Mε Αϊντχοφεν,Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας στον όμιλο μας - Στις 18 Σεπτεμβρίου το πρώτο ματς



Σε έναν όμιλο χωρίς κάποιο μεγαθήριο έπεσε ο Παναθηναϊκός. PSV Eindhoven, Estoril και Dinamo Moskva θα είναι οι αντίπαλοι μας και προφανώς τα πάντα είναι ανοιχτά. Θεωρητικά από το τρίτο γκρουπ πήραμε την πιο εύκολη αντίπαλο και από το τέταρτο την πιο δύσκολη.

Σχόλια

  1. Η ομάδα πρέπει να περάσει τον όμιλο αυτόν . Στην Αιντχοβεν πριν απο λιγα χρονια είχαμε ρίξει 4 γκολ ..Από τις ομάδες του πρώτου γκρουπ ήταν απο τις πιο βατές η Αιντχόβεν. Η Εστοριλ απο το τριτο γκρουπ ήταν επίσης από τις πιο εύκολες. Η κληρωση θα ηταν πολύ εύκολη αν δεν υπήρχε η Ντιιναμό Μοσχας. Δε ξερω σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή αλλά σίγουρα εκεί κυκλοφορεί μπόλικο χρήμα . Παρόλα αυτά η κλήρωση είναι στα μέτρα μας.. Δεν έχει καμία σχέση ας πούμε με την κλήρωση με Ιντερ Λατσιο.

    Η ομάδα όμως για να περάσει δε φτάνει μόνο οτι ιστορικά είναι ανωτερη με πιο βαρια φανέλα από αυτές τις ομάδες . Χρειάζεται επείγουσα ΕΝΙΣΧΥΣΗ.. Πάρτε τουλάχιστον τον παιχτη στο ΚΕΝΤΡΟ που βγάζει μάτια οτι χρειαζόμαστε..2 μέρες μείνανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε Λάτσιο Τοτεναμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 4ο γκρουπ ειχε την Ντιναμο και 11 χωρια και πεσαμε με την Ντιναμο. Πλατινι ψοφο.
    Καθε ματς ξεχωριστα και παμε για το καλυτερο δυνατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    Και χωρίς τον παικταρά Μπεργκ δυσκολεύει και άλλο
    Ας αφήσει το παρεάκι των αυλικών τα περί "βατού ομίλου που περνάει ο σοβαρός Παναθηναϊκός και τα τέτοια μου κινούνται και δε ξέρω γω τι" ....
    3 sold out στην έδρα μας και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ΑΡΔ και οι γνωστοι Baggelides απο τη μια καθημερινως πρηζουν τα αρχιδια με αρθρα και σχολια για τις χιλιες δυο ελλειψεις που εχουμε και την ιδια στιγμή θα διαβασεις να γραφουν για βατους ομιλους. Ετοιμαζουν το εδαφος για αυτο που ξερουν να κανουν καλυτερα... να ριχνουν λασπη.


    Στηριξτε την ομαδα, γεμιστε τη Λεωφορο. Γαυροτσατσονια πατε στο διαολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλύτερα δε γινόταν..αν και όλα κρίνονται στις 4 γραμμές..θα δείξει..καλή επιτυχία και να δώσουμε λίγο απο τη λάμψη του κοντινού παρελθόντος, έστω και στο europa ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανείς δεν προκρίθηκε ή δεν αποκλείστηκε από την κλήρωση. Ο καθρέφτης είναι το χορτάρι. Από αυτή την άποψη έχουμε τις πιθανότητές μας και θεωρώ ότι θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

    Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το λέω, μέρες αμφιταλαντεύομαι. Ο Αλφάρο δεν φαίνεται να "κόπηκε" από τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά από το πριμ υπογραφής (100.000) που δεν του δόθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου