Κράτησε και τους 11,αλλά και οι 14 μαζί δεν μπορούσαν!


Eκτός ότι δεν τολμούσε να βγάλει κίτρινη σε παίκτη του Ολυμπιακου στο πρώτο ημίχρονο (επικίνδυνο παίξιμο με τάκλιν στα πόδια και τράβηγμα φανέλας) , ο Τριτσώνης μαζί με τον αντίστοιχο επόπτη ...ξέχασαν να δουν φάουλ και αποβολή παίκτη του Ολυμπιακού (σαν τελευταίος αμυντικός) και να αφήσουν την ομάδα του Β.Μαρινάκη με 10 παίκτες από τα μισά σχεδόν του πρώτου ημιχρόνου.

Εν τέλει και παίκτες του Ολυμπιακού και διαιτητές δεν μπόρεσαν να μην φύγουν ηττημένοι από το φιλικό (σε επίπεδο διοικήσεων) σωματείο του Ατρομητου.

Σχόλια

  1. Βγηκαν οι γνωστοι καραπαπαρες και ειπαν οτι τους γαμαει η διαιτησια σε ολες τις αγωνιστικες ΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατι τυποι σαν τον καραπαπαρα ειναι που φερνουν την βια μες το ποδοσφαιρο! Ε ρε λεοφωρο που σας χρειαζεται στον δευτερο γυρο.. Σαββα εχεις ξεπερασει κατα πολυ τα ορια δεν δινει σημασια κανενας στα λεγομενα σου αλλα ετσι οπως το πας θα σε κηδεψουμε στον πρασινο ναο αρχιδι ΚΕΡΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η συνεχόμενη διαμαρτυρία για την διαιτησία έχει κουράσει..Ειπαμε οι διαιτητές ευνοούν τον Ολυμπιακό αλλα ηδη είμαστε στην αρχή και οι γαυροι μετράνε ηδη δυο γκελες στις πρώτες αγωνιστικές. Και ο Ατρόμητος είναι τόσο φιλικό σωματείο που τους κόστισε ένα ολόκληρο αήττητο με γκολ Δημουτσου..

    Ας φροντιζαμε εμείς να είχαμε πιο δυνατή ομάδα και τώρα θα είμασταν μπροστά από τους γαυρους με το εύκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα..Αλλα τι λέω σε κάθε στραβή τη δικαιολογία πρώτη βάζει το περιβάλλον της διοίκησης με τα κοντά πόδια..

    Αυριο με τη νίκη Βολου που τρώει ταρίφα 4 γκολ ελπίζω να γίνουν τα αυτονόητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ, ΒΟΜΒΕΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΤΛ


    Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!!!!!! ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΜΕ 80% ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 1 ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!


    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΥΡΟΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!


    ΥΓ ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΑΤΑΟΥΛ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τον μπούχεσα ειναι ανέκδοτα οι άνθρωποι...υπάρχει λέει συνομωσια εναντίον τους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΤΩΡΑ θα αρχίσει να παίρνει σβάρνα τα ραδιόφωνα Κ ο μεγαλύτερος ΚΕΡΑΤΑΣ να κλαιγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου