Θα φτύσετε το μουνί της μάνας σας! Ετοιμάζουν την κατεδάφιση της Λεωφόρου μας!



Μπλόκο στα 7.000.000 ευρώ από το Ελεγκτικό Συνέδριο που θα πηγαίναν στην ανακαίνιση της Λεωφόρου, αυτήν που είχε παρουσιάσει ο Γ.Αλαφούζος πριν κάτι μήνες.

Δεν δίνονται για λόγους οικονομίας, για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος και... επειδή το γήπεδο στον Βοτανικό θα είναι έτοιμο σε 5 χρόνια!!!!

Όλα αυτά την ώρα που περιμένουμε -συγκεκριμένα μέσα σε 10 μέρες περίπου- αν το ΣτΕ θα καταψηφήσει το Προεδρικό Διάταγμα!

Για τα λεφτά είχα γράψει πριν καιρό πως δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν θα μας τα δίνανε γιατί στην Ελλάδα της κρίσης να ρίχνεις 7.000.000 ευρώ για μια ανακαίνιση με σκοπό να κρατήσει 4-5 χρόνια ήταν σαν να τα πετάς.

Αυτό όμως που εξοργίζει και σιγά-σιγά φαίνεται τι πάει να γίνει είναι ότι δημόσια όργανα επικαλούνται πλέον -μετά τον Δήμαρχο της Αθήνας- λόγους δημόσιου συμφέροντος και παράλληλα κάνουν τα μέντιουμ ότι θα χτιστεί γήπεδο στον Βοτανικό μέσα στα επόμενα 5 χρόνια!! Μαντεύουν ότι θα χτιστεί στην περιοχή δίνοντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σε μια ιστορία που φαινομενικά έχει σταματήσει εδώ και 4 χρόνια και δεν έχει κάποιο χρηματοδοτή.

Εκτός προφανώς αν δεν σταμάτησε ποτέ να ζυμώνεται στα μυαλά κάποιων και απλά περιμένανε να περάσει ο χρόνος με τα λεφτά (ή τέλος πάντων τον τρόπο χρηματοδότησης) να είναι στην άκρη και να περιμένουν να χρησημοποιηθούν.

Ας αρχίζουμε να μετριόμαστε... πάμε να αλλοιώσουν την ιστορία μας με νταβατζιλίκια. Νιώστε επιτέλους!!

ΥΓ: Άντε μετά να μην κάνω συνειρμούς σχετικά με την προχειρότητα που είχε παρουσιαστεί η ανάπλαση από την ΠΑΕ...

ΥΓ2: Συγνώμη για τον τίτλο του κειμένου. Όχι για τις λέξεις, αλλά επειδή δεν σας έχω συνηθήσει...

ΥΓ3: Είναι ΠΟΛΥ σοβαρό το θέμα. ΠΟΛΥ πιο σοβαρό από 3-5 πρωταθλήματα και 5-10 γαμήσια στον γαύρο.

Σχόλια

  1. ΝΙΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΖΙΓΓΕΡΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΙΣΤΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...
    ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ.....ΘΕΙΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,,

    Η ΘΥΡΑ 13 Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΕΞΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ,ΤΣΑΚΕΣ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩΣΗ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΣΑΜΕ ΣΑΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

    ΥΓ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΧΑΒΟΥΖΟ ΕΛΑΙΩΝΑ( που βάφτισαν Βοτανικο)

    ΥΓ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ?

    ΥΓ Γιατι ξαφνικά πολλαπλασιάστηκαν ΣΑΛΗΓΚΑΡΙΑ σε πράσινα ΣΑΙΤ και αποκαλούν συνεχώς κοτέτσι ΤΗΝ ιερή ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΣ

    Σύμπτωση επαναλάμβωμενη παύει να ναι σύμπτωση...σωστά ρουφιανακια παττατακηδες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΕ+ΚΟΣΜΟΣ πρεπει να αναλαβουν δραση. ΤΕΛΟΣ.


    Βεβαια καλα τα λεμε αλλα οι περισσοτεροι πουθεναδες που δε στηριξαν ουτε μια μερα της ζωης τους και επιθυμουν να φερουν πισω τον εθνικο γαυροηρωα Τζιγκερ θα πουν "Ασε μας ρε Αλαφουζε, βαλε πρωτα τα εκατομμυρια, κανε ομαδα, νικα τη διαιτησια, φτιαξε γηπεδο και μετα φωναξε μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΗΧΩΣ η ΠΑΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΑΘΗ ΕΝΩ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Κ ΛΙΓΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΑΛΗΓΚΑΡΙΑ...

    ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ.

    Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

    ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Zafeiris Mouskas15/9/14 10:24 μ.μ.

    Χάρη σε αυτό το ''κοτέτσι'' πήγε την άλλη μέρα στη δουλειά του με ένα αρχίδι παραπάνω ο κάθε τζιριτζάτζουλας που μιλάει έτσι.Η έδρα του Παναθηναικού είναι η Λεωφόρος.Ξεχνάνε εύκολα οι Τσάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι κοντά στην Θύρα 13. Οι εποχές είναι περίεργες αλλά θα νικήσουμε και πάλι. Όπως το 2008 που κάποιοι περίμεναν 200 πιτσιρίκια στο Πεδίο. Και είδαν 40.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ και μπήκαν στα λαγούμια τους.
    Διαλέξτε πλευρά.
    Ο Λ Ο Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πλέον δεν υπάρχει πλευρά... Είμαστε ήδη όλοι ενωμένοι, γι' αυτό ακόμα παραμένουμε τόσο δυνατοί μετά από τόσα που έχουν γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον αδερφό dimpaogate13 . Καλές οι ανακαινίσεις, αλλά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας αξιζεί σύγχρονο και μεγάλο γήπεδο. Η πρόταση του ΠΑΝ.ΚΙ. είναι η ιδανικότερη.
    ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΓΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mitsos gate 1316/9/14 7:03 μ.μ.

    εγω προτιμω την λεωφορο απο ενα κανινουριο και αχανες γηπεδο.. αν θελουν νεο γηπεδο μονο στην λεωφορο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριοι Επιχειρηματίες , τραπεζίτες μακριά από την Λεωφόρο μας. Μην ανακατεύεστε εκεί που δεν σας σπέρνουν. Ο κόσμος του Παναθηναικού , η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης θέλουν Λεωφόρο. Φωνή Λαού , Οργή Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ φίλε μου. Αυτά τα γήπεδα τύπου Βοτανικού είναι νέα ΟΑΚΑ με μεγάλο κόστος , που θα τα αναλάβουν μεγάλα συμφέροντα και ο Παναθηναικός μας θα προσαρτηθεί στο άρμα τους. Εμείς θέλουμε λογικά πράγματα , την Λεωφόρο όπως έχει με την ανακαίνηση που θα κάνει η ΠΑΕ. Μέχρις εκεί όχι παραπάνω , γιατί μετά θα μπούνε μέσα τα μεγάλα συμφέροντα και θα χάσουμε τον Παναθηναικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Greenmaniac1316/9/14 8:57 μ.μ.

    Πες τα ρε Press. Όλοι όμως πρέπει να δώσουμε προσοχή στο τελευταίο υστερόγραφο σου!! Γιατί πολλοί το έχουν πάρει στην πλάκα και λένε ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα και τέτοιες παπαριές (σόρρυ για την λέξη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρρωστια μεγαλη.. ρε γμτ..Μπλεγμένοι όσο δε πάει χωρίς καμία ελπίδα με τα σκατά. Στην ανυποληψία τη μιζέρια στις εσωτερικές κόντρες και στα μικροσυμφέροντα του κάθε στημένου που θελει να ζεί απο τον Παναθηναικό .

    Καθόμαστε εδώ περά και λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του..Χωρις νεο γήπεδο χωρίς επενδύσεις η ομάδα θα περιοριζεται στα κυβικά αυτων που διοικουνε σημερα..Εχουμε να δούμε στο Champions League την ομάδα..κάτι αιώνες να κάνει πορεία..Εχω βαρεθει να βλέπω το γαύρο να παίρνει χαρές..Αμα δε κάνουμε επιτέλους τα βήματα μπροστά και να ξεφύγουμε από την εσωτερική μιζέρια έχουμε να φάμε πολύ σκατό ακόμα.

    Όλοι κοντά σε αυτούς που θέλουνε τον Παναθηναικό μικρό για τα ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ..Υπαρχει ακόμα πιο κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η μεγάλη μου ένσταση μαζί σου ξέρεις ποια είναι; Χωρίς νέο γήπεδο και χωρίς επενδύσεις δεν είμαστε μόνο τώρα επί Αλαφούζου, αλλά και επί Βαρδινογιάννηδων, ειδικά την περίοδο διαχείρισης του Γιάννη Βαρδινογιάννη.Και αυτό για μένα προσωπικά το κάνει ακόμα χειρότερο γιατί μιλάμε για μια οικογένεια που εάν ήθελε θα μπορούσε να κάνει "παπάδες".
    Για την πολυμετοχικότητα ήμουν από αυτούς που πίστεψα ότι η ένωση αυτών των παναθηναϊκών θα μπορεί να προσδώσει στον σύλλογο ακόμα μεγαλύτερο κύρος. Τελικά αποδείχτηκε ότι θα έπρεπε από την αρχή να υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι σίγουρος ότι θα πετύχαιναν.
    Οπότε φτάνουμε στο σήμερα και αναλωνόμαστε για τον Αλαφούζο και τον καραφλούζο και δεν συμμαζεύεται. Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια κρούση για αλλαγή στην ηγεσία. Δεν θα σταθώ σε φήμες και σε διάφορα ρεπορτάζ για Ρώσους και Άραβες εγώ περιμένω να βγει κάποιος στην δημοσιότητα και με στοιχεία να μας αποδείξει ότι υπάρχει πρόταση.
    Όπως θα περίμενα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μας ενημερώσει για ποιόν λόγο από τα πρωτοσέλιδα περί εκτόξευσης φτάσαμε στην απόλυτη σιωπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παναθηναϊκός Α.Ο. για Διπλή Ανάπλαση και Λεωφόρο

    http://www.youtube.com/watch?v=8p7_MGltx9I&list=UUrjjG44sZ5OyAuu4ja1Zjtw#t=15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γράψτα ρε Δημήτρη , μην μας πρήζουν οι νοσταλγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. signomi re giorgo to pisteueis auto pou les? mono 16000 einai oi panathinaikoi?o pao thelei ipersixrono gipedo opos oles oi megales omades me 40000 theseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βαγγέλη , ο ΟΣΦΠ έκανε αυτό που ζητάει από την Πολιτεία και ο Παναθηναικός. Έφτιαξε νέο γήπεδο στη θέση του παλαιού Καραισκάκη. Δεν πήγε στου Ρέντη να φτιάξει γήπεδο , το έκανε στην παραλιακή στην θέση του παλαιού γηπέδου.


    Ο Παναθηναικός αυτό ζητά : την ανακαίνηση του υπάρχοντος γηπέδου και την προσθήκη 5,000 θέσεων κερκίδων που θα το καταστήσουν εντελώς νέο. Στην ίδια θέση , χωρίς καμία μετακίνηση. Αλλά το γήπεδο δεν σου εξασφαλίζει και την θέση στο Τσάμπιονς Λίγκ. Αυτό θέλει ανάλυση , περιορίζομαι στο γηπεδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρχήν αγαπητέ φίλε , θεωρώ ότι η δέουσα
    χωρητικότητα ενός γηπέδου , για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι από
    25~30,000 θέσεις. Έχω κάνει αναρτήσεις σε αυτό το μπλόγκ με παρουσίαση προτάσεων
    για την αύξηση της χωρητικότητας , κυρίως με την δημιουργία μιας διώροφης εξέδρας
    άνω των θυρών 6 και 7. Τα έχω δώσει στον
    υπεύθυνο μηχανικό της ΠΑΕ και περιμένω σχόλιά του.



    Όμως , η Λεωφόρος με βάσει τους κείμενους νόμους
    πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει σε χωρητικότητα τις 25,000 θέσεις. Δεν ξέρω αν , την επαύριον
    , βγει κάποιος νέος νόμος και αλλάζει τα όρια των δρόμων τις χρήσεις των οικοπέδων
    κλπ , αλλά με βάσει τους υπάρχοντες , η μέγιστη χωρητικότητα θα φθάνει τις 25,000
    θέσεις.



    Ένα γήπεδο 40,000 θέσεων στο Βοτανικό θα
    κοστίσει με σημερινές τιμές πάνω από 85 εκατομμύρια ευρώ , χωρίς να υπολογιστούν
    οι υποδομές. Προφανώς για να γίνει , θα χρειαστεί να υπάρξουν , είτε επενδυτές
    , είτε η Πολιτεία ( Δημόσιο , Δήμος Αθηναίων). Ο Δήμος Αθηναίων και το κράτος
    δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς και τις συντάξεις των υπαλλήλων τους , θα
    βρουν χρήματα για την κατασκευή νέου γηπέδου;



    Πάμε στους επενδυτές. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει Έλληνας
    επιχειρηματίας που να δώσει 85
    εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του. Ο Μελισσανίδης της ΑΕΚ λέει ότι θα βάλει 10
    εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του , για το γήπεδο. Άρα , ή θα μπουν 2~3 επιχειρηματίες ώστε να βάλουν τα λεφτά τους για να το φτιάξουν
    και με την συνδρομή του κράτους , ή θα πάμε στην ανακατασκευή με προσθήκη κερκίδων
    του υπάρχοντος γηπέδου.



    Η πρώτη περίπτωση δεν δούλεψε από την εποχή της
    πολυμετοχικότητας. Οι τότε επιχειρηματίες
    δεν συμφωνούσαν και επομένως δεν έγινε τίποτα. Προσωπικά είμαι αντίθετος
    σε ξένους ομίλους επενδυτών , γιατί το πραγματικό τους ενδιαφέρον είναι τα λεφτά.
    Αν δεν βγουν τα λεφτά , τερματίζουν την επένδυση , φεύγουν και αφήνουν το σύλλογο
    στα κρύα του λουτρού.



    Επίσης , μια σημαντική παράμετρος είναι η
    συντήρηση ενός τέτοιου γηπέδου , η οποία κοστίζει τα τριπλάσια χρήματα από την συντήρηση
    του σημερινού γηπέδου Απόστολος Νικολαίδης. Τουλάχιστον , όπως το βλέπω στις μαρκίζες
    , το γήπεδο του Βοτανικού θα έχει ετήσιο κόστος όσο το ΟΑΚΑ.



    Επομένως η σίγουρη λύση είναι η ανακατασκευή του υφιστάμενου γηπέδου
    με προσθήκη νέων κερκίδων. Δεν θεωρώ ότι είναι το ιδεώδες , αλλά είναι το πλέον
    εφικτό. Θα κοστίσει σχετικά φθηνά , το κοστολογώ κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ
    και η συντήρηση του σε χρήμα θα είναι περίπου η διπλάσια της σημερινής Λεωφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου