Tώρα θα χτίσει χαρακτήρα


Τρίτη στροφή του αναξιόπιστου Ελληνικού Πρωταθλήματος και η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της καλείται να αντιμετωπήσει την ομάδα της Καλλονής στην Μυτιλήνη. Με αυτό το ματς μπαίνουμε σε μια πρωτόγνωρη περίοδο για την νέα ομάδα μας όπου θα καλείται πλέον -και μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη- να παίζει 3 ματς την εβδομάδα (Πρωτάθλημα-Ευρώπη-Κύπελλο) και ως εκ τούτου θα πρέπει να χτίσει χαρακτήρα σε πιο έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί ο κόουτς το υλικό που έχει, τι ρίσκα θα πάρει σε κάθε ματς και σε ποια διοργάνωση θα δώσει την μεγαλύτερη βαρύτητα. Ήδη ως μια πρώτη κίνηση ειδικής συνθήκης μπορεί να θεωρηθεί η παραμονή του Πράνιτς στην Αθήνα, μιας και ο Γ.Αναστασίου θέλει να τον έχει όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο για το ματς της Λεωφόρου την Πέμπτη με την Ν.Μόσχας και δεδομένης της απουσίας -λόγω καρτών- του Τ.Λαγού. Θα δούμε οπότε στην πράξη πόσο επηρεάζουν την ομάδα απουσίες παικτών σαν του Κροάτη από την ενδεκάδα ή αλλιώς πόσο αποτελεσματικά καλύπτονται από τους υπόλοιπους του ρόστερ.

Επίσης έξοδοι σαν αυτή στην Μυτιλήνη και στα Χανιά (επόμενη Κυριακή) έχουν τους δικούς τους βαθμούς δυσκολίας και όταν συνδιάζονται με μεσοβδόμαδο Ευρωπαϊκό αγώνα καταλαβαίνετε πως έχει και εκεί το δικό του ενδιαφέρον για να δούμε γενικά όλη η ομάδα αν θα μπορέσει να πιάσει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό ρυθμό ή θα υποφέρει απο συνεχή σκαμπανεβάσματα απόδοσης ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη (κάτι καθόλου απίθανο).

Όσον αφορά το ματς με την Καλλονή, η ομάδα από την Λέσβο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει 4 βαθμούς (ισοπαλία στην Τούμπα και νίκη επί του Εργοτέλη στηνΜυτιλήνη) ενώ σε γενικές γραμμές φέτος αναμένεται να είναι πιο δυνατή από την περυσινή σαιζόν.

ΥΓ: Δυστυχώς η ομάδα δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου, αφού η διοίκηση της Καλλονής απαγόρεψε κάτι τέτοιο. 

Σχόλια

  1. αμπεμπαμπλομ13/9/14 7:00 μ.μ.

    Με τοσο μικρο ροστερ που εχουμε,ειναι αδυνατο να ανταπεξελθουμε και στις 3 διοργανωσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορει να ανεβασουμε παιχτες απο την ακαδημια. Μην το γκαντεμιαζουμε με τη μια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμπεμπαμπλομ13/9/14 7:26 μ.μ.

    Δεν ειναι γκαντεμια φιλε,ειναι απλο,ομαδα που συμμετεχει σε 3 διοργανωσεις θελει ροστερ 20-22 παιχτων αλλιως δεν βγαινει η χρονια.Οι παιχτες της ακαδημιας δεν μπορουν να σταθουν σε τετοιο επιπεδο ακομα.Μακαρι να βγω ψευτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλυτερα τα πιτσιρίκια απο παίχτες τύπου φαμπρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στα αδέρφια. Στηρίζουμε την ομάδα παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικά δύσκολο ματς. Αλλά οι παίκτες , το τεχνικό τιμ και η διοίκηση πρέπει να υπερβάλουν τον εαυτό τους , ώστε να γίνει η υπέρβαση και να κερδίσουμε το ματς. Προσωπικά , με βάση το παιγνίδι με την Βιτορούλ , θεωρώ ότι τις μικρές ομάδες της Σούπερ Λίγκας τις περνάμε στα εντός , με ρόστερ τις ρεζέρβες μας.


    Μπορεί να μην καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε και στις 3 διοργανώσεις , αλλά δεν πρέπει να μιζεριάζουμε αλλά να βλέπουμε θετικά το όλον θέμα. Εξάλλου , λίγο έως πολύ το ίδιο πρόβλημα έχει και ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης. Επίσης , φέτος οι παίκτες μας έχουν ως οδηγό την περυσινή εμπειρία που ήταν γαιυτούς πρωτόγνωρη.


    Το μόνο που με φοβίζει είναι η απουσία του Μπεργκ για 2 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου