Ρίσκο αλλά τους εμπιστευόμαστε γιατί απέδειξαν πως μπορούν!


Η ομάδα κάνει μπαμ πως της λείπουν παίκτες και δεν έγινε η μεταγραφή που θα έδινε περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ. Αυτό είναι δεδομένο.

Όμως πέρυσι με ανάγκασαν με αυτά που παρουσίασαν στην πράξη να τους εμπιστεύομαι. Έτσι δεν θα κριτικάρω την απόφαση να μην γίνει μεταγραφή και να μην έχουμε βρει από πιο νωρίς στόχους που να ταιριάζουν στον κόουτς.

Εμπιστοσύνη και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε αν δικαιώθηκαν.

Σχόλια

  1. Να πω την αληθεια δεν ειμαι αισιοδοξος γιατι ειμαστε στο Μπανανισταν ΑΛΛΑ ρε πο@@@η μου με ολα αυτα που εχουν βγει ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ, ΠΟΣΟ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!


    Οσο για τον δημοσιογραφο-εκδοτη Ν. γελαει ο κοσμος με την παρτη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαριστήρια FC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι και να λεμε δικιο εχει ο Βαγγελας, 24+ ματς τα παιρνει μονος του ο χοντρος πληρωνει τον Μιτσελ 1.2εκ για 10 ματς ολο κι ολο και παει με απειρο σπρωξιμο και του φερνει ισοπαλια...


    Να τα λεμε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φαταουλ2/9/14 5:06 μ.μ.

    μάλλον πήγε Τουρκία για να εχει πληροφορίες καλύτερες για το στοίχημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Zafeiris Mouskas2/9/14 9:19 μ.μ.

    Λογικά ο Νίκος Εισαγγελάτος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φυσικα κ εμπιστοσυνη κ φετος κ παντα....αλλα να πω κατι ρε press....βλεποντας το συνοθιλευμα της τρουμπας με τη βαβελ που εχει μαζεψει ο μπολντο αναρωτιεμαι πως εμεις αφου ειμαστε σχεδον ιδια ομαδα ειναι ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ευκαιρια φετος να τους παρεις το πρωταθλημα(για να μη ξεχνιομαστε,παντα πρωταθλητη σε θελουμε)...κανε ΜΙΑ μονο μεταγραφη...παρε 10αρι κ τελειωσε το γλεντι....παρε ενα 10αρι να κανει διαφορα........οταν οι σφαλιαρες θα πεφτουν βροχη στο ch-lou κ αρχισει η γκρινια στη τρουμπα τοτε θα γελασουμε πολυ με δαυτους...αρκει να εχουμε θωρακιστει καλα εμεις....μπορουμε φετος.....ας το πιστεψουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυκλοφορεί ότι έχει πέσει σε "ξένα χέρια" ακουστικό υλικό, «hello Vaggelis, i am the captain ... » του παποριού με τα χίλια ονόματα και τους χίλιους ιδιοκτήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τα δικαστικά έχει να κάνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονο ετσι μπορει να γινει τιποτα.... αλλα οταν λες κυκλοφορει το ακουσες απο εμπιστη πηγη ή τυχαια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O real εκδότης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στενός συνεργάτης του λεγάμενου ήταν πρώην ιδιοκτήτης στο πλοίο της αγάπης. Βάλε μέσα και το αφύσικο ξεπούλημα των τελευταίων ημερών. Τις εκτιμήσεις πολλών - και μένα μέσα - ότι ετοιμάζεται να εξαφανιστεί.

    Δεν είναι απαραίτητο κανείς να γνωρίζει, σαν έτοιμη τροφή. Μπορεί να σκέπτεται, να συνυπολογίζει τα δεδομένα και να βγάζει συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα αυτα τα ξερω και γω :p Απλα ετσι πως το πες νομιζα οτι πηρες καποια "επιβεβαίωση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σίγουρα,γιατί η φυλλάδα κι ο ραδιοσταθμός του κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία το -ιδιαίτερα ανταγωνιστικό,είναι η αλήθεια- πρωτάθλημα προώθησης του συνδυασμού φαταούλ.Και πέραν της (γαυρο)γραμμής του αθλητικού κομματιού της φυλλάδας,δεν υπάρχει άλλος εκδότης Ν. με σοβαρή κυκλοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχει φυλλάδα για να είναι εκδότης,αν και πρόσφατα προσλήφθηκε στον παραγαυρικό ραδιοσταθμό (προφανώς για να μην κάνει θέμα στο δημοφιλές σάιτ του την υπόθεση με τα στημένα όταν σκάσει για τα καλά).
    Ο real εκδότης είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Zafeiris Mouskas3/9/14 3:58 μ.μ.

    Ετοιμάζεται να γίνει εκδότης βασικά.
    ''Ο Νίκος Ευαγγελάτος φαίνεται να αποφασίζει σε μια δύσκολη εποχή για τον Τύπο να προχωρήσει σε έκδοση εφημερίδας, την οποία θα διευθύνει, φυσικά, ο ίδιος.''
    Αλλά ναι,έχεις δίκιο,το τσουτσέκι ο Χατζηνικολάου είναι κατά 99%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν αξιζει τετοιες πικρες ο προεδρος , του ραγισες την καρδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πήρα, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε τι σας ταΐζουν και ποτίζουν κοιτάτε ρε τα χάλια σας που στο παρά πέντε παίρνετε άδεια για σλ. Και αφήστε τα άλλα για αυτούς που ξέρουν. Σε 1 χρόνο 127 μιλιωνια.τι δεν καταλάβαινεται. Ρε τι χαλβαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά ρε τι σας ποτίζουν χαμενα; πείτε στον δικό σας να βάλει κάνα ευρώ γιατί του χρόνου δεν έχει αδειοδοτηση.βλακες κουτόχορτο που μανούλατε ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τράβα να χειροκροτήσεις το χοντρό ρε γαύρο-βλακα μαζί με τα
    άλλα τα γίδια, αντί να μπαίνεις σε πράσινα sites.

    Το gavros.gr δεν
    σου κάνει μωρή Λουκία??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Iliasd Dolias3/9/14 11:05 μ.μ.

    καραγκιωζακια ο χοντρος ειναι προεδρος με δεκα κιλα ουμπαλα πανιβλακες ακουστε εσεις τουιτι και γλυφτρα θωμαιτσα.και δειτε παλι φετος την πλατη μας.ποιος ασχολειτε βρε ηλιθιε με πρασιναδες ε ; για κοιτα λιγο πανω βρε λουγκρα βγαλε τη βαζελινη απ τα ματια σου γκαβουλιακα τι ποσταρατε απο πανω ΦΩΣ ; ποιος ασχολειται με ποιον ρε πανηλιθιε.αντε καροτακι πιπα και στα λαγουμια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποτε θα πείτε μωρε την αλήθεια στο κόσμο ; Τελικά τι γίνεται με τα χρέη ;Πάμε στη τρίτη σεζόν που διοικείτε και η ομάδα συνεχίζει να μην πηγαίνει στο επίπεδο παραπάνω..Πως θα βγάλουμε φέτος σεζόν με Ευρώπη Κύπελλο και πρωτάθλημα με αυτό το και μικρό ροστερ αλλά και ποιοτικά λίγο ;

    Δεν έρχονται επενδύσεις στην ομάδα, δεν βρίσκει αλλά χάνει χορηγούς.. Δε νομίζετε οτι πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να πείτε στο κόσμο οτι οι θυσίες που γίνονται 3 χρόνια τώρα και οικονομικές αλλά πάνω από όλα στο πρεστίζ του Συλλόγου έχουνε ένα αποτέλεσμα ? Οτι ξεχρεώσαμε - τε τόσα εκατομμύρια..αρα για παράδειγμα από του χρόνου ξεχάστε το μνημόνιο..? Πέρυσι είχατε βγάλει μια ανακοίνωση πως αποπληρώσατε 20 εκατομμύρια σε χρέη αν τα χρέη ήταν 28 όπως μας λέτε ( μερικες φορές γιατι είχατε πει κάτι για 40 εκατομμύρια σας ξέφυγε..όταν καλύπτατε άλλους..) και εφόσον φέτος τα έσοδα είναι περισσότερα από τα έξοδα καθαρίσαμε ?

    Του χρόνου λογικά ανεβαίνει και η ΑΕΚ δυνατή και ο Παναθηναικός πρέπει επιτέλους να γίνει δυνατός και εντός αγωνιστικού χώρου αλλά βεβαια και ΕΚΤΟΣ..γιατι και εκεί δεν είδαμε καμία μα καμία βελτίωση στο τάχα μου πόλεμο στη παράγκα..Χειρότερα γίνανε τα πράμματα και ο Μαρινάκης κάνει οτι θέλει!

    Y.Γ: Γιάννης Αλαφούζος :" 2-3 εκατομμύρια παραπανω στο μπάτζετ δε θα κάνανε την διαφορά " Ok!
    Υ.Γ1:Τώρα λένε κλείνουμε τον Αμπέιντ για τον Γενάρη μαζί με μερικούς άλλους..
    Δηλαδή θα φάμε και το χειμώνα με το σίριαλ του Αμπέιντ.
    ΥΓ2:Ψάχνουμε λέει μόνο το κάτι εξαιρετικό ..Τι μου θυμίζει αυτό
    άραγε..Πόσα χρόνια το ακούγαμε επι Τζιγγερ..Όλα αλλάζουνε και όλα τα
    ίδια μένουνε..Λες και το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχουνε παίχτες..ή οι
    καλοί παίχτες αν τους πληρώσεις θα πούνε οχι δεν έρχομαι...Ok!
    Y.Γ3:Ή
    αυτό που είπε ο Νταμπίζας πως ο πρόεδρος ήθελε λέει να φέρει παίχτη είχε
    τα λεφτά αλλά εγώ του είπα οχι πρόεδρε δε πιστεύω οτι μας
    χρειάζεται..Εντάξει το καταλάβαμε οτι τη νύφη θα τη πληρώσει στη πρώτη
    στραβή ο Νταμπίζας ..Check!
    Υ.Γ4 : Σήμερα γέλιο και δάκρυ με ένα δημοσιεύμα της Πράσινης..( σκουπιδι)..Κράχτης λέει ο Μπερίσα..ΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Greenmaniac134/9/14 4:36 μ.μ.

    Ο Εισαγγέλατος την εφημερίδα που ετοιμάζει θα την κάνει με τις πλάτες του Τίγρη και όχι του Φατάουλ.



    Όσο για τον Mr Real ναι αυτός είναι και γιατί τα έχει κάλα με τον Φατάουλ και είναι ΟΝΝΕΔίτης από πάλια πράγμα που μετρά στον Φατάουλ μιας και έχει πολύ κάλες σχέσεις με την Μήτσοτακαινα. Γιατί για αυτό γίνεται όλο το τζερτζέλο να πέσει ο Σαμάρας που τα έχει πλάκακια με τον Μελ και δίνει εντολές για ψάξιμο για να ανέβει η κορή του γκαντέμη στην εξουσία και να κάνει τα χατίρια στον κουμπάρο της - ναι ο Φατάουλ είναι κουμπάρος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Greenmaniac134/9/14 5:10 μ.μ.

    Σχετικά με τις κατηγορίες τότε που "απαλείφθηκαν";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο πατέρας, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. και υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης. Ανήκουν σαν οικογένεια χρόνια στην παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Greenmaniac134/9/14 6:46 μ.μ.

    Δεν ηξέρα περί οικογένειας. Εγώ ξερώ για αυτόν από την φωτογραφία που βγαλάνε προς τα έξω και προσπαθούσε να "μαζέψει". Πάντως είναι πουστιά να το παίζει επαναστάτης και ότι είναι με τον κόσμο ενώ έχει κολλητιλίκια με τον χόντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και να το ήξερες εσύ κάποιος άλλος δεν ... Γι' αυτό το έγραψα, για να το μάθουν οι επισκέπτες του ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Greenmaniac135/9/14 8:07 μ.μ.

    Όποτε βρίσκεις ευκαιρία να τα λες κάτι τέτοια. Για να ξυπνήσουν όλοι και να πάψουν να κατήγορουν για θεωρίες συνομωσίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου