Κίνητρο η Euroleague για μεταγραφές


Ακόμη δεν έχουμε κάνει τις βασικές μεταγραφές μας που θα προσφέρουν άμεσα ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ μας. Σίγουρα, τα πάντα κινούνται γύρω από τον Καλάθη και απλά όλες οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις βρίσκονται λίγο-πολύ stand by, αφού ο ερχομός του ή όχι θα καθορίσει και το τελικό budget.

Ελπίζω όμως η σημερινή δύσκολη κλήρωση να υπενθύμησε στον Δ.Γιαννακόπουλο πως το επίπεδο ανταγωνιστικότητας στην Euroleague ανεβαίνει και πως όλο και περισσότερες ομάδες δείχνουν έτοιμες να κοιτάξουν στα μάτια τα διαχρονικά μεγαθήρια της Ευρώπης.

Να ψηθεί με άλλα λόγια να κάνει παραπάνω από όσα είχε αρχικά στο μυαλό του σχετικά με τις μεταγραφές και να μην βάλει στην άκρη την Ευρωπαϊκή μας πορεία.


ΥΣ: Χθες στην εκδήλωση της Euroleague, ο Δ.Γιαννακόπουλος είπε κάτι που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και το χω γράψει και παλιότερα. Η Εuroleague σαν διοργάνωση πρέπει να γίνει περισσότερο ελκυστική για τις ομάδες, γιατί μέχρι στιγμής μόνο αυτό δεν είναι. Μπορεί να έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια στο λειτουργικό κομμάτι και οι ομάδες να έχουν ανεβάσει το επίπεδο της διοργάνωσης, όμως δεν έχουν κανένα πραγματικό όφελος. Τα λεφτά που μοιράζονται στις ομάδες είναι αστεία, ακόμη κι αν μιλάμε για την κατάκτηση της κούπας. Πρέπει να κοιτάξει η Euroleague πως θα ανταμείψει τις ομάδες, όταν αυτές επενδύουν εκατομμύρια στο άθλημα.

Σχόλια

  1. τουμπανο ειναι και οι γυμνασμενοι
    αρα τα παιδια του καραπαπα θα του πηγανε λογικα...........καμια πρωτεινουλα



    τι ζουμε θεε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά τα γράφει σε γαυροπροβατα απευθύνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κορωπι 1310/7/14 5:52 μ.μ.

    Και οπως ειπε ενας φιλος...για αυτη την καταχωρηση φυσικα θα υπαρχουν και παραστατικα...ας μας δειξει λοιπον το τιμολογιο της συγκεκριμενης ημερομηνιας αλλιως το λιγοτερο που υπαρχει ειναι ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ...καριολακι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SAILOR YOUR FATHER10/7/14 6:09 μ.μ.

    Η δεύτερη υποδοχή θα είναι καλύτερη από την πρώτη.Όσο για τον τρακη καλά θα κάνει να ενίσχυση την ομάδα όπως πρέπει.Ελπίζω και εύχομαι η κλήρωση να τον έκανε πιο λογικό στις απόφασης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαιράμι....χλωμό τον βλέπω....Και συμφωνώ ότι ο υγιής Πέτριτς θα είναι δύναμη μπροστά...
    Ιδωμεν αδέρφια ....υπομονή μέχρι το σεπτέμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου