Τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα...


        Μια από τις σημερινές ειδήσεις του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ήταν η άφιξη του Χρήστου Μπούρμπου στο προπονητικό κέντρο της Πολωνίας που προετοιμάζονται οι πράσινοι και η ενσωμάτωση του έμπειρου ακραίου αμυντικού στην ομάδα.

        Με αφορμή αυτή την είδηση και κάνοντας μια βόλτα στα sites τις τελευταίες ώρες βλέπω ότι κάποιοι συνεχίζουν να μην έχουν βάλει μυαλό και το μόνο που κάνουν είναι να πιάνουν τα πληκτρολόγια και να κράζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.Είναι πασιφανές ότι η περυσινή αξέχαστη χρονιά δεν έχει γίνει μάθημα σε αυτά τα τυπάκια.

        Γκρινιάζουν για τον Μπούρμπο,γκρινιάζουν γιατί δεν παίρνουμε μέσο,γκρινιάζουν γιατί δεν παίρνουμε κεντρικό αμυντικό,γενικά γκρινιάζουν για τα πάντα.Δεν σκέφτονται φυσικά ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η ομάδα διανύει ένα από τα πιο ήρεμα καλοκαίρια της, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι έτοιμη από πέρυσι αφού έχει διατηρήσει όλη την ομάδα ακέραιη,έχει το ίδιο προπονητικό team και την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία.Χρειάζεται απλά κάποιες προσθήκες για τις οποίες όπως και πέρυσι έχουν αναλάβει να τις κλείσουν ο Νταμπίζας,ο Αναστασίου και ο Σαραβάκος. Ποιοι δηλαδή;Αυτοί που είχαν 90% ποσοστό επιτυχίας στις περυσινές τους επιλογές.Απλά δουλεύουν αθόρυβα, χωρίς κανένας να μαθαίνει τα σχέδια τους και την κατάλληλη στιγμή όταν κλείσουν όλα τότε θα ανακοινωθούν και στους υπόλοιπους.

        Ξεχνάνε οι κριτές των πάντων ότι το οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν έχει λυθεί ακόμα.Μπορεί το χρέος να έπεσε στα 16 εκ.ευρώ από τα 25 που ήταν την περασμένη χρονιά .κι ενώ οι προβλέψεις έλεγαν ότι θα πήγαινε στα 20,ωστόσο όμως τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν για μεταγραφές είναι περιορισμένα.Για αυτό το λόγο η ομάδα ψάχνει παίκτες ταλαντούχους,διψασμένους για διάκριση και το κυριότερο να ταιριάζουν στην συγκεκριμένη ποδοσφαιρική λογική του Αναστασίου που τόσες χαρές μας έδωσε πέρυσι.

        Αφήστε τις κριτικές επιτέλους.στηρίξτε την ομάδα,αν όχι οικονομικά, τουλάχιστον με την θετική σας ενέργεια,χωρίς γκρίνιες και κραξίματα.Εντάξει καταλάβαμε πλέον ότι οι τρελοί είμαστε λίγοι που θυσιαζόμαστε και οικονομικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ζωής ο καθένας μας,για αυτή την ομάδα.Δεν ζητάμε από όλους να κάνουν κάτι αντίστοιχο,τουλάχιστον όμως μην κράζετε,Καταντάτε πλέον γραφικοί.Και οι τυφλοί είδαν πλέον το τι μπορεί να κάνει ο νέος αυτός Παναθηναϊκός. Μπορεί να παίξει μπαλάρα ,μπορεί να ξεφτιλίσει τον γαύρο μέσα στο λυόμενο,μπορεί να σκορπίσει μια ομάδα με πενταπλάσιο μπάτζετ σε τελικό κυπέλλου και να μας στείλει στα ουράνια.Τα ίδια και καλύτερα θα γίνουν και φέτος και πάλι εσείς , που τώρα κράζετε θα τηλεφωνάτε και θα παρακαλάτε για εισιτήρια.Γνωστό το έργο δυστυχώς.......

       Οπότε στηρίξτε ή αλλιώς τον πούλο. Μας κουράσατε πλέον,μας αηδιάσατε και δεν αξίζει σε αυτά τα παιδιά που έδωσαν την ψυχή τους πέρυσι να έχουν κάτι σαν εσάς και να τους κρίνετε.Άντε Παναθηναικάρες της πλάκας,πανηγυριτζίδες,νοσταλγοί του σοφέρ....

     Τάσος Γ.

Σχόλια

  1. dimpaogate137/7/14 5:20 μ.μ.

    Κάποιοι ακόμα και σήμερα δεν έχουν καταλάβει ότι μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είναι ο ίδιος ο κόσμος αυτής της ομάδας. Κανένας Αλαφούζος δεν είναι μεγαλομέτοχος. Η διοίκηση διαχειρίζεται τα λεφτά που εισρέουν στα ταμεία από μέλη, διαρκείας , χορηγούς , πωλήσεις , τηλεοπτικά κτλ.
    Η "λογική" του δε δίνω 50 στον Αλαφούζο δεν υπάρχει. Δε δίνεις 50Ε στον ΠΑΟ είναι η σωστή ερμηνεία.
    Η "λογική" του που πάμε με τα πιτσιρίκια και 5-6 ξένους δεν ισχύει. Με αυτούς ξεφτίλισες το σαθρό σύστημα των μαφιόζων και σήκωσεις κούπα μετά από πολλά χρόνια .
    Κλείστε τα αυτιά στην Τουλουμπορητορική που έχετε μέσα σας επιτέλους.
    Όποιος δε μπορεί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε διατηρήσει όλη την ομάδα ακέραιη. Λείπουν Αμπειντ και Σιφο . Ενώ πιθανόν να πουληθεί και ο Καπίνο. Λάθος για εμένα αλλά είναι ένα ενδεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα στους γκρινιάρηδες είναι και τα τρολάκια του Δημοσίου, που παίρνουν ψευδώνυμα otinanai13 και ρίχνουν κοκτέιλ λάσπης με προπαγάνδα.

    Όσο για τους πραγματικούς Παναθηναϊκούς ότι λέει ο Τάσος. Αν δεν στηρίζετε την ομάδα ούτε μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, Αδαμάντιος Τομπούλογλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλγερινός με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα μείνει , ο Σίφο δε μπορεί να μείνει όταν παίρνει πολύ πάνω από μισό μύριο συμβόλαιο στην Ντιναμό και ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Κατα 90% η ομάδα θα είναι όπως η περσινή + τις μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνολικά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ο Σίντεφελντ δεν μας μάγεψε με την απόδοσή του. Έκανε καλό 2ο γύρο, αλλά δεν ήταν τόσο καλός για τα λεφτά που παίρνει. Και πέρυσι τσοντάριζαν οι Ρώσοι στις αποδοχές του, φέτος δεν επρόκειτο να το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κωνσταντινος8/7/14 12:20 π.μ.

    ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΑΡΑ ΓΙΑΤΙ; ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράψαμε πολλά για Καραγκούνη σε προηγούμενο πόστ. Να τα διαβάσεις προσεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τάσο όλα σωστά.


    Σήμερα πήγα πλήρωσα συνδρομή 50 ευρώ γαι Π.Σ. και 50 ευρώ δωρεά , έτσι γιατί γουστάρω. Όμως εκεί μέσα στα νέα γραφεία κάτι με χάλασε. Όχι το προσωπικό , αλλά οι εντολές από τους ανωτέρους , για το άβατο των γραφείων. Προσωπικά , θέλω τον Παναθηναικό λαική ομάδα , σε επαφή με τον κόσμο.


    Ελπίζω να συνεχίσουμε όπως πέρυσι στον ίδιο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ήταν όμορφο να ερχόταν για να έκλεινε την καριέρα του σε εμάς φίλε, αλλά ρεαλιστικά δεν θα σου λείψει αγωνιστικά.


    Και είμαι από αυτούς που ξενέρωσαν που δεν ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ξεχνάς φίλε, πως έχεις plus έναν Πέτριτς που άμα σου βγει, θα κάνει παπάδες μπροστά + τον Μπαϊράμι (αν και από ότι βλέπω ακόμη συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις).


    Επίσης έχεις ένα βασικό συστατικό που σου έλειπε: Την ομοιογένεια. Ξέρει ο ένας τον άλλον στην ομάδα, δεν θα χρειαστεί να μάθουν νέο τρόπο παιχνιδιού από το μηδέν και γενικά έχεις την βάση από πέρυσι. Πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να το υποτιμάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και αφού τα διαβάσεις, όπως προτείνει ο Γιώργος, μπες στον κόπο και απάντησε, η γνώμη όλων ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τάσος Γ.8/7/14 9:42 π.μ.

    Γιώργο ομολογώ ότι μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις,αν και δεν σε αμφισβητώ εννοείται.Θα μου επιστρέψεις όμως να διαφωνήσω με αυτό που γράφεις περί λαϊκής ομάδος.Θεωρώ ότι η Π.Σ. έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις τα τελευταία χρόνια και πραγματικά έχει ανοίξει τις πόρτες στον κόσμο με αποτέλεσμα να έχει γίνει ένα ο κόσμος και η ομάδα.Θα ήθελα πάντως να μου πεις λεπτομέρειες και να τις μεταφέρω σε ανθρώπους που έχω επικοινωνία μέσα απο την ΠΑΕ.Κάνε μου ένα request στι=ο facebook στο Tasos Giannakos και στείλε μου inbox.Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τάσος Γ.8/7/14 9:43 π.μ.

    Κωνσταντίνε σε παραπέμπω σε ένα άρθρο που έγραψα πρίν τρείς μέρες με τίτλο ''Ψυχραιμία παιδιά...'' αν θές διάβασε το και πιστεύω ότι θα καλυφθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τάσος Γ.8/7/14 9:47 π.μ.

    Φίλε μου ο Αμπεντ θα μείνει απ'όσο γνωρίζω,ο Σίφο χάθηκε λόγω των Ρώσων οι οποίοι δεν παλεύονται με τίποτα.Και μόνο η κάψα του παίκτη να μείνει στον Παναθηναϊκό δείχνει πολλά για την ομάδα.Όσο για τον Καπίνο και να φύγει δεν υπάρχει κανένα άγχος.Η δεξαμενή τερματοφυλάκων είναι αστείρευτη στον Παναθηναϊκό.Έρχεται από πίσω ο Ταμπάκης που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τους πάντες. Θυμίσου το αυτό που σου λέω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τάσος Γ.8/7/14 11:16 π.μ.

    Αγαπητοί φίλοι παρατήρησα ότι το τελευταίο μου κείμενο έχει αποσπάσει 418 share.Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου.Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα κείμενα μου διαβάζονται και γίνονται αφορμή για διάλογο και συζήτηση για αυτό που αγαπάμε όλοι μας, τον Παναθηναϊκό μας.Αυτό ήθελα πάντα να γράφω την πραγματικότητα και να προσπαθώ να αφυπνίζω Παναθηναϊκές συνειδήσεις. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του blog που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία μέσα από εδώ να εκφράζω τα πιστεύω μου για αυτή την τεράστια ομάδα που μας έχει μεγαλώσει από μικρά παιδιά.Σας ευχαριστώ και πάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Παναθηναικός οφείλει και πρέπει να είναι λαική ομάδα. Είχα γραψει παλαιότερα ότι ο Παναθηναικός έχει αστικό υπόβαθρο , αλλά στην εποχή μας οι λεγόμενη μικρομεσαία τάξη _οι αστοί_ είναι λαικοί άνθρωποι.


    Η προηγούμενη κατάσταση (ξέρεις ποια) μας έκανε κλειστό κλαμπ. Αυτό οφείλουμε ως οπαδοί και φιλαθλοι να μην επιτρέψουμε να ξαναγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου