Μια τρύπα στο νερό..


Η τακτική που ακολουθήθηκε στην περίπτωση Μάντζαρη τελικά δεν πέτυχε και ο παίκτης ανανέωσε στον γαύρο μέχρι το 2017. Κερδισμένος από αυτήν την ιστορία ο παίκτης που αύξησε τις αποδοχές του με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε.

Σχόλια

  1. Πρες , θυμάσαι τις προάλλες τι σου έλεγα; Ότι ο Αλαφούζος έχει βάλει χρήμα στον Παναθηναϊκό , αλλά δεν το διατυμπανίζει.

    Έχουμε και λέμε:

    πέρυσι έβαλε 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Συμμαχία και 5 εκατομμύρια ευρώ δάνειο από κυπριακή offshore εταιρεία δικών του συμφερόντων. Σύνολο 6,5 εκατομμύρια.

    Πρόπερσι πλήρωσε όλους τους φόρους της ΠΑΕ συνολικού τιμήματος 2 εκατομμύρια ευρώ. Μαζί με αυτά έβαλε και κάποιο ποσό στην Συμμαχία το οποίο δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή του.

    Φέτος ,ως στιγμής , έβαλε 1 εκατομμύριο ευρώ στην Συμμαχία.

    Συνολικά έχει βάλει τα 2 χρόνια που είναι πρόεδρος της ΠΑΕ το ποσόν των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ που ενδεχομένως να είναι και μεγαλύτερο γιατί έχει κλείσει πολλές τρύπες , αλλά ότι κάνει , το κάνει αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες. Άρα ο Αλαφούζος είναι ο κύριος αιμοδότης της ΠΑΕ.

    Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα πάει καλά στο αυριανό ματς. Την φοβάμαι την Σταντάρ. Καμιά ελληνική ομάδα δεν την έχει περάσει. Η Λιέγη είναι βιομηχανική πόλη , έχει ορυχεία και βιομηχανίες σιδήρου , άρα η Σταντάρ μαζεύει στις κερκίδες του γηπέδου της όλο το εργατικό δυναμικό της πόλης. Θα την υποστηρίξουν με πάθος και δύναμη για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ εμείς από την άλλη , ως ομάδα πέφτουμε με την μία στα βαθιά νερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Αλαφουζε, μη βαζεις λεφτα στην Πανσυ θα στα φαει ο Αλαφουζος και το παρεακι του, ρωτα και τους παναθες του facebook και των πρασινων νεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπό είχαν ολα αυτά με το Μάντζαρη .ο πρόεδρος σίγουρα ήξερε πως θα ηταν αρνητική η απάντηση των αγγελοπουλων,άρα λοιπόν για ποιο λόγο να κανει κατι τέτοιο και απο κίνηση "ματ" να έρθει μια ακόμα επικοινωνιακή ήττα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπήρξε ποτέ πραγματική πρόταση, Ένας αντιπερισπασμός ήταν για να μη διαμαρτυρόμαστε τόσο έντονα που έριξε τον προϋπολογισμό της ομάδας, διαλύοντάς την.

    Τώρα υπομονή μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν - όσοι βγουν - οι νέοι παίκτες. Και μήπως σοβαρευτεί σαν χαρακτήρας ο Παππάς, που δεν το βλέπω. Και φυσιογνωμικά δείχνει τσογκλαναρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ 4μινιστερ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΤΑΣΗ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΡΕ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ!! ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ! CONAN.. ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ!! ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΓΑΛΟ MIND GAMES ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΗΤΤΑ.. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.. ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΣΤΑΝΤΑΡ.. ΦΕΤΟΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ 10 ΚΑΜΙΝΙΩΤΕΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ.. ΑΠΛΩΣ ΝΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Πάνο, μην είσαι κορόιδο. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να πουλήσουν παίκτη οι αυγουλομάτηδες στον Εξάστερο; ΠΟΤΕ ΡΕ ΛΕΜΕ! Αυτό δεν το ξέρει ο Γιαννακόπουλος; Πολύ καλύτερα από σένα κι' από μένα το ξέρει. Άρα έκανε μπλόφα.

    Άιντε, που νευρίασες κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ.. ΑΛΛΟ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ.. ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ..!!! ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΤΟΝ ''ΒΑΡΑΙΝΕΙ'' ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!! ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.. ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου