Με το πάσο σου κοπελιά...

Ρένα Δούρου, Περιφερειάρχης Αττικής


Σε εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία για τα κονδύλια στα Ερασιτεχνικά σωματεία:

"Η νέα Περιφερειακή Αρχή δεν πρόκειται να αποδεχθεί τετελεσμένα. Και ο νοών νοείτω"

Εγώ λέω να μην τρελαίνεται η νυν περιφερειάρχης. Έτσι κι αλλιώς 5 χρόνια θα κάτσει, καιρό έχουμε. Να το συζητήσουν στο κόμμα, να το εξετάσουν και με το πάσο τους να δώσουν αρνητική απάντηση και να μην μοιράσουν φράγκο. Έτσι κι αλλιώς και στην περίπτωση του Βοτανικού, με την στάση τους σώσανε όλη την περιοχή και πλέον ανθεί...

ΥΓ: Αν πάλι δεν θεωρεί αρμόδιο το κόμμα της για να συζητήσει το θέμα, τότε κάλλιστα μπορεί να το κάνει με τον νέο φίλο της, Β.Μαρινάκη.



Σχόλια

  1. Νομίζω ότι θα δώσουν τα λεφτά. Ίσως πάρει παραπάνω χρόνο για να το ξανά-μελετήσουν , αλλά επειδή δεν βλέπω τίποτα που να εγείρει συζητήσεις τα λεφτά θα δοθούν. Γιαυτό το λόγο η ανακατασκευή του γηπέδου μπορεί να καθυστερήσει.

    ΑΛΛΑ , η Λεωφόρος , παρόλη την αρνητική καμπάνια που γίνονταν απο δημοφιλείς ιστοσελίδες , απεδείχθη ότι σε μεγάλο βαθμό πληρούσε τα στάρνταρτ της ΟΥΕΦΑ.

    Αν με το καλό περάσουμε την Σταντάρ Λιέγης , με πολύ μικρές βελτιώσεις χρησιμοποιείται και στα πλέι οφ.

    Αν σταθούμε σούπερ τυχεροί ----> καλή κλήρωση + εξαιρετική απόδοση και προχωρήσουμε στην διαδικασία των ομίλων , τότε αυξάνοντας τα lux των φώτων των 4 μεγάλων προβολέων και στα κόρνερ μπεί φωτισμός , η Λεωφόρος δύναται να χρησιμοποιηθεί ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου