De Marcus Nelson για την περιφέρεια


O 28χρονος Αμερικάνος guard του Ερυθρού Αστέρα, De Marcus Nelson, βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ιβάνοβιτς σύμφωνα με Μ.Μ.Ε. ,,,κυβερνητικά (Onsports) και της Σερβίας.

Επίσης παίζουν και άλλα δύο ονόματα στην λίστα για τον υποψήφιο guard:

1.Κέι Σι Ρίβερς
2. Τζον Στέφανσον


ΥΓ: Πάντως μέχρι στιγμής οι μεταγραφές που έχουν γίνει και όσοι ακούγονται πως θα έρθουν δεν θεωρούνται από το...πάνω ράφι.

Σχόλια

  1. ΠΡΕΣΣ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΖΕΤΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.. ΒΑΛΑΝΕ ΟΤΙ ΤΝ ΡΩΤΗΣΕ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.. ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΙΤ..ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΓΚΑΖΖΕΤΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ''ΠΟΛΕΜΟ'' ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΝΣΠΟΡΤΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μποχωριδης κανει παπαδες με την εθνικη και δεν πρεπει να χαθει. Εντωμεταξυ μοιαζει πολυ με τον στυλ Διαμαντιδη ειδικα οταν επζιζε ο μητσος στον Ηρακλη οπως ο μποχωριδης στον αρη.. Πιστευω ο μποχωριδης αν ειχε την δυνατοτηα να δουλεψει με εναν ομραντοβιτς θα ειχαμε σιγουρα το νεο διαμαντιδη οπως και ο Παππας μοιαζει πολυ στο στυλ Σπανουλη.. θα ειναι κριμα να χαθει ο μποχωριδης εχει ηγετικα χαρακτηριστικα και ειναι 20 χρονων εχει παρει ολοκληρο αρη στις πλατες του.. ειναι παιχταραν και αν δεν ειναι αυτος σε οτι πιο κοντινο του 3D τοτε ποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την βγάλανε αυτοί.
    Και ισχύει η ατάκα που γράφτηκε στο δημοσίευμα.


    Τρίτος χρόνος χωρίς τον Ζοτς στον πάγκο και σιγά-σιγά πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι που ζήσαμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ Παναθηναϊκό για 13 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ....ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ Σ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Κ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΥΧΗΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου