Προς Ελληνικά ανεξάρτητα Μ.Μ.Ε: Δεν πήρε κανείς σας πρέφα ένα πανί που έκανε μπαμ στο πέταλο μας;


Ενημερώνετε τον κόσμο στα αθλητικά Μ.Μ.Ε. από τα κουτσομπολιά που πέφτουν στα επίσημα, μέχρι τι χρώμα εσώρουχο φόρεσε η τάδε γκόμενα στο γήπεδο.

Και δεν κάνετε ούτε αναφορά σε ένα πανί που κοσμούσε το πέταλο της Θ.13 και αναφερόταν στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ούτε καν στις φωτογραφίες δεν φαίνεται κάπου.

Τόσο πολύ έτσουξε;

ΥΓ: Τα "Παναθηναϊκά" Μ.Μ.Ε. prasinanea, leoforos και panathinaikos24 κλασικά πρώτα σε αυτόν τον χορό... τσιμουδιά και νάνι.

ΥΓ2: Θα σας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες. Όχι τίποτα άλλο αλλά να ενημερώσετε και τον κόσμο πως μπορεί να βγάζει κάνα φράγκο από το στοίχημα...

Σχόλια

  1. Από αυτά τα "πράσινα" μμε καταλαβαίνεις πόσο πρόβατα είναι ο κόσμος που διαβάζει. Δεν υπάρχει πράσινων συμφερόντων ιστοσελίδα, ας το καταλάβουμε να μην τα ξαναλέμε. Μόνο ένα υπήρξε και το έκλεισαν σύντομα.
    Μόνο πρες και κανα 2 μπλογκς ακόμα υπάρχουν όντως πράσινα. Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο χέστες είναι. Ακόμα και να μην ήθελαν να κάνουν αναφορά στο όνομα του υπόδικου, μπορούσαν να γράψουν λχ "πανό με νόημα από την Θ13" ή κάτι σχετικό... Αλλά τόσο ΧΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ. Οι ντροπές του Παναθηναϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ κατάφεραν και έκλεισαν το Green Zone για να μην κάνει κριτική, τι να λέμε τώρα....


    Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι εγώ που είδα το παιχνίδι από τη Θύρα 12, έμαθα για το πανό από το blog εδώ πέρα... Για τέτοιο μόκο μιλάμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που μετα το greenzone βρήκα αυτο το ΣΑΙΤ ..ολοι οι άλλοι απλά ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Fixed games ο Μαρινακης??? Απαπαπα δε γραφουν τετοια πραγματα τα "πρασινα" μμε. Τα "πρασινα" μμε εχουν να ασχοληθουν με το πως θα θαψουν τον κοουτς. Μετα θα δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφου λοιπον δεν το ...ειδαν επιβαλεται καθε κυριακη να βρισκεται στο πεταλο μεχρι να το δουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω θα πρότεινα κάτι πιο extreme.. να μπει ένα πανό μπροστά από τα επίσημα ακριβώς εκεί που δείχνει η κάμερα από την τηλεόραση πριν αρχίσει ο αγώνας.. εκεί θέλοντας και μη το πανό θα φάνει πολύ περισσότερο από ότι να μπει στο πέταλο... ας το προτείνουμε εκεί που μπορεί να υλοποιηθεί αυτό το θεματάκι.... και ας αφήσουμε αυτό το πανό που σηκώσαμε με τους ρώσους μπροστά από την 13... και αν ξυπνήσει και η παλεφιπ να απλώσει και μπροστά από την 7 ένα σχετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδώ πρέπει να βγάλουμε πόσες selfie φίλε που καιρός για αναφορές σε τέτοια ασήμαντα ζητήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχι οπως σε καποιο αλλο site που κραζουν μαλιστα την ομαδα απο το πρωι μεχρι το βραδυ.ξερεις για πιο μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρεπει να καταλαβουμε δυστυχώς οτι ο χοντρος ελεγχει τα παντα πλεον είτε μας αρεσει ειτε οχι.εδω καταφεραν να βγουνε πρωτοι στον πειραια για τις business του λιμανιου.εκει να δείτε λάδωμα που επεσε.20 και ψήφος. Ναι ειναι καλα και η μητρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι ρε φίλε δεν παλευοναται οι άνθρωποι....εκεί μέσα λες Κ ΟΛΟΙ ειναι συγγενείς απ την ΕΠΙΣΚΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτο ειναι οντως πολυ καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. File pragmatika mou kanei foveri entyposi pou stirizeis enan apateona paramythatzi pou mas exei me to etsi thelo metatrepsei mesa se 2 xronia se Panionio kai mas exei apaksiosei ston xeirotero vathmo apo tin imera tis idrysis mas. Eisai toulaxiston afelis na ypostirizeis oti mporei na dioikithei omada tou megethous tou PAO me tis syndromes ton filahtlon. Afta den ginontai oute sta paramythia, kai kathesai kai milas na ekleksoume allon!!!! Ena sou leo file, i fetini metagrafiki anyparksia kai apodynamosi tis omadas den egine tyxaia, itan ithelimeni kai o Alafouzos na eisai sigouros oti tha to plirosei poly akriva. Tha tou erthei boumerag, nyxta tha fygei kai me ksylo. Kai tha ton deiroun aftoi pou tora ton gleifoun giati tous dinei ena xartziliki kai milao gia tous organomenous. Opoios nomizei oti mporei na paizei paixnidia stin plati tou PAO einai poly gelasmenos. ARGA I GRIGORA THA TO PLIROSEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου