Mόνο αυτό δεν μας καίει Δημήτρη...


Τοποθέτηση που εξηγούσε τι (δεν) σήμαινε η παρουσία του Τ.Μπαλτάκου δίπλα του, έκανε ο Δ.Γιαννακόπουλος σήμερα το πρωί.

Όμως πιστεύω πως έχουν μεγαλύτερη αξία άλλα ζητήματα που σχετίζονται με το μπασκετικό και ποδοσφαιρικό τμήμα και αφορούν τον ίδιο, παρά το αν ο Δημήτρης υποστηρίζει τον Σύριζα...

ΥΓ: Συνειδητά δεν έχω πει την άποψη μου για το φετινό ρόστερ της ομάδας. Είναι το τμήμα που κάθε χρόνο μας χαρίζει χαρές. Στα μάτια μου βέβαια τα τελευταία χρόνια μικραίνει, αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη και δεν θα την επεκτείνω γιατί με τόσες επιτυχίες αυτό το τμήμα, δικαιούται να μην του γίνεται κριτική μέχρι το τέλος της σαιζόν. Αλλά όπως είπε και ο Δημήτρης πρόσφατα, είναι στοίχημα η φετινή ομάδα. Και ρίσκο θα συμπλήρωνα...

Σχόλια

  1. δεν νομιζω να την αφησει γυμνη και στα μεσα της σαιζον αμα χρειαστει θα κανει μεταγραφες! Αλλα εχει χαθει η φλογα με αυτη την ομαδα δεν με τρελαινει οπως περυσι γιατι ηξερες οτι θα δεις καποιο Λασμε, ματσιουλις, γκιστ εναν παππα στα καλα του που ειχε ερθει με φορα απο πανιωνιο ως ανερχομενος, βλαντο επισης! Μακαρι ο Παππας να πιασει φετος γιατι ειναι καθοριστικη χρονια, εχει ταλεντο.. ας το δειξει!
    Επισης δεν καταλαβαινω ομως γιατι πηραν το ρισκο τωρα και θα παιξει με γαυρο χωρις ενα 5αρι και 3αρι που χρειαζετε.. τους χαλαει να μην παρει και τιποτα φετος ο ολυμπιακος;( γιατι κακα τα ψεματα αυτη την στιγμη ειναι φαβορι για το ματς της 8ης οκτωμβριου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι επιχειρηματίες δεν μιλάνε και δεν λένε ποτέ τι είναι. Γιατί στην Ελλάδα , ισχύει αυτό που είπε ο αείμνηστος Τσαρούχης , ότι δηλώσεις είσαι. Εμείς ως οπαδοί , μπορεί να είμαστε ότι θέλουμε από Σύριζα, αριστεροί σοσιαλιστές μέχρι φιλελεύθεροι δεξιοί και παραδοσιακοί δεξιοί , κανείς δεν μας λαμβάνει υπόψην. Όμως ο Δημήτρης είναι επιχειρηματίας , και πολλές φορές αν δηλώσεις κάτι , γίνεσαι αρεστός στον έναν και δυσάρεστος στον άλλον. Επίσης διαφωνώ , στο ότι έφερε τον Μπαλτάκο στην εκδήλωση. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει στοχοποιηθεί ότι ήταν άνθρωπος της Χρυσής Αυγής στο περιβάλλον το Σαμαρά , που είχε επαφές με ανθρώπους που είναι αυτή την στιγμή είναι στη φυλακή. Με βάση τον νόμο καλόν είναι να τα αποφεύγει αυτά. Φιλικά μην παρεξηγηθώ όλα τα γράφω για το καλό του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τον έφερε ο ΔΓ στην εκδήλωση τον Μπαλτάκο. Έλαβε πρόσκληση από την διοργανότρια αρχή , όπως και πέρσι που δεν παρεβρέθηκε λόγω υποχρεώσεων τους ως γ.γ της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη έχεις δίκιο , αλλά είδες τι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eπειδή έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά..
    Αλίμονο σε όποιον κρίνει ΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ τον Μπαλτάκο. Προσφέρει δεκαετίες τώρα στον Σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τίποτα δεν έγινε απλά οι τρουμπαίοι άρχισαν την κλάψα όπως πάντα.
    Ο κ.Μπαλτάκος δεν πήγε με τον ΔΓ στην κλήρωση, ήταν καλεσμένος, είναι φίλοι και χρόνια συνεργάτες με τους Αφούς, και έκατσαν δίπλα.
    Που να καθόταν, δίπλα στον Αυγουλόπουλο ή στον Ανδριανό της ΝΔ από όπου έφυγε;
    That's all παιδιά και κρίμα που δεν θα ασχοληθεί πάλι με την ΚΑΕ ο ΚΥΡΙΟΣ Τάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσχετο με το θέμα.. αλλά κρέμασε τα παπούτσια του ο Καραγκούνης! Για μένα τουλάχιστον, είναι το τέλος μιας ενδοξης εποχής κ η αρχή μιας άλλης βέβαια.

    Για να μη γινουμε ομως μια απροσωπη, ξενερωτη τεχνοκρατικη ομαδα(που θα βαφτιζεται "συγχρονη") - ομαδα χωρις αξια των παικτων της περα απο αυτη της αγορας, πιστευω θα ηταν καλο να κανετε ενα σοβαρο και αντικειμενικο αφιερωμα σε εναν απο τους παικταραδες μας και μαλλον τον τελευταιο "Αρχηγο" ομαδας στην ελλαδα και ενα απο τους τελευταιους παγκοσμιως καθως το ποδοσφαιρο αλλαζει και το συναισθημα χανεται. Άλλωστε τι θα ημασταν(ο ΠΑΟ και η μπαλα γενικα) χωρις αυτους και την ιστορια μας, που αυτοι (οι φιλοτιμοι) κυριως τη γραφουν; Ειναι καιρος να σταματησουμε να κανουμε την τριχα τριχια και να μην πιανομαστε απ την πιο μικρη χαζομαρα για "δικα" μας παιδια. Ο καρα ηταν και θα ειναι -για εμενα- ενας συνοπαδος και στρατιωτης της ομαδας. Ας ελπισουμε οτι θα δουμε στο μελλον παικτες να μενουν χρονια στην ομαδα και να τα δινουν ολα οπως αυτος. Ας ελπισουμε οτι το συναίσθημα δεν εχει χαθει τελειως και πως θα εχουμε μεγαλους αρχηγους και προσωπικοτητες και στο μελλον. Ισως να βρισκονται ηδη στην ομαδα μας οι επομενοι "ψυχαρες"! Καλη μας συνεχεια παιδες!! Ελπίζω να μη κακοκαρδισα κανεναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ COMMENT!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο αχωνευτος και αν καταντησε (για μενα παντα) προς το τελος της καριερας ειναι πολυ κριμα που δεν πανηγυρισε αυτα που αξιζε με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομαδα του 99-04 που φροντισε να καταστραψει ο καρκινος και οι γκοτζιλες του.


    Ποτε θα γυρισεις ρε πουστη τροχε, μας χρωστας πολλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Greenmaniac1327/9/14 8:30 μ.μ.

    Όπως λέει ο Δημήτρης τίποτα δεν έγινε απλά οι απογόνοι θέλανε να αποσπάσουν την προσοχή από τα δικά τους τα χα'ι'ρια. Διότι και ο έτερος προσκεκλήμενος "Ξανθός" (κανείς όμως δεν μας εξηγήσε γιατί αφού δεν είναι πλέον υφυπούργος) εκάτσε δίπλα στον αυγουλομάτη. Για όσους προλάβουν να πουν "και τι έγινε;" απλά να υπενθυμίσω πως προσφάτως ο "ξανθός" εξοφλήθηκε από τους αυγουλομάτηδες για τα χρέη της ΚΑΕ προς το πρόσωπο του.... Just saying....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου