Φάνηκε στο γήπεδο, φάνηκε και στο χειροκρότημα


Η ομάδα αν και σε σημεία του αγώνα φάνηκε πως προσπαθούσε και ανέβαζε στροφές, ήταν κατώτερη των Ρώσων οι οποίοι χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα έκαναν αυτό που έπρεπε. Πήραν μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και πλέον η υπόθεση πρόκριση γίνεται πάρα πολύ δύσκολη και καθιστά το ματς της Πορτογαλίας με την Εστορίλ (2/10) κομβικό για την συνέχεια μας στην Ευρώπη.

Για ακόμη μια φορά στο τέλος φάνηκε επίσης πως ο κόσμος που επιλέγει να έρχεται στο γήπεδο, έρχεται με σκοπό να στηρίξει την ομάδα αντιλαμβανόμενος την δύσκολη (ή και χαμηλοτάβανη) περίοδο που περνάει και σεβόμενος την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες. Συνέπεια αυτού παρά την ήττα που μπορεί να μας στοιχήσει και την πρόκριση, να χειροκροτάει με την λήξη του αγώνα την ομάδα. Πραγματικά πολύ όμορφη εικόνα που δείχνει ότι το δέσιμο ομάδας και κόσμου συνεχίζει να είναι ακλόνητο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά...

Η έλλειψη του Μπεργκ έκανε μπαμ σήμερα, αφού αν και κατά διαστήματα πιέζαμε στην ουσία δεν ήμασταν απειλητικοί, ούτε υπήρχε ο παίκτης που θα έκανε την ζημιά στην αντίπαλη άμυνα.

Επίσης στην άμυνα από ότι φαίνεται έχουμε σοβαρό θέμα στο τέρμα και αυτό πλέον το πληρώνουμε. Καλός και φιλότιμος ο Κοστόλης αλλά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Τουλάχιστον στα μάτια μου. Ειδικά το δεύτερο γκολ που είχε κλείσει την γωνία του και αποφάσισε να βγει από την εστία του, αψυχολόγητο και χωρίς καμία λογική.

Από τους καλύτερους μας θεωρώ πως σήμερα ήταν ο Ντίνας και πολύ κακός πλην του Κοτσόλη, ο Τριάντα.

Πάντως σήμερα η ομάδα -και για πρώτη φορά φέτος μετά από καιρό- μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν είχε ψυχή σε όλη την διάρκεια του ματς. Ή για να το πω καλύτερα, ένιωθα πως δεν έβγαζαν όλη την ενέργεια τους. Φοβήθηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε τους Ρώσους; Αυτο-αδρανοποιήθηκαν με το σύστημα που έπαιζαν περιμένοντας το λάθος αντί να το κυνηγήσουν; Δεν ξέρω...πάντως μόνο λίγο στην αρχή και κάνα τέταρτο μετά το 1-2 τους έβλεπα να γυαλίζει το μάτι τους.

Τώρα...ξεκινάει το πρόγραμμα-φωτιά με συνεχή παιχνίδια. Είπαμε... είναι άγνωστο και για μας τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Μέχρι στιγμής σε σχέση με πέρυσι (αντίστοιχη περίοδο), η ομάδα παίζει καλύτερα, αλλά την περίμενα και καλύτερη...

: Πάντως κάτι που προκαλεί εντύπωση είναι πως σε όλα τα ματς εκτός της Λιέγης έχουμε φάει γκολ και από αυτά μόλις σε ένα έχουμε σκοράρει πρώτοι. Αν μη τι άλλο αυτό δεν μπορεί να μην προβληματίζει..

Σχόλια

  1. Παρακολούθησα το σημερινό ματς από την τηλεόραση. Δεν πήγα στο γήπεδο λόγω φόρτου εργασίας.



    Σαν
    πρώτη αρχή μου άρεσαν δύο πράγματα στον Παναθηναϊκό. Το πρώτο , ότι η ομάδα έχει
    πολλούς Έλληνες παίκτες που αν και μικροί στην ηλικία τα κατέφεραν αρκετά καλά
    και το δεύτερον η εξαιρετική αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το δεύτερο γκολ
    που έβαλαν οι Ρώσοι.



    Θεωρώ
    , ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο δεύτερο ματς με την Σταντάρ Λιέγης , στο ματς
    με την Καλλονή και στο σημερινό με την Δυναμό Μόσχας , έχει ο βασικός γκολκίπερ
    της ομάδας , ο Κοτσώλης. Ο Αναστασίου πρέπει άμεσα να δοκιμάσει τον Στιλ ,
    διαφορετικά θα τρώμε σχετικά εύκολα γκολ και θα δίνουμε μάχη για να το ανταποδώσουμε.
    Ήταν λάθος η πώληση του Καπίνο , αλλά τώρα πλέον δεν έχει καμία σημασία.



    Πολύ
    καλοί οι Δώνης , Ντίνας , Τριάντα , Νάνο , Σίφο , Ζέκα , Λαγός και ο Κλώνα. Η είσοδος
    του Κουτρούμπα ενίσχυσε το κέντρο της άμυνας , μιας και ο Μέντες αντιμετώπισε
    προβλήματα από τους γρήγορους κυνηγούς της Δυναμό.



    Για
    μένα , δεν πειράζει που χάσαμε , έτσι και αλλιώς ή Δυναμό είχε πολύ ποιοτικότερους
    παίκτες από τον Παναθηναϊκό , όχι ότι αυτό λέει κάτι , γιατί και η κυπριακή Ομόνοια
    με μικρότερης αξίας παίκτες τους αντιμετώπισε ίσο προς ίσο. Σημαντική ήταν η
    αντίδρασή μας μετά το δεύτερο γκολ όταν φάνηκε ότι το παιγνίδι θα ξέφευγε και
    θα χάναμε με βαρύ σκορ. Εκεί φάνηκε το dna ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός , όπου με
    προεξάρχοντες τους Δώνη και Ντίνα φθάσαμε πολύ κοντά στην ισοφάριση.



    Θα
    βρούμε τα πατήματά μας και θα προχωρήσουμε με νίκες. Οι νεαροί παίκτες της ομάδας
    έχουν τσαγανό και θέλουν να διακριθούν. Πολύ καλός ο κόσμος και η ατμόσφαιρα
    στη Λεωφόρο , εμένα το γήπεδο μου φάνηκε πιο όμορφο από το Καραϊσκάκη του Θρήνου.



    Τέλος
    , θα ήθελα να στηρίξουμε τους παίκτες και τον προπονητή. Η ομάδα πριν δύο χρόνια
    ήταν ξεχαρβαλωμένη , η ΠΑΕ πήγαινε για διοίκηση Πρωτοδικείου και μετά βουρ για
    Γ Εθνική. Φέτος , παίζουμε στο γήπεδό μας , έχουμε το νέο προπονητικό , τα νέα
    γραφεία και μαζί με όλα αυτά συμμετέχουμε και στους Ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.



    Όλα
    δεν μπορούν να γίνουν. Έγιναν και γίνονται πολλά. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην
    ομάδα στην κούρσα που κάνει , κρατώντας τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη ( Ευρώπη
    , Πρωτάθλημα , Κύπελλο ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο συμφωνώ και επαυξάνω σε ότι έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομιζω πως εχεις δικιο φιλε μου.Ουτε με την καλλονη ουτε με την στανταρ ουτε στο πρωτο γκολ της ντιναμο ο κοτσολης ευθυνοταν, ισως στο δευτερο ειχε καποιο μεριδιο ευθυνης αλλα και παλι δεν νομιζω πως τιθεται θεμα τερματοφυλακα, βεβαια πρεπει να δοκιμαστει και ο στιλ εφοσον επαιζε σε ενα απο τα καλυτερα πρωταθληματα της ευρωπης αλλα και παλι δεν νομιζω πως πρεπει να τα ριχνουμε στον τερματοφυλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομάδα είναι χαμηλοτάβανη .. Τα λέγαμε από περυσι μερικοί και γινόμασταν κακοί ..Παίζει δε με μια αφέλεια και χάνει την ουσία . Deja vu με την Στανταρ το παιχνίδι σήμερα. Δύο εύκολα γκολ δεχτήκαμε γιατι η ομάδα δεν έχει μάθει να παίζει άμυνα. Ο τερματοφύλακας μας είναι πρώην ποδοσφαιριστής και όσο και καλή επίθεση και αν προσπαθούμε να παίξουμε κατά διαστήματα η ομάδα μοιάζει όταν πιέζεται αμυντικά να δέχεται πολύ εύκολα φάσεις. Χωρίς καλή άμυνα δεν προχωράς στην Ευρώπη.

    Επιπλεον ορισμένοι παίχτες δίνουνε την ψυχή τους όπως ο Ζέκα ο Λαγός ο Νάνο..καιορισμένοι άλλοι όπως ο Πράνιτς κρύβονται στις δύσκολες φάσεις του αγώνα. Η ομάδα πέρυσι ήθελε τρεις δυνατές μεταγραφές σε άξονα ( κεντρικόχαφ) επίθεση ( χαφ εξτρεμ )και στην άμυνα ( δεξι μπακ αλά Νανο ) . Σε αντίθεση πούλησε τον βασικό τερματοφύλακα έχασε και τον Αμπειντ. Όλα λοιπόν ήρθαν ως φυσικό επακόλουθο.

    Το βασικό όμως πρόβλημα αρχίζειαπό την διοικηση .Όταν παίρνει αποτέλεσμα ο Αστεράς Τρίπολης με την
    Μπεσικτας και ο Παναθηναικός χάνει με ισχνη αντίδραση εντός έδρας φταίει το γεγονος πως για πρόεδρο έχουμε λογιστή που έχει βάλει στόχο το πλεονασμα το 2017. Αν δε φύγει ο Αλαφούζος σύντομα η ομάδα θα συνεχίσει να κινείται στη μετριότητα.. Ο Παναθηναικός απο εκει που ήταν υπόδειγμα ομάδας στην Ευρώπη έχει αρχίσει και γίνεται το μαύρο πρόβατο..ακόμα και στην Ελλάδα..ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρεπει να δοκιμαστει ο Στηλ, ο Κοτσωλης δεν εμπνεει καθολου εμπιστοσυνη και αυτο επηρεαζει και την αμυνα. Κατανοω πληρως τις δυσκολιες που υπαρχουν αλλα αμα διωξαμε Καπινο με τη λογικη οτι θα παιξει βασικος ο Κοτσωλης καναμε τεραστιο λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ φίλε Χάρη , δεν ρίχνω ευθύνες στον Κοτσώλη , αλλά συμφωνώ με τον Νίκο στο ότι δεν εμπνέει σιγουριά στην άμυνα. Δεν έχει κάνει και καμιά απόκρουση , σήμερα τον έσωσαν τα δοκάρια. Αν δεν έχεις και έναν γκολκίπερ , που έστω να πιάνει κάποια δύσκολα σουτ , τότε πολύ δύσκολα θα κάνεις κάτι στην Ευρώπη μην σου πω το ίδιο και για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θελω να πιστευω πως σταδιακα ο αναστασιου θα δωσει λεπτα και στον στιλ αλλα μεχρι τοτε δεν υπαρχει αλλη επιλογη απο το να παραμενει κατω απο τα δοκαρια ενας εμπειρος τερματοφυλακας (ισως λιγο σκουριασμενος) που ενδιαφερεται για την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαγγέλη η άμυνα δεν ήταν κακή. Οι Τριάντα , Σίφο και Νάνο έπαιξαν καλά. Ο Μέντες που αντικατέστησε τον Κουτρούμπα λόγω τραυματισμού , ήταν λόγω ταχύτητας πίσω , αν και πάλι λόγω εμπειρίας ήταν σχετικά καλός. Το πρόβλημα υπάρχει στον άξονα , κάποιος πρέπει να κόβει και κάποιος πρέπει να δημιουργεί. Σε αυτό έχεις δίκιο , ο Αναστασίου ακόμη δεν έχει βρεί λύση.

    Όσο για τον Αμπέντ τέτοια εποχή πέρυσι , όλοι έλεγαν ότι δεν ήξερε να κοντρολάρει την μπάλλα. Για Καπίνο συμφωνώ , ήταν λάθος η μεταγραφή του στην Μάιντζ. Αλλά ο Αλαφούζος προσπαθεί μόνος του , σε μία ΠΑΕ που έχει χρέη , συνεπώς συμπεριφέρεται ως λογιστής , γιατί αν ρισκάρει πιθανόν να τα χάσει όλα.

    Εξάλλου , μην ξεχνάς ότι πρόπερσι πηγαίναμε για Γ Εθνική. Ιδιόκτητο γήπεδο , δεν είχαμε , προπονητικό επίσης και γραφεία πέντε δωματιάκια στο παλαιό κτήριο της ΣΑΤΟ στην Κηφησίας. Φέτος παίζουμε Γιουρόπα Λιγκ , βγάλαμε έξω τους Δανούς με 2 νίκες και εδώ το παλαίψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπεροχο!!! Μπράβο μαγκες, κρατατε τη σημαια ψηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρες , μην τρωγόμαστε με τον Τριάντα. Ήταν καλύτερος από τα προηγούμενα παιγνίδια , δουλεύει στις προπονήσεις και είχε να αντιμετωπίσει 2 πολύ καλούς παίκτες. Όσο για το ότι δεν πρεσσάραμε επαρκώς , αυτό οφείλεται στον προπονητή που ζητούσε να τους δίδουμε χώρους.


    Για τον Μπεργκ συμφωνώ , δυστυχώς χάνουμε πολύ χωρίς την παρουσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανεις δεν αμφισβητει την αγαπη του για την ομαδα και απο τις δηλωσεις του φαινεται πολυ συμπαθητικος αλλα δεν κανει για βασικος. Τελος παντων, εμπιστευομαι το τεχνικο team και πιστευω οτι συντομα θα βελτιωθουμε. Πρεπει να εκμεταλευτουμε τα επομενα ματς και να παρουμε λιγο πανω μας γιατι γενικα η ψυχολογια των παιχτων φαινοταν καπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οποιος ειπε αυτο το πραγμα ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. Αχάριστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι ρε φιλε να βαλουμε λεφτα στην συμμαχια(ακου συμμαχια!!);;;Για να το παιζει ο Αλαφουζος προεδρος με λεφτα του απλου κοσμακη;;Πλακα μας κανεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι ακόμα μπουκωμένοι από το περσινό γαμήσι που τους έριξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Ο προπονητής του Κυπέλλου και του 0-3 ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ.
    Τσουλάρες ρουφιάνοι του παρακράτους σιχαμερές πένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τζεπετο19/9/14 12:59 π.μ.

    Παιδία μη ξεχνάτε οτι σήμερα έπαιζε ο ΠΑΟ των 20εκ με την Δυναμο των 140εκ. Αυτό λεει πολλά. Απο την άλλη η ομάδα το πάλεψε άλλα είναι φανερό οτι χρειάζεται έναν δημιουργικό μέσο ώστε να βγουν και κάποιες κάθετες της προκοπής προς τους ταχύτατους επιθετικούς (Καρέλη,Ντίνα,Κλωναρίδη). Πιστεύω οτι όσο περνά ο καιρός η ομάδα θα βελτιωθεί σημαντικά στην τακτική της και στην αντοχή ,όπως έκανε και πέρυσι. Το μάτς στην Ρωσία θα είναι διαφορετικό. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι οι φίλαθλοι να την στηρίξουν και να μην αρχίσουμε την μουρμούρα και την προπονητολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για αυτούς που προσπαθούν να θέσουν θέμα ... Αναστασίου μετά το σημερινό το σχόλιο. Μετά είδα ότι ανέβηκε και σχετικό post οπότε σωστό σχόλιο αλλά σε λάθος topic


    όσο για το choreo .... ΘΥΡΑ 13 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕEEEEEEEEEEEEEEEE
    κι δυναμή σου είναι μια
    η Θύρα 13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/1ba7aabea5b7f5e161e49f946571989f_L.jpg



    20ετή ανανέωση συμβολαίου στον κοουτς να βουλώσουν οι πληρωμένες πένες του γαυριστάν
    άκου ... θέμα Αναστασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στήριξη μέχρι τέλους. Ενωμένοι θα κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο.
    ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΗΜΝΙΟΣ19/9/14 1:19 π.μ.

    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ....ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ....ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εχεις δικιο αφου εχουμε λαικη βαση, αμα βαλουν 10000 λεφτα, θα πρεπει να εχουμε και 10000 προεδρους... απιστευτα πραγματα.... και στην τελικη γινονται εκλογες, αφου δεν κανει ο Αλαφουζος ψηφιστε αλλον...


    Αρρωστημενη λογικη....


    και απο τη στιγμη που οι λεφταδες ειδαν τα χρεη και την καναν δηλαδη τι να κανουμε??? Να αφησουμε την ομαδα να παει Γ??? Η θα περιμενουν τους κινεζους και τους Τσακες του Φαταουλ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θα εννοει στην πιατσα του καραπαπεικου nonpaper

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπα εχουν εμπειρια οι τυποι μετα απο τοσα χρονια στημενης ΑΡΔιλας. Ξερουν ακριβως ποτε πρεπει να χτυπησουν τον αντιπαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και ο Αστέρας Τρίπολης έπαιζε με την Μπεσίκτας..που εχει μπατζετ ο Αστηρ..των 14 εκατομμυριων και η Μπεσικτας των 85 εκ...Να μη πουμε για γαυρο και την Ατλετικο..Και σε καθε περιπτωση αν επαιζαν μπαλα ΜΟΝΟ τα μπατζετ ο Παναθηναικος στην εδρα του δε θα κερδιζε μεγαθηρια και μεγαθηρια..Ελεος πια με τις δικαιολογιες ας κοιταξουμε επιτελους κατάματα τι έχουμε γινει. Ο Παναθηναικός στην Ευρώπη εκανε μια σειρά υπερβάσεων και τώρα δε μπορεί να κερδίσει μέτριες επιπεδου ομάδες στην έδρα του.Και δε στα χώνω προσωπικά .. Αλλα είδα οτι βγήκε αυτή η δικαιολογία και πουλάει και τρελένομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κριμα μας στοιχησε η απειρια και τα ατομικα λαθη...
    Προσωπικα θεωρω πως δεν εχουμε αναγκη κανενα Αμπειντ κ Μπουι αρκει να επενδυσουμε στον ΔΩΝΗ.
    Τερμα εχουμε θεμα και η Αμυνα φετος μπαζει..
    Μπραβο για το χειροκροτημα,αυτα τα παιδια τα γουσταρω πολυ και σιγα σιγα θα αποκτησουν μεταλο.

    ΥΓ. Μακαρι να γινοταν να μην πουλησαμε αλλο βασικο ΕΛΛΗΝΑ παιχτη αλλα.....8000 μελη μονο.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χθες περισσότερα σου απέκρουσαν τα δοκάρια μας από τον Κοτσώλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θεμέλιος19/9/14 11:58 π.μ.

    Ακριβώς οι σκέψεις μου. Σπάνιο να διαβάζεις ρεαλιστικές απόψεις σε χρωματισμένα σάιτ. Συμφωνώ σε όλα. Στα θετικά ότι η ομάδα ξύπνησε και προσπάθησε στο δεύτερο. Κατ' εμέ λείπει η ταχύτητα από τα center back. Ντίνας κεφάλαιο στην επίθεση, θέλει βελτίωση στα αμυντικά του καθήκοντα. Καρέλης βιαστικός, πρέπει να εκμεταλλευτεί καλύτερα τα προσόντα του. Και λίγη γκρίνια. Αν είναι να δώσουμε πίστωση χρόνου, ας την πάρει κάποιος νεώτερος από τον Κοτσώλη. Αυτός ότι έμαθε, έμαθε... -μάλλον ΔΕΝ έμαθε-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι. Δημοσιογράφος είναι και ξέρει πού τη γράφουμε την άποψή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εδω εγραψε οτι ο Μιτσελ συντομα θα παει ΡΕΑΛ! παει το ψεκασμα σε αλλα χερια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και ο γαυρος εχει πιο ποιοτικη και ακριβη ομαδα και του καναμε κλύσμα στο τηγανι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Zafeiris Mouskas19/9/14 2:12 μ.μ.

    Και μόνο που τελειώνει το ματς και ο κόσμος είναι στο πόδι και χειροκροτάει,νίκη είναι.Αν δεν αποβάλλουμε την αρρωστημένη νοοτροπία του κρα μετά τις ήττες και το ''θέλω μόνο να νικάω(βλέπε gayρος) δε γίνεται τίποτα.Έτσι,στήριξη συνέχεια.Όπως πέρσι με τον Ατρόμητο που μείναν μαλάκες όλοι.Και είδαμε τι ακολούθησε.Θα τον βρούμε τον δρόμο,Παναθηναικός είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. νομιζει οτι απευθυνετε στα προβατα μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οταν επρεπε να βγει να καθαρισει, εκανε πλαγια βηματα πανω στη γραμμη κι οταν επρεπε να μεινει να κλεισει τη γωνια , εβγαινε ντουγρου. Καλος,χρυσος αλλα δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο γαύρος στην Ελλάδα έχει μάθει να παίζει αλλιώς.
    Απέναντι σε ομάδες που δεν σκυλιάζουν και με την αβάντα της διαιτησίας.
    Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με την τύχη (στο πέναλτι που δεν ήταν και έχασε) υπερνικήσαμε και αυτήν την αβάντα.


    Άρα θεωρώ πως είναι άκυρο το παράδειγμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αμπεμπαμπλομ19/9/14 6:35 μ.μ.

    Οχι και χωρις λογο ρε παιδια.Δηλαδη,οταν αποκλειστηκαμε απο την κστωτερη Στανταρ ενω ειχαμε παρει 0-0,ποιος εφταιγε?Δεν εφταιγε ο κοουτς που ειχε φαει κολλημα και εβαζε τον αρνητικο Πετριτς?Το οτι ο Κοτσολης δεν πηδαει ουτε εφημεριδα δεν το βλεπει?Οτι παει μεσα γραφει.Το ονειρο οτι η ομαδα δεν χρειαζεται μεσο μποξ του μποξ,ποιος το ειδε,ι Αναστασιου δεν ηταν?Η ομαδα εχει θεμα στο κεντρο και ο κοουτς το παιζει τρελα.Χτες ηξερε οτι οι αμυντικοι των Ρωσων εχουν θεμα οταν πιεστουν,οποτε τι εκανε ο κοουτς,εδωσε εντολη να μην τους πιεζει και τους αφησε να αλλαζουν πασες ανενοχλητοι,ενω οι δικοι μας κοιταζαν?Επισης ηξερε οτι αυτος που επαιζε αριστερα ηταν γρηγορος,(ο ξανθος,δεν θυμαμαι ονομα) και παει ο κοουτς και βαζει τον Τριανταφυλλοπουλο που 1)δεν μπορει να παιξει την θεση και 2)ειναι πολυ αργος.Αντι να περασει τον Μπουρμπο δεξια,οταν μετα το γκολ πιεζαμε,να γυρισει ο Τριαντα στα στοπερ και να παει ο Μεντεζ στο κεντρο,επειδη ειναι ο μονος που εχει την καθετη,το μονο που εκανε ηταν να βαλει Πετριτς.Ασε που για να βαλει παιχτη-μεταγραφη,πρεπει να περασει κανενα 5μηνο...Δεν γνωριζω τις προθεσεις του συγκεκριμενου δημοσιοκαφρου,ουτε διαβασα το αρθρο του,ξερω ομως οτι ο Αναστασιου εχει κανει τρομερα λαθη και στον σχεδιασμο και στο κοουτσαρισμα,αντι η ομαδα να ανεβει ενα σκαλι απο περσι,εγινε το αντιθετο...
    Οσο για τον φαταουλ,εδω κανει μοκο η δηθεν δικη μας φυλλαδα η πρασινη,θα τα πουν οι υπολοιποι αρδ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Greenmaniac1319/9/14 7:28 μ.μ.

    Εδώ βγήκε ο μάντης Κάλχας ο Σερέτης με πρωτοσέλιδο του τύπου "εμείς στα είχαμε πει Γιάννη Αναστασίου". Είναι για πολλές μούτζες οι τύποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και για ξεκαρφωμα έκραξε κ τον Βενγκέρ σε αλλο άρθρο..μαλλον πρεπει να τον πάρει σύμβουλο ο Πάπας για να κρίνει τους πάντες γιατι ποσουν προλάβει κ ο θεός να κρίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου