Θα είναι "έγκλημα"!


Διαβάζω πως οι μνηστήρες για τον Σ.Καπίνο όλο και αυξάνονται. Επίσης, σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε. (που δεν έχουν και...κακές σχέσεις με την Π.Α.Ε.), ο διεθνής πορτιέρο κοστολογείται μεταξύ 2-2,5 εκατομμυρίων ευρώ και σε μια τέτοια πρόταση η διοίκηση θα έμπαινε σε συζητήσεις για την παραχώρηση του (μαζί με ποσοστό μεταπώλησης).

Δεν ξέρω αν τα εν λόγω δημοσιεύματα ισχύουν και μας προετοιμάζουν για κάποια πώληση ή είναι απλά...να χαμε κάτι να γράφαμε. Ξέρω όμως πως η πώληση του βασικού μας πορτιέρο 3 εβδομάδες πριν την έναρξη των Ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων, είναι έγκλημα!

Έχω γράψει πως οι άνθρωποι της διοίκησης και του τεχνικού τιμ κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου, με το σπαθί τους την περασμένη σαιζόν. Όμως, αν τα ρεπορτάζ των Μ.Μ.Ε. που βγάζουν τιμές πώλησης και υποψήφιους αγοραστές καθημερινά ευσταθούν τότε δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που θα έβρισκε σωστή την αποχώρηση του Καπίνο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Γιατί ακόμη και στο οικονομικό αν πήγαινε κάποιος το θέμα, δεν νομίζω πως το επόμενο καλοκαίρι ο Καπίνο δεν θα είχε υψηλότερη κοστολόγηση. Ή για να το θέσω αλλιώς, δε νομίζω να κόστιζε λιγότερα από όσα κοστίζει τώρα.

Θα μου πείτε μετά πως ουδείς αναντικατάστατος. Αυτό έχει δείξει η ιστορία (πρόσφατη και μη) και συμφωνώ. Αλλά επιτρέψτε μου να μην ενστερνίζομαι αυτήν την άποψη σε πιθανή αποχώρηση του μόλις 3 εβδομάδες πριν το ξεκίνημα των...πιο σημαντικών αγώνων της σαιζόν.

Ελπίζω, τα ρεπορτάζ λοιπόν να μην προδιάζουν για το...μοιραίο και να μην έχουμε αποχωρήσεις που θα...μας κάτσουν στον λαιμό καλοκαιριάτικο.


ΥΣ: Σε συνέντευξη του πριν 1 μήνα και κάτι, ο Καπίνο είχε δηλώσει πως ήθελε να μείνει στην ομάδα και θα έφευγε μόνο αν ερχόταν κάποια πρόταση που η διοίκηση έκρινε συμφέρουσα για τα οικονομικά της.

Σχόλια

  1. Press ειναι αστειοι τον καπινο κατω απο 5 δεν τον πουλας!!! Επικοινωνησα με την παε και μου επανε 2 με 2,5 κοστολογειται επειδη δεν εχει παιξει και ευρωπη.Δυστυχως βλεπω πολλες τακτικες βαρδινογιαννη στην διοικηση. Παλι καλα που δηλωσε οτι θελει να μεινει ο μπεργκ αλλιως θα πουλαγανε και αυτον!!! Συμφωνο απολυτα με το αρθρο σου γενικα εισαι μπροστα παρολο τις διαφωνιες μας στο παρελθον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα..


    Πήρες την ΠΑΕ τηλέφωνο ένα πρωινό, τους ρώτησες πόσο κοστολογείτε τον Καπίνο και σου δώσανε μια τιμή;


    Δεν ειρωνεύομαι. Σοβαρά ρωτάω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον θα εννοεί ότι επικοινώνησε με κανένα γνωστό του στην παέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μιση χρονια και κατι παραπανω ειναι τα προκριματικα του ιουλη
    πρεπει να τα δωσουμε ολα αν και οι αντιπαλοι μονο ευκολοι δεν ειναι


    και για τα οικονομικα οφελη αλλα και για να συνεχιστει η ανοδικη πορεια απο περσυ το καλοκαιρι
    ασε που θα συγκινηθει και περισσοτερος κοσμος να αγορασει ενας διαρκειας ή να γραφτει στη συμμαχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω πως ειναι εγκλημα κυριως γιατι σε 1-2 χρονια η αξια του θα εκτοξευθεί αλλα προφανως χρειαζομαστε αμεσα χρηματα και αυτη τη στιγμη περα απο τον Μπεργκ που οπως ξεκαθαρισαν (σωστα) δεν πωλειται μονο ο Καπινο μπορει να πωληθει με ενα ικανοποιητικο ποσο. Ελπιζω να γινει κανα θαυμα να καθυστερισει η πωληση, να περασουμε τα προκριματικα και με τα λεφτα που θα ερθουν να τον κρατησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dimpaogate137/7/14 1:02 μ.μ.

    4.600 μέλη μέχρι σήμερα. Αλλά στην κριτική της βούρτσας είμαστε και οι πρώτοι . Αν τα σημερινά μέλη είχαν άλλο ένα μηδενικό δίπλα , δε θα χρειαζόταν μια τέτοια πώληση. Συνεχίστε να εθελοτυφλείτε νομίζοντας ότι η διοίκηση έχει μαγικές ικανότητες να γεννάει χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δούμε αυτό που δε τους έκατσε πέρυσι αν θα τον σπρώξουνε φέτος...
    Καρνέζης Μαυρίας Δώνης τώρα Καπίνο ?
    Μακάρι να μη τους κάτσει ούτε φέτος να τον πουλήσουνε.. Γιατι άλλο να πουλάς έναν τερματοφυλακα ( τον Καρνέζη ) και να λές έχω από πίσω την ταλεντάρα τον Καπίνο. Ναι αυτό έχει μια λογική . Αλλά το να πουλάς και τους δυο και να πας για κανεναν ξενο με συμβόλαιο ταβανι 250 χιλιάρικα ειναι απλά ανέκδοτο..

    Μακάρι να μη τους κάτσει..
    Αρνητική επίσης η μεταγραφή Μπούρμπου και οτι ταυτόχρονα δανείσανε Μαρινάκη..Εντελώς αντίστροφη του κλίματος πιστεύω στις ακαδημίες αλλά παίρνω τον μετριώς μέτριο Μπούρμπο και θέλω να πουλήσω μετά τον Μαυρία.. τον δεύτερο πιο ταλαντούχο νεο μας..

    Και αν πέρυσι βγήκανε αρκετές από τις μεταγραφές και ήταν φτηνές και ειμασταν κερδισμένοι δε σημαίνει οτι αυτό είναι πανάκεια ...
    Τελοσπαντων να εχουμε να λεμε..λιτοτητα και αγιος ο θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τακτικες Βαρδινογιαννη???
    Ελεος ρε ΠΑΝ-ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MAKΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΡΙΣΚΟ,ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΡΤΙΕΡΟ 2.5-3. εκ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ 7 ΕΚ ΑΠΟ ΟΥΕΦΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ



    ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ...ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΧΑΡΙΣ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΜΠΕΡΟΥΚΑ-ΓΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συν ότι η απλή λογική λέει πως το ερχόμενο καλοκαίρι, θα έχεις την δυνατότητα να τον πουλήσεις με ακόμη περισσότερα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απλά δεν γνώριζα πως έχουμε άμεση ανάγκη τα 2 μύρια.
    Νόμιζα πως τα πράγματα ήταν σχετικά καλύτερα με πέρυσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό. Πρέπει να περάσουμε τον 3ο προκριματικό για να έχουμε την δυνατότητα μετά να πάμε για το θαύμα -που αν το πετύχουμε, ουσιαστικά καθαρίζουμε και οικονομικά σχεδόν- και να περνάμε έτσι κι αλλιώς στην χειρότερη στους ομίλους του europa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωστός και δυστυχώς αυτό δε νομίζω να αλλάξει. Άντε φέτος να μαζέψουμε κάνα χιλιάρικο μέλη παραπάνω εκτός κι αν μπούμε σε τίποτα ομίλους του Ch.L. και εκτοξευθεί ο αριθμός (λόγω της μισής τιμής των τικέτων). Αλλά να μην ξεχνάμε και την οικονομική βοήθεια του Δ.Γιαννακόπουλου που είναι κάπου χαμένη μαζί με τις καμήλες. Για να τα λέμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λάθος η πώληση Καπίνο. Ελπίζω να μην γίνει.
    Θετική η μεταγραφή Μπούρμπου , είναι ένας έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας. Πιο δυνατός από τους Μαρινάκη και Σπυρόπουλο.


    Γενικά , κάτι δεν μου αρέσει στην ΠΑΕ. Πήγα σήμερα να ανανεώσω την κάρτα της Παν. Συμμαχίας κάνοντας δωρεά ειπλέον 50 ευρώ. Είδα τα νέα μοντέρνα γραφεία , αλλά το κλίμα μου φάνηκε "αφ υψηλού". Δεν ήταν το λαικό κλίμα που συνάντησα πέρυσι , που με χαρά μίλησα με τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Φέτος έπεσε πολύ επαγγελματισμός και δουλειά.


    Ελπίζω η ΠΑΕ να μην χάσει την επαφή με τον κόσμο και να μην ξαναγίνει κλειστό κλαμπ. Γιατί περιέργως αυτή η ομάδα μαζεύει σαν μαγνήτης όλους τους ανθρώπους που επιδιώκουν να την κάνουν όσο πιο "κλειστή" και απόμακρη από την λαική βάση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. συμφωνω οτι το ταιμινγκ για την πωληση καπινο δεν ειναι η καλυτερη,,,,,,,,αλλα μην ξεχναμε κατι,,,το ελληνικο πρωταθλημα δεν δημιουργει υπεραξιες οπως αλλα πρωταθληματα.....αν ισχυουν τα νουμερα 2,5-3 τοτε ειναι παρα πολυ καλο ποσο....θυμαμαι με το νινη τι ειχε γινει...λεγανε 10,15 κ αλλα τετοια....αλλα ποιοα ομαδα θα τον επαιρνε με τοσα????ακομα κ ο παπασταθοπουλος οταν πηγε στην τζενοα διαμεσου μιλαν πωληθηκε 3 μυρια.....για ενα παναθηναικο που δεν ειναι πρωταθλητης να εχει παιξει τσουλου τα τελευταια χρονια προτασεις για τετοιους παιχτες σε αυτα τα ποσα ειναι δωρα εξ ουρανου....γνωμη μου αν τα λεφτα ισχυουν δωστον χτες........εδω κοτζαμ καρνεζης πουληθηκε 800 χιλιαρικα κ μαλιστα στη καλυτερη ηλικια για τερματοφυλακα....ας μην ειμαστε μιζεροι.....μοναδικος αιμοδοτης της ομαδας ειναι ο κοσμος πλεον....τα εσοδα με τοσο μικρο γηπεδο ειναι ελαχιστα ......οποτε πρεπει να πουληθουν παιχτες ......ειναι η πραγματικοτητα....ας πουληθει μονο αυτος αλλα μονο σε αυτα τα λεφτα......γνωμη μου...ευχαριστω press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σωστος φιλε μου.....ετσι ακριβως.......τα ειπες ολα σε 3 σειρες.......μπραβο σου...συμφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν συμφωνούμε φίλε.
    Αν φέτος μπορείς να τον δώσεις στα 2 μύρια, του χρόνου και με Ευρώπη, μπορρείς να τον δώσεις παραπάνω. Απλή λογική. Εκτός κι αν κάνει χρονιά-ναυάγιο, που δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα πιθανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου