Ελπίζω να έχουν καταλάβει..


Διάβασα ότι πριν κάτι μέρες γευμάτισαν μαζί Αλαφούζος και Τζίγγερ. Σίγουρα πολύ πικάντικη είδηση για τα ΜΜΕ που προφανώς την έπαιξαν, όπως σίγουρα μιλάμε για ένα περιστατικό που μπορεί να έχει μεγάλη σημασία, μπορεί και καμία.

Όπως και να χει, ελπίζω και οι δυο τους να έχουν καταλάβει ποιο ήταν το πρόβλημα τόσων χρόνων στην ΠΑΕ Και ήταν ΠΡΟΒΛΗΜΑ και θα είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ σε περίπτωση που διάφορα μυαλά κάνουν διάφορες σκέψεις.

ΥΓ: Πολλοί γράφουν το μακρύ και το κοντό τους. Από την μεριά μου, είχα εκφράσει μια απορία εδώ και καιρό. Για ποιο λόγο ο Τζίγγερ επέλεξε τον Αλαφούζο να του δώσει τζάμπα τις μετοχές όταν λίγο πριν είχαν πάε στα γραφεία του δικηγόρου του Αμερικάνοι με την ίδια πρόταση (λαϊκή βάση) και τους είχε διώξει κακήν κακώς.

Σχόλια

  1. παραξενα πραγματα τελευταια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεμέλιος5/9/14 1:42 μ.μ.

    Αγαπητέ Βαγγέλη, εγώ θέλω την ομάδα ισχυρή, και όχι τον ιδιοκτήτη. Θα με ενδιέφερε επομένως να πετύχει το πείραμα της συμμαχίας. Από αφέντες-ιδιοκτήτες, χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μκαρι φιλε να ειναι ετσι.....αλλα φοβαμαι μην ειναι τιποτα αλλο και μολις η ομαδα εχει χρεος μηδεν,μην ξυπνησουμε κανα πρωι και χασουμε τον Αλαφουζο ξαφνικα και ξανανιωσουμε περασμενα Μεγαλεια,αποδεικνυωντας οτι μας δουλευαν ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά φίλε μου είναι αλληλένδετα..Όταν έχεις μπατίρη ιδιοκτήτη ή 7000 ανθρώπους με 50 ευρώ ο καθένας αντιλαμβάνεσαι νομίζω και εσύ ο ίδιος οτι δε μπορεί να δημιουργηθεί με αυτά τα λεφτά οικονομικά δυνατή ομάδα και κατ'επέκταση ισχυρή. Ας μη παίζουμε με τις λέξεις προφανώς και εγώ θέλω την ομάδα ισχυρή αλλά αν το θέλεις ειναι "αναγκαίο κακό" και ο ισχυρος ιδιοκτητης που θα προστατεύσει την ομάδα αλλά και θα την ενισχύσει με παίχτες , θα κάνει επενδύσεις και θα φέρει ξανά στην Ευρωπαική θέση που αρμόζει στην ιστορία μας, θα δημιουργήσει αθλητικό σύγχρονο κέντρο που πραγματικά θα μας γιγαντώσει.


    Το πείραμα της Συμμαχίας έχει αποτύχει ..για να διοικήσει τον Παναθηναικό , ίσως σε μια μικρότερη ομάδα με άλλες οικονομικές ανάγκες να ήταν κατάλληλο.. Αν και ήδη στον Άρη απέτυχε στην ΑΕΚ επίσης.. Τρέχει ήδη τώρα στην ομάδα μας τρίτη χρονιά και δεν υπάρχει καμία διαφοροποιήση ή αλματώδης αύξηση στα μέλη και τα λεφτά..Προσωπικά το φώναζα και το έλεγα από την αρχή..πριν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Το δοκιμάσαμε όμως για τρεις χρονιές και προκοπή δε βγαίνει μόνο με τη Συμμαχία.. Το μονο που μπορεί να γίνει είναι μελλοντικά να διατηρηθεί ως φορέας ελέγχου του νεου ιδιοκτήτη με κάποιο ποσοστό .Βέβαια με την προυπόθεση να κάνει αυτό που δε κάνει τωρα..Να φέρνει στο φως την απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά στοιχεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SAILOR YOUR FATHER5/9/14 2:41 μ.μ.

    ολα για καποιο λογο γινονται.Και πολυ φοβαμε οτι το ραντεβουδακη μονο υποψιες κακιες μας φερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστείτε τώρα ...διαβολικό σενάριο (μιας και τέτοια συμβάντα ανοίγουν την όρεξη..). Να τον έβαλε η οικογένεια να κάνει όλη την ...βρωμοδουλειά (οικονομική εξυγίανση + παρασκήνιο) και σιγά-σιγά να έχουμε επανεμφάνιση. Αν και το θεωρώ δύσκολο, να εμφανιστούν τουλάχιστον ποτέ ξανά στα φανερά στον Σύλλογο.


    Πάντως σε όλα αυτά υπάρχει και η ...Παιανία Που ή λειτουργεί ως απόδειξη πως τα παραπάνω δεν ισχύουν ή δεν ήταν και τόσο ζημιογόνα η αποχώρηση από κει...


    Είπαμε... θεωρίες να χαμε να λέγαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι αυλικοί και τσάτσοι της οικογένειας, επιμένουν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να λένε ψέματα.


    Επιμένουν να γράφουν ότι ο Αλαφούζος πήρε την ομάδα τσάμπα την ώρα που είχε 30 εκατομμύρια χρέη και ΚΑΝΕΝΑ περιουσιακό στοιχείο.


    Επιμένουν να λένε ότι ο βαρδινογιάννης έβαλε λεφτά στην ομάδα χωρίς να λένε ότι έβγαλε τα πολλαπλάσια.


    Επιμένουν να κοροϊδεύουν ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ τους αναγνώστες του PANATHINAIKOS.PRESS και να ονομάζουν "αποβαρδινογιαννοποίηση" το stop σε ακριβά συμβόλαια, ξεχνώντας ότι Αποβαρδινογιαννοποίηση είναι η φυγή του Βύντρα, οι παίκτες τύπου Μπέργκ με τα χρήματα που παίρνει ο Μπέργκ, Αποβαρδινογιαννοποίηση είναι το Κορωπί και η κατάργηση της Παιανίας και πολλά ακόμα...


    Επιμένουν να ξεχνάνε ότι στη πολυμετοχικότητα συμμετείχε και ο βαρδινογιάννης και φέρει τεράστια ευθύνη για τα χρέη


    Επιμένουν να ξεχνάνε ότι ιδιοκτήτη με γερό πορτοφόλι είχαμε αλλά η ομάδα όχι μόνο δεν ανέβηκε επίπεδο, αλλά κατέβηκε πάρα πολλά επίπεδα με τον Κουτσουρέ, τον Φώντα τον Γήτα, τον Μίτου και τον Φρανκ Στράντλι που μας κουβάλησε.


    Άρα δεν χρειάζεται μόνο γερό πορτοφόλι, χρειάζονται και πολλά ακόμα που επίτηδες δεν γράφονται από τη τουλούμπα του blog και ΚΑΝΕΝΑ από όλα αυτά δεν υπάρχουν σε κανένα μέλος της οικογένειας.


    Μου φαίνεται τουλάχιστον διασκεδαστικό που ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΡΕΣ σαν και αυτόν επιμένουν να λένε ψέματα ή μισές αλήθειες αν προτιμάτε και να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν το κόσμο του Παναθηναϊκού με την ελπίδα να επιστρέψει ο εργοδότης τους. Όμως ο κόσμος που πλέον ξέρει πολύ καλά και δεν τσιμπάει.


    Ας του πει κάποιος να πάει να... γ...ράψει σε κανένα γαύρικο blog....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομιζω το σεναριο να ειναι μπροστινος εχει ξεπεραστει. Αλλωστε η ολη λογικη του Αλαφουζου ειναι ξεκαθαρα πολυ διαφορετικη και πολυ ποιο υγιης απο αυτη των Βαρδ. Επισης δε νομιζω να ειναι ποτε δυνατον να δεχοταν ο Αλαφουζος και ο καθε επιχειρηματιας να γινοταν μπροστινος καποιου αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οποιος συνεχιζει και παιρνει στα σοβαρα τους καθε ειδων Βαγγεληδες να παει να κοιταχτει. Εγω προσωπικα δε διαβαζω καν τις γελοιοτητες που γραφει και θα σου προτεινα να το κανεις και εσυ. Τζαμπα καθεσαι και σπαταλας το χρονο σου για να του απαντας γιατι πολυ απλα αυτος θα συνεχισει το τσατσοεργο του οτι και να του πεις. Ας βαλει μυαλο ο κοσμος που τον διαβαζει.


    Αν ο κοσμος λοιπον θελει βαρδ που χαρισαν 20 πρωκταθληματα στον γαυρο, μας εβαλαν 30εκ μεσα και μας φορτωσαν και την παραγκα του χοντρου, να πανε να κοιταχτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ κάποιοι θέλουν τον Γιωργάκι τον Παπανδρέου που μας φόρτωσε ολόκληρο μνημόνιο...


    Ξέρω εγώ τι να σου πω... Άβυσσος η ψυχή του μ@λάκ@...


    Υ.Γ. Όσο αφορά για τη πρώτη παράγραφο, έχεις δίκιο και συνήθως έτσι κάνω, αδιαφορώ, απλά καμία φορά, όταν γράφονται ΠΟΛΥ προκλητικά πράγματα (όπως ότι ο Αλαφούζος είναι ένας ευκαιριακός παράγοντας που είδε φως και μπήκε και ότι έχει κέρδος, την ώρα που το κόστος για όλο αυτό, σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο είναι τεράστιο) εξοργίζομαι και πάει αυτόματα το δάχτυλο στο keyboard...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σου λέω τώρα αν θέλει κάποιος να πάει την ιστορία παραπέρα.
    Ο Αλαφούζος για μένα το μεγαλύτερο καλό που έχει κάνει είναι η...προσφορά του να γελοιοποιηθεί προωθώντας μια διαφορετική νοοτροπία, που όμως ακόμη της γυρίζουμε την πλάτη. Εκείνη του να μην έχουμε και να μην θέλουμε να έχουμε έναν επιχειρηματία-μπαμπά ο οποίος ανάλογα με τις καύλες και τα συμφέροντα του θα ασχολείται με τον Σύλλογο.


    Ελπίζω σε κάποια φάση να το πάρουν πρέφα όλοι οι Παναθηναϊκοί και τότε ο Σύλλογος θα είναι πραγματικά ελεύθερος από κάθε άποψη για να πετύχει πολύ μεγάλα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα να τονίσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήξεραν ότι θα γίνει ντόρος. Επομένως ο ολοφάνερος σκοπός είναι να γίνει ντόρος. Προσχεδιασμένα.


    Άλλο ένα, χωρίς να το τονίσω. Θαυμάσια μπορεί να εκχωρήθηκε η επικαρπία των μετοχών στον Αλαφούζο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά η ψιλή κυριότητα να παραμένει στην οικογένεια. Όποιος έχει κληρονομήσει κάτι με παρόμοιο τρόπο το καταλαβαίνει απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Greenmaniac135/9/14 8:43 μ.μ.

    Έχει δικιό ο 4minister σίγουρα ξέρανε ότι θα γίνει ντόρος. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει το αντίθετο. Διότι αν ισχύε δεν θα στελνάνε non-paper στα "αντικειμενικά" σαιτ για να ρίξουν το δολώματακι " Δεν μίλησαν για τον Παναθηνα'ι'κό αλλά για τα επαγγελματικά τους σχέδια". Δεν ισχύει με την καμία αυτό. Διότι οι καλά γνωρίζοντες ξέρουν πως η φαμίλια αβαντάρει τρελά μέσω των media τους κυβερνητικούς ενώ από την άλλη ο Αλαφούζ το παίζει επαναστάτης στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ και στην Καθημερινή. Όποτε με την καμία να μιλήσαν για τα μίντια που κατέχουν και την πορεία που θα χαράξουν.

    Επίσης το "μπροστινός της φαμίλιας" ναι όντως μπορεί να μην στέκει πλέον ως μεγάλο επίχειρημα αλλά δεν πρέπει να το αποκλείουμε κιόλας. Ξερέτε εσείς και άλλον μεγαλομέτοχο που έφερε στην ομάδα του έναν άνθρωπο - κοκκινό πάνι για τους οπαδούς και παρόλα αυτά να τον κράταει επειτά από τόσες πολλές αντιδράσεις. Υψώνοντας μάλιστα φωνή για να δικαιολογήσει την βλακεία του και πουλώντας μούρη ότι δεν τον νοιάζει ότι και να λένε οι οπαδοί. Επίσης πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν την πιθανότητα που λέει ο 4minister περί επικαρπίας. Στις περιβοήτες φωτογραφίες από την μεταβίβαση είδε κάνεις να γράφει κάθαρα στις μετόχες ότι μεταβίβαζονται από τον έναν στον άλλο;

    Τέλος θα ηθέλα να σας θέσω μια απορία και εγώ: Έχετε σκεφτεί την πιθανότητα το όλο τζερτζέλο να έγινε για να δει ο Τζίγγερ αν έχει υποστηρικτές ακόμα; Γιατί παρατήροντας τα σχόλια στα αντικειμενικά σαιτς εγώ προσωπικά δεν το αποκλείω καθόλου.

    Υ.Γ Press Η απορία σου όντως έχει βάση αλλά πιθάνον απαντήση δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν σου κανει εντύπωση που ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ πολυ σωστά ειχε κραξει τον Τζιγκερ για το χρέος που ηταν υπεύθυνος για την σημερινή μας κατάσταση,τωρα να βγαίνουν για επαγγελματικό δείπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι σχέση έχουν τα του Παναθηναϊκού με τα οικονομικά/ επιχειρηματικά δυο κεφαλαιοκρατών/επιχειρηματιών ; Αν ήταν κάτι το ... παράξενο, δεν θα συναντιόντουσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο, με χίλια μάτια γύρω τους, αλλά σε κάποια βίλα χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι. Ποντάρω ότι για τον ΠΑΟ θα αναφέρθηκαν κανένα ...δίλεπτο.
    Και αυτά τα λεω εγώ, που δε γουστάρω κανένα παρε δώσε με αυτόν που κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό και τον έφτασε ένα βήμα πριν το Πρωτοδικείο. Αυτό είναι άλλο, και είναι διαφορετικό να ψάχνουμε για συνομοσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Ξεκολλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΚΑΡΙ να ναι έτσι γιατι οταν ακούω κάποιον να χει νταλαβερια με Τζιγκερ για εμένα ειναι σαν να χει νταλαβερι με το ΚΟΚΚΑΛΗ ή τον Βαγγελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Τζιγκερ φοβάμαι μήπως δεν το χει χωνέψει ακόμα και ε φυγε απ τον ΠΑΟ νύχτα, Κ μήπως προσπαθεί να μας ξανά χωθεί τωρα που μαθαίνει ότι η μόδα εχει μειώσει το χρέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιχάλης Περβολαρακης6/9/14 9:49 μ.μ.

    Πες τα μπας και ξυπνήσουν Αυτοί ΟΛΟΙ είναι εχθροί του ΠΑΟ. Λες και το τριφύλι το λένε Τζίογκερ, Βγενόπουλο ή καραγκιοζόπουλο! Αν ήταν παναθηναϊκοί θα χαιρόταν που γλυτώσαμε τη Γ΄Εθνική. Μπορεί η κατάσταση της ομάδας οικονομικά και παικτικά να είναι στο ναδίρ , αλλά ο κύριος αυτός που κάνει κριτική μπορεί να μην έχει δώσει ούτε ΕΝΑ ευρώ για την ομάδα, Μπορεί αντίθετα να ανήκει στους 13αρηδες που μόνο σκοπό έχουν την τιμωρία της ομάδας, να πάιζει χωρίς κόσμο, άρα να χάνει κέρδη. Θέλουμε αγνους φιλάθλους της φανέλας και όχι προσώπων. Όποιος θέλει και δεν του αρέσει η κατάσταση, ας βγάλει 100 μύρια , να τα ρίξει στο τραπέζι να διοικήσει και εγώ θα του κάνω κάθε μέρα απο έναν ντεμενά. Αυτοί που κρίνουν και κατακρίνουν μπορεί να είναι και τσαμπατζήδες! Καλά τα λες και είμαι δίπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μιχάλης Περβολαρακης6/9/14 9:52 μ.μ.

    Με τη στάση σας θα διώξετε και τους φιλάθλους. Έτσι και αλλιώς 3-4 παιχνίδια μας τα στερείτε Αν αγαπάτε την ομάδα αποφασίσετε να ράψετε τα στόματα και τις χειρονομίες, να μην τιμωρείται η ομάδα και ζημιώνεται οικονομικά. Μπορείτε να το κάμετε αυτό; Τότε είστε παναθηναϊκοί! Τώρα είστε πληγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Προσπαθώ να μην αναφέρω καθόλου ονόματα , γιατί οι μακροχρόνιες διαμάχες Τίγγερ-Βγενόπουλου-Πατέρα έχουν καταστρέψει τον σύλλογο (γενικότερα). Όμως , για μένα ο Αλαφούζος έχει εκτίμηση γιατί , ενώ η ομάδα πήγαινε για καταστροφή (περίπτωση Αρη και ΑΕΚ) , ανέλαβε το τιμόνι , ρισκάροντας σε πολλά πράγματα , κατάφερε και εμπέδωσε υγιείς και ηθικές βάσεις στον Παναθηναικό , κερδίζοντας πέρυσι την 2η θέση στο πρωτάθλημα και μαζί το Κύπελλο Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου