Αλφάρο λοιπόν!


Ο 27χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο αντί-Αμπεϊντ και θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή μας.

Λένε είναι πολύ καλή προσθήκη για το ρόστερ μας. Για να δούμε...

ΥΓ: Η ιστόρια με τον Αμπέϊντ τράβηξε πάρα πολύ. Στον Σίφο δικαιωθήκαμε με την επιμονή μας, αλλά εδώ χάσαμε πολύτιμο χρόνο.

Σχόλια

  1. Πιο πολύ μοιάζει για αντι-Ατζαγκούν ή αντι-Πράνιτς και πολύ λιγότερο για αντι-Αμπέιντ. Ενώ ο Μπούι φέρνει περισσότερο στον τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε τον εχω δει ποτε τον παιχτη . Με βάση πάντως οτι γράφεται δεν ειναι σε καμία περίπτωση αντι - Αμπειντ.

    Ο Αμπειντ που τον ξέραμε ήταν καθαρα παίχτης για το κέντρο οχταρι να το πουμε διαφορετικά. Αυτος ο Αλφάρο λέγεται οτι παίζει δευτερος επιθετικος και εξτρεμ. Σαν θέση θεωρώ πως αλλες επειγει να καλυφτουνε . Οι θέσεις στο KENΤΡΟ που από πέρυσι είχαμε θέμα ποσο μαλλον φέτος που θα έχουμε και περισσότερα παιχνιδια με την Ευρώπη και μας λείπει ένας παίχτης.

    Αν θεωρήσουμε οτι αυτός ο παίχτης έρχεται για να καλύψει μια θέση στο 4-3-3 στους τρεις μπροστά με τον έταιρο να είναι τον Κλωναρίδη ( ο μονος καθαρος εξτρεμ στο ροστερ) σε πρώτη φάση και σε δεύτερη τον Καρέλη και τον Μπεργκ μπροστά είμαστε οκ για Ελλάδα μπροστά. Στους 3 του κέντρου όμως σίγουρα χρειαζομαστε ποιοτική ενίσχυση ιδιατερα οργανωτικά και μεσοαμυντικά. Ζέκα Λαγός θα τραβήξουνε όλο το κουπι .Χρειαζόμαστε λοιπόν :

    Έναν οργανωτή σίγουρα και ένα αμυντικό χαφ. Ή εστω κατι σε Αμπειντ που κάλυπτε και τις δύο αυτές θέσεις. Αυτός ο παίχτης πρέπει οπωσδήποτε να έρθει και να είναι από το πάνω ράφι..

    Υ.Γ Βάση πάντως βιογραφικού ο Αλφάρο ειναι μάλλον πιο πάνω απο Μπουρμπο Στιλ Μπουι .Κάτι είναι και αυτό..

    ΥΓ1 Αν θεωρήσουμε οτι η ομάδα θα παίξει 4-4-2 σε μερικά ματς τότε η ενισχυστη στο κεντρο γινεται ακομα πιο επιτακτική..
    ΥΓ2 . Για δεξι μπακ και τερμα η ομαδα αποφάσισε να ρισκάρει..Θα δούμε τι θα βγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και απο τον Σεριτς καλυτερος ειναι, στο εγγυώμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαινεται καλη περιπτωση. Πιστευω οτι θα μας βγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε αυτόν πριν 10 μέρες δεν μπορουσαμε να τον πάρουμε με τιποτα!. Ξαφνικά τι αλλάξε μετα την στανταρ που κρινοτανε επιτακτικο να περασουμε για νατον παρουμε και απο τοπουθενά πηγαινουνε και για αλλες 2-3 μεταγραφες; Στα τελιώματα, Κατι δεν μου παει καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου