνετε με τον κ. Σαρρή; Εάν πάμε σε αστικά δικαστήρια κινδυνεύουμε με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα; Τι θα κάνουμε; Ισχύει κάτι τέτοιο;

Όσον αφορά τα ποινικά δικαστήρια κάνουμε ότι θέλουμε. Δεν δεσμευόμαστε. Αστικά είναι μία άλλη συζήτηση. Άλλες ομάδες προσέφυγαν αλλά δεν βλέπω καμία ΕΠΟ να έχει κινηθεί εναντίον της. Θεωρώ προκλητική τη στάση των πειθαρχικών οργάνων. Πέρυσι πληρώσαμε ο Παναθηναϊκός όλα όσα πλήρωσαν οι άλλες ομάδες μαζί. Υπάρχει επίσημο πόρισμα της φορολογικής αστυνομίας ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει φοροδιαφυγή και δεν κινήθηκε κανένας αθλητικός εισαγγελέας. Ας τολμήσουν να μου ξανακάνουν δίωξη αυτοί οι κύριοι.

Με τον Μάικλ Ντάλας. Χιου, όπως και να λέγεται. Έχεις αλλάξει άποψη;

Για τη διαιτησία θα το δούμε. Έχουμε δει κάποια σημάδια βελτίωσης.

Τι την ενδιαφέρει την UEFA; Να μην μιλάμε ή να εξυγιανθεί το προϊόν της;

Η Interpol και η FIFA έχουν ειδικά τμήματα που ασχολούνται με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Θα γίνει μία ημερίδα στο ποδόσφαιρο εδώ στην Αθήνα και θα κοιτάξουμε τι θα γίνει, για να το δημοσιοποιήσουμε. Για την UEFA, ίσως να μην θέλει να κοντραριστεί με τους Έλληνες εδώ. Είναι και δικό μας χρέος να αλλάξουμε την κατάσταση στο ποδόσφαιρο.

Εμείς δεν έχουμε ένα MME δικό μας, να μας προβάλλει. Περιμένουμε να διαβάσουμε την Ώρα για Σπορ με ποιους μιλάει ο Πουλινάκης και ο Γκατούζο και η Πράσινη δεν το γράφει. Ο Μαρινάκης χρηματοδοτεί έναν - έναν όσους εμπλέκονται στα δικαστικά. Εμείς τι κάνουμε;

Η χώρα μας δεν είναι η ιδανική για την απόδοση της Δικαιοσύνης. Πράγματα που γίνονται, δεν λέγονται. Δεν μπορώ να σας πω τα πάντα για όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι οι αντιδράσεις των αντιπάλων δείχνουν πόσο τους πονάει αυτό που κάνουμε.

Για τη διαιτησία τι λες; 

Φέτος, μας έχουν κλέψει πέντε βαθμούς. Αυτή είναι η κατάσταση, την πολεμάμε όπως μπορούμε και πρέπει να φτιάξουμε τόσο δυνατές διαιτησίες, ώστε να τους κερδίζουμε.

Ήθελα να μας δώσετε μία διευκρίνιση για την παρουσία του κ. Σωπήλη ως αντιπροέδρου στη Superleague. Τι νόημα έχει; Στηρίζουμε το κύκλωμα; Επεμβαίνουμε πουθενά; Ας βάλουν τον Μποροβήλο. Εμείς τι δουλειά έχουμε;

Για τις μεταγραφές θα προτιμήσω δέκα δικούς μου να τρέχουν, παρά να έχω τον Παναθηναϊκό κέντρο αποκατάστασης αναπήρων με τον Μέντες και τον Πέτριτς. Δεν θέλω να έρχονται κάποιοι και να τους έχουμε έξω και να κάνουν ατομικές.

Διαφωνώ μαζί σας. Οι ποδοσφαιριστές προσφέρουν, θέλαμε να δώσουν περισσότερο αλλά τους στηρίζουμε.Όσον αφορά τη Λίγκα, επειδή ήμασταν τελείως απομονωμένοι και επειδή περιμένω νομικές και δικαστικές εξελίξεις, κρίναμε χρήσιμο να έχουμε έναν δικό μας άνθρωπο και να μαθαίνουμε. Οι θέσεις μας είναι απέναντι. Ο κ. Σωπήλης έχει στείλει μία επιστολή και τους προειδοποιεί ότι αν αποκρύπτουν στοιχεία, θα υπάρξουν συνέπειες.

Μήπως να ανοίξετε περισσότερο την ΠΑΕ; Να είμαστε πιο ανοιχτοί; Να μάθουμε ποιοι βάζουν τα λεφτά. Πείτε επίσημα πόσα χρήματα έχετε βάλει για να σας ακολουθήσουμε. Εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Να μάθουμε που πήγε το 1,5 εκ ευρώ του Καπίνο. Ισχύει ότι το 72% της ΠΑΕ είναι σε οφ σορ εταιρία στη Κύπρο. Αυτά δεν πρέπει να τα ξέρει ο κόσμος για να πλησιάσει;

Λίγοι βοήθησαν τον Παναθηναϊκό, λιγότεροι από 5. Μιλάω για όσους έβαλαν σημαντικά ποσά. Κανένας δεν θέλει να πει ποιος είναι. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Εγώ έκανα ότι μπορώ να κάνω. Με εξαίρεση 200.000 ευρώ που είχε βάλει στην αρχή ο κ. Πολέμης, κανένας παλιός παράγοντας ή μέτοχος δεν έχει βάλει λεφτά.

Υπάρχει σκέψη στην ΠΑΕ να φύγει το δίχτυ πάνω από τη 13;

Μας υποχρέωσαν να βάλουμε το δίχτυ, γιατί πέφτουν αντικείμενα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες. Επειδή δεν υπάρχουν οι παλιές κόντρες, ελπίζω να τα αφαιρέσουμε. Μόνοι σας να ελέγχετε ο ένας τον άλλον και να μην έχουμε σοβαρές επιπτώσεις. Γιατί αν χτυπήσει ένας διαιτητής, θα έχουμε πρόβλημα. Δυστυχώς, δεν πρέπει να τις κάνουμε γιατί την πληρώνουμε πολύ ακριβά.

Πόσο έχει μειωθεί το χρέος;

Κατά 50% έχει μειωθεί το χρέος. Χωρίς να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουμε ξεχρεώσει σε τρία χρόνια. Όμως η τελευταία βαριά σεζόν είναι η φετινή. Μετά εξομαλύνονται τα πράγματα. Θα επενδύσουμε περισσότερα χρήματα στην ομάδα, χωρίς όμως να αλλάζει η κεντρική ιδέα. Θα βγάζουμε δικά μας παιδιά και θα τους πλαισιώνουμε με καλούς ξένους.

Πως μπορούμε να σταματήσουμε τη διαιτησία; Τόσα χρόνια αλλοιώνουν αποτελέσματα και κλέβουν το ψωμί μας. 

Τα τελευταία χρόνια έχουν κλαπεί δεκάδες πρωταθλήματα. Αυτά τα αστέρια που έχουν στη φανέλα είναι κλεμμένα αστέρια. Κάνουμε ότι μπορούμε και στο τέλος θα επικρατήσουμε. Θα σας πω κάτι από την εμπειρία μου από τα ΜΜΕ. Όλοι αυτοί που κινούνται στις σκιές, όταν τους φωτίζεις, στο τέλος πεθαίνουν.

Επικοινωνιακά, ο Παναθηναϊκός είναι αθωράκιστος. Δεν νομίζετε ότι πρέπει ως ΠΑΕ να αποκτήσουμε ένα μέσο;

Πρέπει να αναπτύξουμε το σάιτ που έχουμε στο ίντερνετ. Αλλά δεν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστές των άλλων εφημερίδων. Εάν κάνουμε μία εφημερίδα, θα ενοχλούμε όλους τους άλλους δημοσιογράφους. Θα κάνουμε web radio και θα αναπτύξουμε την ιστοσελίδα μας. Οι εφημερίδες πεθαίνουν. Το ίντερνετ θα αναπτύξουμε.

Πριν το ματς με τη Σταντάρ είχατε πει ότι θα ήμασταν αλλιώς εάν είχαμε μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που κάναμε φέτος. Αλλά δεν αποφύγαμε μία μεταγραφή επειδή ήταν ακριβή. Αλλά δεν θέλουμε να κλείσουμε την πόρτα στα δικά μας παιδιά. Εάν παίρναμε ένα χαφ, ο Δώνης δεν θα έπαιζε φέτος.

Σχόλια