Επανεμφάνιση Καμίνη - Μπήκε ο Σεπτέμβρης και ξεκίνησαν οι μαλακίες..


Γ.Καμίνης: Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους παναθηναϊκούς.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ.

ΥΓ: ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

Σχόλια

  1. Μακάρι να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό ή όπου αλλού υπάρχει η δυνατότητα για ένα σύγχρονο 5άστερο ποδοσφαιρικό γήπεδο με προδιαγραφές που θέλει η ΟΥΕΦΑ και επιτέλους να μας ανεβάσει επίπεδο να εκτοξεύσει την ομάδα σε όλους τους τομείς.. !

    Μόνο αυτοί που έχουνε κάποιου είδους συμφέροντα υπερ άλλων λύσεων εναντιώνονται με τέτοιο πάθος απέναντι στο σχεδιασμό ενός νέου σύγχρονου γηπέδου που δυστυχώς όσο και να χτυπιομαστε δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να γίνει στη Λεωφόρο. Γιατι ναι μεν το πλάνο που είδαμε πριν λίγους μήνες έδειχνε ένα όμορφο γήπεδο αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση και καμία ..άδεια στο να μετακινηθούνε σχολεία να αλλάξει φορά ..και η γη να συνεχίζει να γυρίζει με τον ίδιο τρόπο..Μακάρι να γινοταν αλλά ΔΕ ΓΪΝΕΤΑΙ..

    Επιπλέον πρέπει ο Παναθηναικός να απαιτήσει τα 20 εκατομμύρια που θα πάρει η ΑΕΚ για το δικό της γήπεδο να δωθούνε και σε εμάς για το νέο μας σύγχρονο γήπεδο και οχι για να κάνουμε ορισμένα μερεμέτια !

    YΓ : Πάντως ο κύριος Γιάννης τους κρατάει καλά τους πάλαι ποτέ επαναστάτες ...Συνάντηση με τον "Βελζεβούλ "( Τζίγγερ ) φιλία με τον απο κάτω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε μάτι έναν καραγκιόζη που είχαμε σαν ιδρυτικό μέλος της παν.συμμαχιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα προβατα ως καλα προβατα βγαλαν τον φαταουλα δημαρχο και εμεις για να το παιξουμε ακομπλεξαριστοι φτασαμε στο αλλο ακρο και βγαλαμε για δημαρχο τον ΕΧΘΡΟ του συλλογου καμινη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Panathinaikos Press μπορείς να μου εξηγήσεις το υστερόγραφο γιατί δεν το κατάλαβα; Δε ξέρω έχω χάσει επεισόδια με το θέμα, αλλά πραγματικά δεν το έχω καταλάβει και θα ήθελα να μου το κάνεις "πενηνταράκια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αλαφούζος που απάντησε στο παραλήρημα του Καμίνη λέγοντας: ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!


    Δε ξέρω και εγώ τι άλλο θα διαβάσουμε..... Ευτυχώς που το blog αποκαλύπτει το βρώμικο έργο του Αλαφούζου κατά της Λεωφορου και μας ανοίγει τα μάτια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα στην Αθήνα αν προσθέσεις τα κομματόσκυλα, τους αναρχοφασίστες, τις γκόμενες και αυτούς που δεν ασχολούνται με ομάδες, τους γαυροαεκτζήδες κτλ οι αληθινοί Παναθηναϊκοί στο σύνολο της Αθήνας δεν ξεπερνάνε το 20% της εκλογικής δύναμης.

    Αυτή είναι η αλήθεια. Άρα ο Καμίνης δεν βγήκε πρώτος από "Παναθηναϊκές ψήφους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου