Στο 2ο group δυναμικότητας για το Europa!


Mπορεί η τραγική μας πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 2010 και μετά να μας έχει στοιχήσει άπειρους βαθμούς, αλλά τελικά αυτό δεν θα μας στοιχήσει και την είσοδο μας στο δεύτερο group δυναμικότητας για τους ομίλους του Europa League.

Καλό αυτό, αφού αν έχουμε και την κληρωτίδα με το μέρος μας -μέχρι στιγμής με Σταντάρ και Μίντλαντ μας...έκλεισε το μάτι- τότε μπορούμε να ευελπιστούμε σε έναν καλό όμιλο και όχι κάποιον φωτιά όπως εκείνον με Τότεναμ και Λάτσιο.

ΥΓ: Όλα αυτά βέβαια με δεδομένο ότι δεν θα πάμε αύριο στην Δανία για να αυτοκτονήσουμε.

ΥΓ2: Έχουμε πέσει Ευρωπαϊκά. Κάποτε ήταν δεδομένο το πρώτο group για αυτήν την διοργάνωση, αλλά είπαμε πως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Και την δεδομένη χρονική στιγμή που είμαστε στο δεύτερο, είναι πολύ καλό.

Σχόλια

  1. Οχι μονο πέσαμε Ευρωπαικά αλλά είμαστε στη χειρότερη βαθμολογική θέση που έχουμε φτάσει ποτέ στην Ευρώπη..Επισης πριν από λίγα μόλις χρόνια είμασταν και επικεφαλής του πρώτου group στο Europa..Και αν όχι είχαμε γύρω στους 60.000 βαθμούς +- και ειμασταν μόνο κάτω από ομάδες όπως για παράδειγμα η Σεβίλλη..Αυτά για όσους είναι πολύ μικροί ηλικιακα και νομίζουνε οτι ο Παναθηναικός σταματάει και τελειώνει με μια νίκη οπως αυτή με την Μιντιλαντ..

    Το πρόβλημα είναι οτι με όποια ομάδα και να κληρωθούμε η διοικηση δεν έκανε αυτά που πρέπει για να έχουμε δυνατή ομάδα για να ξαναγίνουμε Panathinaikos στην Ευρώπη..Και αυτό φάνηκε με τον χειρότερο τρόπο στα παιχνίδια με μια αδύναμη ομάδα όπως η Στανταρ. Το παραδέχτηκε και ο ιδιος ο Αλαφούζος στη συνέντευξη του.. δε μπορούμε λεει να ανταγωνιστούμε Ευρωπαικά club..Και δεν είπε ας πούμε..τα μεγαλα Ευρωπαικά club..που παλαιότερα και αυτά ανταγωνιζόμασταν..αλλα το εθεσε γενικά..Και δεν αντιδράει κανείς. Μεγάλη ντροπή..

    Υ.Γ : 3-4 μερες μείνανε ακόμα βάλτε κανενα φράγκο να παρουμε κανεναν παιχτη ρε άχρηστοι .Εχετε κανει τον Παναθηναικο να παρακαλάει εναν παίχτη να του κατσει ..σαν παρατημένη γκόμενα που την φτύνουν όλοι . ¨Ημαρτον πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Claudio τις ξερεις τις επιλογες ή ακομα δε τον ενημερωσε ο Φαταουλ? ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν επιτελους καταλαβουν καποιοι οτι εχουμε λαικη βαση και ΟΧΙ μεγαλομετοχο/ιδιοκτητη/επενδυτη, πραγματικα θα κανω ενα τεραστιο παρτυ και θα σας καλεσω ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πω βιαστικά για το υστερόγραφο. Κι' εσύ αν τόχες παίξει θα το "υποστήριζες" ....

    Στα άλλα απάντησε ο Νίκος από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου