Τέτοια πρωτοσέλιδα γεννάνε την γκρίνια

Εφημερίδα Πράσινη

Αν και εντελώς άκυρο το σχόλιο μου, μιας και οι εφημερίδες κοιτανε τι πρωτοσέλιδα θα πουλήσουν και όχι αν οι ατάκες που χρησημοποιούν έχουν βάση, θέλω να κάνω μια επισήμανση/υπενθύμιση σε όσους έχουν μπερδευτεί ή έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ..ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με την απόδοση της ομάδας, αλλά με την απόδοση του συστήματος που ελέγχει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα 20+ εκατομμύρια δεν θα θυσιαστούν από τον Β.Μαρινάκη. Πρέπει να γίνουν τα θαύματα των θαυμάτων για να υπερνικήσει ο Παναθηναϊκός διαιτησίες, παραρτήματα, ντέρμπι, συνεχόμενα ματς και τον ίδιο του τον εαυτό.

Για αυτό ας απολαμβάνουμε το κάθε ματς και το κάθε πάρτι στην Λεωφόρο και μην κοιτάμε το πρωτάθλημα που λέει και η Πράσινη, γιατί στην πρώτη γκέλα -που δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθει και την επόμενη αγωνιστική στο Αγρίνιο- θα...τρέξουμε να φέρουμε την καταστροφή και να στήσουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα προπονητή και παίκτες. Όπως κάναμε πριν 2 εβδομάδες, όταν αδυνατούσαμε να καταλάβουμε πως εκτός από το κακό μας πρόσωπο, τις ήττες τις διαμόρφωνε κατά κύριο λόγο η διαιτησία.

Ξέρω, δεν είναι ωραίο να γράφουμε πως δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά καλύτερα να είμαστε ρεαλιστές γιατί αν λέμε ψέμματα και μεταξύ μας πως μπορούμε να νικήσουμε την παράγκα του Ολυμπιακού τότε κάνουμε κακό στα μυαλά μας.

ΥΓ: "Πρωτάθλημα θα πάρουμε όλους θα τους τρελάνουμε...". Αν γίνει αυτό το θαύμα, τότε είναι σίγουρο πως θα τρελαθούμε κι εμείς οι ίδιοι...

Σχόλια

  1. Πρεςς Γελάει ο κοσμος με την πρασινη και με ΠΙκουλες-χαβαλεβερβελεδες και κουραδοπαπαρες. Αλλα με πρασινη δεν αξιζει να κανεις αναφορα καθε τρεις και λιγο. Γραφουνε οτι τους ερθει! Τοση στηριξη ποια στον Γιαννη; καλα κανουνε αλλα υπερβαλουνε! ειδικα οταν ετρωγε τετοιο κραξιμο ο πολυμετοχικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αιγιο 1329/9/14 4:19 μ.μ.

    ο παναθηναικος παντα παει για πρωταθλημα και πρεπει να το φωναζει με ντουντουκες...!!!!!
    αυτο να το βαλατε καλα στο μυαλο σας ,για την συμετοχη παιζουν οι ατρομητοι κι οι πανιωνιοι και παρτι κανουν σε γαμους και γενεθλια............αντε αμπαλοι!!!
    καντεντο λουζερ πρες εκει μεσα.....................ουστ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zafeiris Mouskas29/9/14 4:54 μ.μ.

    Το καλσόν πρόσεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να καταλάβω ρε παιδιά δηλαδή ο Παναθηναϊκός δεν πάει για πρωτάθλημα?
    Συμβιβαστήκαμε ως φίλαθλοι της ομάδας με τη δεύτερη θέση?
    Αν είναι έτσι για ποιο λόγο διώξαμε την οικογένεια?
    Μόνο και μόνο να μην παίρνει το χαρτζιλίκι ο Γκόντζος και τα άλλα παιδιά του Derby
    και να το παίρνουν κάποιοι άλλοι?
    Θα σοβαρευτούμε επιτέλους?
    Σκοπός της κάθε διοίκησης της ομάδας θα πρέπει να είναι η δημιουργία ομάδας που θα κατακτά τους εγχώριους τίτλους και θα κάνει ευρωπαϊκές πορείες....
    ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μίλησε κανείς για συμβιβασμούς; Απλά είμαι ρεαλιστής. Όπως δεν σε άφησαν με προσωπικότητες πολύ μεγαλύτερες και ομαδάρες να πάρεις πρωταθλήματα έτσι και τώρα αν δουν στην πορεία πως πας να το σηκώσεις, θα σε τελειώσουν με συνοπτικές διαιτησίες.


    Τα παραδείγματα με Καλονή, Λεβαδειακό και Πλατανιά (ασχέτως αν κερδίσαμε) είναι χαρακτηριστικά.


    ΜΑΚΑΡΙ η ομάδα να με διαψεύσει και να κερδίσει τους πάντες και την διαιτησία μαζί αλλά εμένα αυτό μου μοιάζει πολύ μεγάλο θαύμα.


    ΥΓ: Αν ο Αλαφούυζος δεν καταφερει ούτε φέτος κάτι με την διαιτησία και το παρασκήνιο και συνεχίσουν μέχρι το τέλος να μας γαμάνε, τότε η κουβέντα αναπόφευκτα θα πάει αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα εχουμε τους πολιτικους, αστυνομικους και οπαδους που μας αξιζουν.. απλα πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πράγματι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς όλους είναι ότι , η Πολιτεία να βρει ποιοί σκότωσαν αυτόν τον άνθρωπο και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά

    Όπως και στην περίπτωση του Μιχάλη Φιλόπουλου , που οι δολοφόνοι του δεν έχουν ακόμη πάει ενώπιον της δικαιοσύνης.

    Συνεπώς συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες Πρες. Όμως η αναβολή , αν και δεν τιμά τον νεκρό , θεωρώ ότι μας κάθεται καλά.

    Γιατί υπάρχουν πολλοί τραυματίες , πολλά απανωτά ματς που ταλαιπωρούν την ομάδα. Συνεπώς , το αναβαλλόμενο ματς με τον Παναιτωλικό μάλλον καλό κάνει.

    Η αναβολή βοηθά κυρίως τον Ολυμπιακό όπου έχει δυο ματς φωτιά. Να μην ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό , παρά μόνο με τον Παναθηναϊκό , που νομίζω ότι με τα τόσα προβλήματα τραυματισμών και μονταρίσματος της ομάδας από την έλλειψη του Μπεργκ , η αναβολή του επόμενου εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό μόνο καλό κάνει.

    Το θέμα είναι να ξεπεραστεί ο Οκτώβρης και να μπει ο Νοέμβρης με όσον το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Το Νοέμβρη θα μπει μέσα ο Μπεργκ , η ομάδα θα μονταριστεί καλύτερα και κάποιοι νέοι παίκτες όπως ο
    Δώνης θα είναι πιο έτοιμοι για να ανταποκριθούν στο ρόλο που τους έχει δώσει ο προπονητής.

    Παρεμπιπτόντως , επειδή είχα γράψει ότι ο Δώνης ήταν κακός ποδοσφαιριστής , κυρίως από κάποια ματς που τον είχα δει πέρυσι , θεωρώ ότι έκανα λάθος. Έχει δείξει ότι προσπαθεί και παίζει με μεγάλο τσαμπουκά σε όλα τα παιγνίδια. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τραβα μωρη λουλου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Zafeiris Mouskas29/9/14 10:42 μ.μ.

    Μου έκανες τη μούρη κρέας μπόζο.Τράβα βρες το Γκόντζο τώρα να κλάψετε αλαμπρατσέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Κ ΟΧΙ για το συγκεκριμένο σου σχόλιο....αλλα για το άρθρο που έγραψες σε αλλο ΣΑΙΤ και βγήκαν ολοι οι αγαπητικος της οικογένειας και στην έπεσαν 10 σε 1....
    Γι αυτο και μονο σε παραδέχομαι σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ γιατι ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΘΕΟΣ να δώσει δύναμη στην οικογένεια του ανθρώπου......
    ΦΙΛΕ RIP ήσουν περήφανος Φίλος,μιας περήφανης ρομαντικης ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα πράμματα είναι απλά...Οριστική διάλυση και κλείσιμο όλων των φορέων που υποθάλπουν , χρησιμοποιούν , πατρονάρουν , ελέγχουν όλους αυτούς με τα άρρωστα μυαλά.
    Αυστηρότατες τιμωρίες ακόμα και σε αυτόν που πετάει το παραμικρό μέσα στο γήπεδο και βέβαια άμεση στιγμάτιση και αποπομπή από κάθε είδους αθλητικού γεγονός.
    Καμερες παντού και άμεση φυλακιση στο κάθε παραβάτη και στέρηση φίλαθλου ιδιότητας.
    Τιμωρία σε όποια ομάδα διοίκηση δε δεχτεί να πάρει άμεσα μέτρα με κάμερες , απόλυτα ονομαστικά ηλεκτρονικά εισητήρια και τον αυστηρότερο έλεγχο. Αποπομπή σε όποια ομάδα δεν εφαρμόσει τα παραπάνω και ποινικές ευθύνες στις διοικησεις .

    Μόνο έτσι ..όλα τα άλλα να έχουμε να λέμε ...Και στο επόμενο θύμα θα τον κλαίμε πάλι γράφοντας κάποιο δακρύβρεχτο σχόλιο ..για να δείξουμε οτι και καλά ενδιαφερόμαστε.

    Τα γήπεδα οι διοικησεις των ομάδων ελέγχονται από ανθρώπους του υπονόμου .
    Χρειαζεται ΟΛΙΚΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ. Αύριο κιόλας.


    Υ.Γ : Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι οτι έχουνε απομακρυνθεί πολύ οι οικογένειες και τα παιδιά από το γήπεδο .Μόνο στη τσέπη μπορεί να πονέσουν αυτοί..Μακριά οι λογικοί μέχρι να ανατραπει η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αιγιο 131/10/14 3:11 μ.μ.

    που κολαει ο γκοτζος μωρη λουκρα ,πεθανε αυτος εδω και 4χιλιαδες χρονια,
    για τωρα μιλαμε και το 2014 που εχει φτιαχτει μια γεννια απο λουζερ οπαδους............
    πανε στο γηπεδο να κανουν χορογραφιες λες και ειναι οι μεταξοπουλοι για να τους βαλουνε στα νασιοναλ τζεογραφικ μαζι με την προστασια του αμαζονιου.....
    αμα τους πεις και κατι, πεταει ο καθε κακομοιρης ενα γκοτζο και ενα τζιγκερ.....παρτε το χαμπαρι ρε, αυτοι ειναι πεθαμενοι και θαμενοι με την μουρη προς τα κατω........
    για τελευταια φορα εδω μεσα στο μπλογκ των αντιγιαννακοπουλικων... και με τους κοτσοληδες και με τους μπουρμπους και με τον ασχετο τον αναστασιου και με τα μαυρα μας τα χαλια ειμαστε ο παναθηναικος...........κι ο πρωτος στοχος ειναι το πρωταθλημα ,δεν θα μας το αλλαξετε εσεις.........ακου δεν παμε για πρωταθλημα.......τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου