Δεν ήταν ούτε χαστούκι, ούτε απρόσμενη γκέλα. Ήττα από μια καλύτερη ομάδα ήταν!


Για να μην τρελαθούμε δηλαδή..
Σε κανέναν δεν αρέσει που ήρθαν κάτι Ρώσοι και μας πήραν στο χαλαρό διπλό μέσα στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός είμαστε και τέτοιες ομάδες πρέπει να τις παίρνουμε πριν την σέντρα. Αλλά να είμαστε και ρεαλιστές. Δεν κάνει κακό.

Οι τύποι έχουν πιο ποιοτικό ρόστερ. Και αν το ποιοτικό είναι υποκειμενικό, έχουν και πολύ πιο ακριβό Για την ακρίβεια 7 φορές πιο ακριβή ομάδα!

Αλλά και πάλι γαμήστε το αυτό..


Λέγαμε από την αρχή της σαιζόν πως είναι άγνωστο πως θα αντιδράσει σε Ευρωπαϊκά ματς η ομάδα. Κι αυτό γιατί η πλειοψηφία των παικτών ήταν πρωτάρηδες σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Άρα πόσο απίθανο να χάναμε στην πρεμιέρα;

Η ομάδα έχει αδυναμίες, την πώληση του Καπίνο την πληρώνουμε, μπορούν τα παιδιά να παίξουν καλύτερα αλλά και πάλι... δεν ήταν ΤΟΣΟ έκπληξη το αποτέλεσμα, ούτε ήταν ΤΟΣΟ καταστροφική αυτή η ήττα.

Ναι, πιθανότατα θα μας στοιχίσει την πρόκριση, αλλά και πάλι αυτήν την υπολογίζαμε κυρίως με βάση το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου.

Ναι...Παναθηναϊκός είμαστε και είναι αστείο σε τέτοιο όμιλο να μην είμαστε το φαβορί για πρόκριση. Αλλά Παναθηναϊκός είμαστε και σαν κόσμος και μάλιστα εκατομμύρια...τους έχετε δει πουθενά όλους αυτούς; Γιατί εγώ ούτε 10.000 δεν βλέπω στην Συμμαχία και η Λεωφόρος γεμίζει με το πολύ ζόρι.

Οπότε όλα είναι σχετικά... καλό να λέμε "Παναθηναϊκός είμαστε" κτλ κτλ αλλά ας δούμε λίγο και την πραγματικότητα που δεν είναι και τόσο ωραία...

ΥΓ: Οι Ρώσοι δεν ήταν για 4ο γκρουπ δυναμικότητας, όπως κι εμείς πιθανότατα δεν ήμασταν για 2ο.

ΥΓ2: Η ομάδα θα βελτιωθεί. Πέρυσι χειρότερα έπαιζε. Τα παιδιά σήμερα πήραν την...κρυάδα. Το είπαν και μόνοι τους πως φοβήθηκαν περισσότερο από όσο΄έπρεπε το ματς. Στην Πορτογαλία ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Σχόλια

  1. Konstadinos Chitas19/9/14 5:02 μ.μ.

    Στην κριτικη σου ως προς την άποψη του αναγνώστη συμφωνω μονο ως προς το τελευταιο σκέλος (τελευταία παραγραφος)! Η άποψη του αναγνωστη και η οποια σιγουρα εκφραζει καποιους ( δεν μπορω να πω αν ειναι πολλοι η λιγοι) παναθηναικους ειναι οτι η αποτυχια της ομαδας δεν προδικαζεται απο το Σεπτεμβρη αλλα οτι ειναι σαφες πως η ομαδα ειναι χειροτερη απο περυσι ελλειψη παικτων και μη ενισχυσης της! Φυσικα το γεγονος αυτο αυτοματως χαμηλωνει το ταβανι των στοχων της! Επισης για την κριτικη του προπονητη μας (παροτι ολοι αναγνωριζουμε τα οσα εχει κανει μεχρι στιγμης με τα λιγοστα χρηματα που διεθετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχνάμε όλοι πως σε σχέση με πέρυσι, η ομάδα έχει το αβαντάζ της ομοιογένειας.
    Εκεί ποντάρω τις σκέψεις μου ότι η ομάδα αργά ή γρήγορα θα βελτιωθεί αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμπεμπαμπλομ19/9/14 8:08 μ.μ.

    Ναι μεν προδικαζει φιλε,αλλα το οτι ειμαστε χειροτεροι απο περσι ειναι γεγονος,οπως γεγονος ειναι οτι χρειαζομασταν 2-3 παιχτες σε σημεια κλειδια,για να μετριασουμε τις αδυναμιες μας,και οχι μονο δεν καλυφθηκαν αλλα δημιουργηθηκαν και αλλες.Ολα αυτα ειναι γεγονοτα δεν ειναι εικασιες,δυστυχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμπεμπαμπλομ19/9/14 8:38 μ.μ.

    Ξερεις ποιο ειναι το θεμα ομως?Και αυτο που γραφεις να γινει(που με τοσο μικρο ροστερ και με Ευρωπη φετος,πιστευω δεν θα γινει) παλι στην ιδια αφετηρια θα ειμαστε του χρονου,αφου οι στοχοι θα εχουν χαθει.Ο στοχος του να περασουμε τον πρωτο προκριματικο χαθηκε,απο μια χειροτερη ομαδα κατα την γνωμη μου.Το πρωταθλημα δεν επαιζε απο την αρχη ετσι κ αλλιως,αλλα τουλαχιστον να ασκουσαμε μια πιεση στον γαυρο για μερικους μηνες(ηδη καναμε 2 γκελες σε ευκολα ματς και ειμαστε πισω,οποτε δεν εκμεταλλευτηκαμε την γκελα που εκανε ο γαυρος),ουτε αυτο βλεπω να γινεται,ποσο μαλλον τωρα που λειπει ο Μπεργκ.Ακομα και το κυπελλο να παρουμε(πραγμα δυσκολο),παλι στα ιδια με περσι θα ειμαστε το καλοκαιρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ20/9/14 12:50 π.μ.

    Eδω ειναι και το μεγα λαθος που κανεις αδερφε......η λογικη λεει οτι μια ομαδα που ειναι στα 9/11 σχεδον η ιδια με περυσι,ειναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ στα ιδια επιπεδα- οπως τελειωσε την προηγουμενη χρονια-την φετινη...σε διαφορετικη περιπτωση μιλαμε για στασιμοτητα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ....αυτο που διαπιστωνει πλεον ο κοσμος ειναι οτι δεν υπαρχει λογικη εδω και πολλα χρονια σε οτι κανει στο ποδοσφαιρικο τμημα η εκαστοτε διοικηση(με μια εξαιρεση την διοικηση ΠΑΤΕΡΑ).....μοιαζει να μαθαινουν ποδοσφαιρο στου "κασιδη το κεφαλι".....εαν δεν ισχυει αυτο, τοτε μονο αθωο και αφελες δεν ειναι αυτο που συμβαινει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας......ευχομαι να διαψευστω γιατι δεν αντεχεται αυτο το συνεχομενο (για χρονια) σκοτσεζικο ντους στον εγκεφαλο μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο λάθος του Αναστασίου είναι που έμεινε στην ομάδα για να αποτελέσει ασπίδα και άλωθι για την ανυπαρξία του προέδρου(!)... Σχετικά δε με τη συμμετοχή στη Συμμαχία, ναι μεν οι φίλαθλοι δίνουν τα χρήματα τους για την ομάδα, όμως αυτά τα διαχειρίζεται(!) ο Αλαφούζος ο οποίος δεν πείθει με τίποτα... Άλλωστε με τα λεφτά άλλων γίνομαι κι εγώ πρόεδρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aν τον εκλέξεις θα τα διαχειριστεί. Αν εκλέξεις άλλον, θα τα διαχειριστεί άλλος.
    Είναι ό,τι πιο δίκαιο μοντέλο διοίκησης μπορεί να υπάρξει γιατί κρύβουμε την απάθεια μας πίσω από τον "μαλάκα τον Αλαφούζο" ενώ είναι μέγιστη υποκρισία να υποστηρίζουμε κάτι τέτοιο.


    Έχουμε ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία εδώ και 3 χρόνια και καθόμαστε και τον παίζουμε σαν κλασικά κακομαθημένα παιδάκια που περιμένουν τον μπαμπάκα να τους σώσει, αντί να το κάνουν από μόνοι τους.


    Έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία να αρπάξουμε νέα νοοτροπία που δεν θα έχουμε ανάγκη κανέναν λεφτά και εστιάζουμε στην φάτσα του Αλαφούζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου