Tα δύο πέναλτι που προτίμησε να μην δει ο Θάνος - Θα του δώσει κι άλλη ευκαιρία ο Σκοτσέζος;

Το πέναλτι που έγινε στον Χουχούμη στο 33'. Ή μήπως δεν βλέπετε κανένα σπρώξιμο;

Το πέναλτι στον Berg στο 53'. Κανένα τράβηγμα ε;



ΥΓ: Οι εικόνες βρέθηκαν από το board..

Σχόλια

  1. Zafeiris Mouskas25/8/14 4:26 μ.μ.

    Δείξε μου τον κουμπάρο σου...Μακριά από μας αυτό το τσουτσέκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκανε και αυτος μια επιπολαιοτητα γιατι να μην την συγχωρησουμε;;;;;!!! ο αντωνιου με τεν κατε δεν φερθηκανε και με το καλυτερο τροπο! ας μην ξεχναμε και εμεις αυτο! Ο ποδοσφαιριστης ειναι και ανθρωπος.. ητανε ενα λαθος ξεσπασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χειρότερο είναι ότι τις βλέπω και τις 2 φάσεις στο γήπεδο,συν άλλες 2 του Καρέλη (τέρμα τσιτωμένος εννοείται) και λέω να τις δω και στο βίντεο μετά για να'μαι σίγουρος.Φτάνω σπίτι,διαβάζω τα άρθρα για τον αγώνα από σάιτς "αντικειμενικά" και μη και βλέπω αναφορά μόνο σ'αυτό του Μπεργκ.Βλέπω τα highlights και βλέπω κι αυτό του Χουχούμη κι αναρωτιέμαι,ρε μόνο εγώ το βλέπω;


    Και καλά,από τα γνωστά "αντικειμενικά" πάει στο διάολο,όλοι ξέρουμε τι ρόλο παίζουν (δεν τολμούν καν να γράψουν ότι ο Φαταούλ κλήθηκε απ'την εισαγγελία,τι άλλο να περιμένεις...),απ'τα "παναθηναϊκά";;;Πάλι μόνο του Μπεργκ;Τώρα αν τα άρθρα τους για το ματς αλλάξανε/ανανεωθήκανε από χθες το βράδυ δεν ξέρω,ας με διορθώσει κάποιος αν έχει συμβεί τέτοιο πράγμα.Δε μας φτάνουν η γκαντεμιά της ομάδας με τραυματισμούς κι αστοχία,οι αφραγκίες της ΠΑΕ,οι καναπεδάκηδες που δεν πατάνε ούτε συνεισφέρουν και μας πεθαίνουν στη γκρίνια από σάιτς και facebook απ'τον αύγουστο κιόλας,τα παραρτήματα κι η γαυροδιαιτησία,πρέπει και τα "παναθηναϊκά" (τρομάρα τους..) μέσα να μακακίζονται (ηθελημένα ή αθελά τους δεν ξέρω)...
    Κράτα γερά ρε Πρες (πόσο λείπει κι ένα greenzone ρε γαμώτο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σύλλογος δυστυχώς δεν έχει ένα ενημερωτικό site που να προσφέρει ρεπορτάζ, multimedia, ιστορικά άρθρα κτλ κτλ. Με λίγα λόγια να κρατάει τον αναγνώστη και να του προσφέρει Παναθηναϊκές ειδήσεις και άρθρα. Και να δρα ανεξάρτητα χωρίς να αποτελεί τον υποβολέα διοικήσεων.


    Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Κάτι πήγε να γίνει με το Greenzone αλλά κόπηκε στα μπαμ μόλις άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα πολύ..


    Ας ελπίσουμε σε κάποια φάση να βγει στον αέρα ένα τέτοιο site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. se ehw ksanarwthsei tous logous pou kopike to greenzone? tous kseroume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι φίλε, δεν τους γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ 100% μαζί σου όσον αφορά τον προγραμματισμό. Στην θέση του δεξιού μπακ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να βρούμε μια καλύτερη λύση όσον αφορά το θέμα ετοιμότητας. Ο Μπούρμπος είχε να παίξει απο τον Απρίλιο συν το γεγονός ότι δεν ήταν ελεύθερος και έπρεπε να περιμένει μέχρι να τελεσιδικήσει η προσφυγή του για να ανακοινωθεί.
    Για την θέση του τερματοφύλακα περιμένω να δω τι ψάρια πιάνει ο Εγγλέζος για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, και να δούμε εάν η φυγή Καπίνο θα είναι πλήγμα συνολικότερα.
    Η υπόθεση Αμπέντ μου θυμίζει την αντίστοιχη του Καραγκούνη, αφού και στις δύο περιπτώσεις αντί να τελειώσουμε τις υπόθεσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα τις αφήναμε να σέρνονται για πολύ καιρό. Πόσο μάλιστα όταν γνωρίζαμε ότι στα τέλη Ιουλίου θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
    Υ.Γ. Ο τραυματισμός του Μπέργκ ίσως να μην αντιμετωπιζόταν με αυτό τον τρόπο αν ο Πέτριτς ήταν σε καλή κατάσταση. Βλέπω όμως ότι και αυτός αντιμετωπίζει συχνά μυικά προβλήματα και ήδη για την ρεβάνς με την Μίντιλαντ είναι εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιας και η διαρροή για την "αυστηρότητα" ηταν απο την επο μη περιμενεις και πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια ρε Πρες,αν ξέρεις,πώς στην ευχή του θεού έκλεισε το greenzone;Εδώ και κοντά 2 χρόνια που έχει κλείσει δεν έχω ακούσει τίποτα,έστω και σε γενικές γραμμές που να το εξηγεί το γιατί.
    Να συμπληρώσω ότι κάτι παρόμοιο με το greenzone αλλά με σαφώς μεγαλύτερη εξάρτηση απ'την τότε διοίκηση κι όχι το ίδιο καλό ήταν το leoforos όταν το γενικό πρόσταγμα το είχε ο Βασιλαράς.Καθημερινή απάντηση στην προπαγάνδα τόσο των λιμανίσιων όσο και των "αντικειμενικών",καθώς και κάποια καλά αφιερώματα στην ιστορία του Συλλόγου.Ιδιαίτερα αυτό για τα 50 χρόνια του Τάφου,που εκτός από εξαιρετικά πλούσιο υλικό είχε αποκαλύψει και για πρώτη φορά ότι τα εγκαίνιά του είχαν γίνει 19/3 κι όχι 8/1/ (αν δεν κάνω λάθος).
    Όπως και να'χει Πρες,αυτή τη στιγμή είσαι η πιο μάγκικη παναθηναϊκή φωνή στο ίντερνετ.Μακάρι για το καλό του Συλλόγου να υπάρξουν αρκετές ακόμα καλύτερες απ'τη δικά σου σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καθαρά παικτικά,αν δεν ξανακάνει τις ίδιες ψευτομαγκές που έκανε στον ατρόμητο κι αποδεχτεί ανεπιφύλακτα ότι θα'ναι δευερότριτη λύση μ'ένα συμβόλαιο μάξιμουμ 200 χιλ,εγώ θα τον ήθελα.Εδώ αποδεχτήκαμε τον κατά δήλωσή του αντιπαναθηναϊκό νταμπίζα λόγω των αποδεδειγμένων ικανοτήτων του,σ'ένα πρώην αρχηγό μας που μας έχει δώσει νίκη στην τρούμπα κι έχει συνεισφέρει καθοριστικά στο νταμπλ του 2004 για δευτερότριτη λύση θα κολλήσουμε;Εντάξει για τος πανηγυρισμούς στην κομοτηνή,όλοι κάνουμε μαλακίες στη ζωή μας κι όντως ο τεν κάτε,όσο κι αν τον εκτιμώ,μαζί με το κατσίκι αντωνίου δεν του'χαν φερθεί σωστά το 8...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. FAZ & BBC: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει»
    https://www.youtube.com/watch?v=_liS7YGE9ok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξου! Όπως έχω ακούσει ο λόγος που δεν τον κράτησαν στο Πιτσούνι είναι ότι παίζει πολύ στοίχημα και το σιγούρεψαν σε κείνο το «εγώ θα τα βαράω» και έξω το πέναλτι.


    Σας θυμίζει μήπως την παλιά φάση με το κουμπαράκι του, που έπιασε την κάλτσα σε ένα άλλο πέναλτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου