Στην Σπόρτινγκ ο Καπίνο - Έφερε λεφτά, αλλά... [Χαλάσε η μεταγραφή]

UPDATE: ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Καπίνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την μεταγραφή αυτή να φέρνει στα ταμεία της ομάδας κάτι λίγο παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ (+ποσοστό μεταπώλησης).

Επιτρέψτε μου να μην πανηγυρίζω και να το θεωρώ επιτυχία..

Επιτρέψτε μου επίσης να μην θεωρώ τα λεφτά ως ευκαιρία όπως στην περίπτωση του Μαυρία πέρυσι..

Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στα ταμεία της ΠΑΕ, αλλά από πρόσφατες δηλώσεις του Αλαφούζου θεωρούσα πως ήμασταν σε καλύτερη φάση. Προφανώς δεν είμαστε τόσο καλύτερα, ώστε να λέμε όχι σε πρόταση 2 εκατομμυρίων για τον 20χρονο βασικό μας πορτιέρο, γιατί πολύ απλά δεν θα παίζει σάλιο για μεταγραφές..

Και για όσους μεταφράζουν μονόπλευρα την δυσαρέσκεια μου, όπως θα δείχνετε με το δάχτυλο τον Αλαφούζο που τον πούλησε, κοιτάτε που δείχνουν και τα υπόλοιπα δάχτυλα σας.

Α...κρατήστε και ένα για τον Δημήτρη...


ΥΣ: Μην τρέφουμε αυταπάτες. Και λεφτά να έχουμε, στον ποδοσφαιρικό χάρτη -αν δεν έρθει να πάρει την ΠΑΕ ένας ζάμπλουτος Παναθηναϊκός ή δεν εκτινάξουμε κατά εκατοντάδες χιλιάδες την λαϊκή βάση- στην καλύτερη των περιπτώσεων να μπορούυμε να παίξουμε τον ρόλο μιας μείξης Πόρτο και Άγιαξ, που θα μαζεύει ταλέντα από διάφορες χώρες, θα δημιουργεί άλλα, θα τα πουλάει και πάλι από την αρχή. Για να είμαστε και ρεαλιστές. Ικανότητα είναι κάθε χρόνο να μαζεύεις μύρια από μεταγραφές αλλά ικανότητα είναι εξίσου και να μην φαίνονται αυτά τα κενά μετά στην ομάδα.

ΥΣ2: Δεδομένες οι ευχές στον Στέφανο και όταν γυρίσει ξανά, να το κάνει μόνο για τον Σύλλογο και να μην το παίξει επαγγελματίας και διπλωμάτης για να κρατάει ανοιχές τις πόρτες.

Σχόλια

  1. Σε καλή μεριά κυρ Γιάννη..φανταζομαι αποοφαση της Λαϊκής Βασης..με ψήφο κ κτλ..Ρε τι γινόταν με Τζίγγερ όταν ξεπουλαγε βασικούς παίκτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάσος Γ.8/7/14 11:21 π.μ.

    Δυστυχώς το ΟΑΚΑ είναι αναγκαίο κακό.Υπάρχει όμως και η θετική πλευρά του θέματος.Στο ΟΑΚΑ έχεις την ευκαιρία να κόψεις πολλά εισιτήρια,μπορείς να έχεις ένα κέρδος της τάξεως των 3000.000 ευρώ ποσό πραγματική ανάσα για την ΠΑΕ. Αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να ξεδιπλώσει ακόμα πιο εύκολα τις τεράστιες αρετές της γιατί είναι πιο μεγάλο και πιο ανοιχτό γήπεδο.Εννοείται ότι δεν υπάρχει σύγκριση με την Λεωφόρο απλά για λίγα παιχνίδια είναι μια καλή λύση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειλικρινα δε θελω να το παιζω διχαστικος αλλα... Ρε παιδια τι γινεται με το χρεος; Εγω κουφαθηκα μολις ακουσα οτι φετος ειχαμε ζημιες και απο του χρονου θα εχουμε θετικο προσημο συμφωνα με τον Αλαφουζο. Αυτη τη φορα που ηρθε στην εκπομπη που τον ρωτησαν απο το Κεντρικο ποσα χρωσταει η ομαδα, δυσκολευτηκε να απαντησει μη πει το ιδιο ποσο με τη προηγουμενη και φαει καμια φαπα. Ειναι ιδεα μου; Ξαναακουστε την εκπομπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι υπονοείς για τον κυρ Γιάννη; Πες το ξεκάθαρα αυτό το "σε καλή μεριά" να το καταλάβει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θετικό πρόσημο; 25εκ τρύπα είχαμε και έχει πέσει αισθητά. Θετικό πρόσημο παίζει να μην έχει ούτε η Ρεαλ Μαδρίτης. Το έχω ξαναπεί με 4,600 μέλη και 800.000 έσοδα από αυτά μέχρι στιγμής , πρέπει να πουλάς περουσιακά στοιχεία για να μπορείς να ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ. Νομίζω όλοι το καταλαβαίνουν αυτό εκτός των τουλούμπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι δε καταλαβες τι εγραψα. Ο Αλαφουζος ειπε οτι τη φετινη χρονια βασει εξοδων εσοδων (για τη σεζον 2013-14) βγαιναμε μειον και απο του χρονου θα βγαζουμε ενα θετικο προσημο (εννοει μονο για τα εσοδα εξοδα της σεζον 2014-15). Το οποιο θα πηγαινει στη καλυψη των χρεων.

    Εγω δεν αναφερθηκα στο χρεος, αλλα στο αποτελεσμα των εσοδων καθε χρονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλο λιτότητα και άλλο ξεπούλημα.
    συγγνώμη αλλά για 2 μύρια δεν ξεπουλάς τον βασικό σου τερματοφύλακα. από αυτόν ξεκινάει όλη η ομάδα. είναι σα να βγάζεις εκτός στόχων την ομάδα από νωρίς, θα πάει να βρει τώρα έναν με 200 χιλιάρικα για να παίξει η ομάδα CL..?
    χώρια που με τέτοιες κινήσεις δεν θα πουλήσεις διαρκείας, άρα θα χάσεις.
    είναι το δεύτερο φάουλ μετά από αυτό που έγινε με τον πρόεδρο της σούπα ληγκ, πάρτο αλλιώς αλαφούζε.. για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις και αυγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανείς δεν θέλει να φεύγουν παιδιά σαν τον Καπίνο αδερφέ.
    Αλλά στην περίπτωση που δεν βγαίνουν ούτε οι πληρωμές των συμβολαίων από τα έσοδα μέχρι στιγμής, υπάρχει άλλη λύση από πωλήσεις ; Σοβαρά ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι λεφταδες δε βαλαν λεφτα, ο κοσμος γυρισε για μια ακομη φορα την πλατη στην πανσυ οποτε αναμενομενο να πουλησουμε για να επιβιωσουμε... βεβαια το ποσο νομιζω ειναι πολυ μικρο. Καλη τυχη Στεφανε και ελπιζουμε να σε ξαναεχουμε κοντα μας συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!! ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ DOUBLE ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΚΑΤΙ.. ΤΟ 2004 ΚΑΝΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ; ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.. ΤΟ 2010 ΞΑΝΑ ΝΤΑΜΠΛ ΜΕΤΑ; ΠΑΛΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ 10 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ 20 ΠΙΣΩ!!!!! ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΟ... ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ 25 ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ... ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ Η ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ; Η ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.. ΕΤΣΙ ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ 100 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ!! ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή και πέρισυ ο Καπίνο ήταν κοντά στην Νάπολι αλλά η μετεγγραφή τελικά "στράβωσε" ας περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί τελικά η υπόθεση για να μπορέσουμε να δούμε και τα δεδομένα πως θα έχουν διαμορφωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα το ΟΑΚΑ δεν μου αρέσει. Στάδιο , απόρροια
    μιας εποχής που συμβόλιζε το σπάταλο και δάνειο κράτος που εξυπηρετούσε τα
    συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών.



    Προφανώς δεν κάνει για καμία Ελληνική ομάδα , ο
    ΟΣΦΠ το εγκατέλειψε σχετικά νωρίς , εμείς λόγω Αλαφούζου λίγο πιο αργότερα , η
    ΑΕΚ μένει ώσπου να φτιάξει το δικό της γήπεδο.



    Γιαυτό το λόγο (σπάταλο και μεγαλοπρεπές) η
    Αθλητική Ηγεσία ψάχνει τα φερόμενα θύματα που εσαεί θα το συντηρούν. Δυστυχώς ,
    λόγω της προηγούμενης ηγεσίας της ΠΑΕ , το ΟΑΚΑ θεωρείται εν δυνάμει και έδρα
    του Παναθηναϊκού , άσχετα ότι ποτέ δεν πρόκειται με ίσου βεληνεκούς ομάδα με
    τον ΟΣΦΠ , αν χρησιμοποιηθεί ως έδρα , να πάρουμε πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πεφτει χοντρο δουλεμα απο τον τρακη λεμεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σουπερ η Λεωφορος οσον αφορα το συναισθηματικο κομματι αλλα για εναν μελλοντικο Ευρωπαικο δυνατο Παναθηναικο η πικρη αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει κανενα μελλον στη Λεωφορο. Για μικρομεσσαια ομάδα με στόχο τα πλειο οφ ειναι πολυτέλεια. Για τον Παναθηναικό που ονειρευομαστε και πρέπει να απαιτούμε απλά δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απ' ότι διάβασα στα σχόλια στο άλλο σχετικό θέμα, κανείς μας δεν θέλει να φύγει τώρα ο Στέφανος. Πολύ σωστά επικρατεί η άποψη ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι καλύτερος και ακριβότερος.


    Πάντως αν χαλάει η μεταγραφή γιατί δεν του εγγουούνται ένα ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, γιασάν του μάγκα του Στέφανου ή όποιου δικού του ανθρώπου τον συμβουλεύει. Ωριμότητα, όχι ξελιγωμάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να υπονοεί ρε dim?? Γελάει ο κόσμος μαζί του!!! Δεν έγινε καμία μεταγραφή και ξανά ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ η ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ!!! Έχουμε βαρεθεί να ξεβρακώνεται.

    Περίμενε σαν ερπετό στη τρύπα του για να βγει να κράξει για μια μεταγραφή που δεν έγινε ΠΟΤΕ και για λεφτά που ΠΟΤΕ δεν δόθηκαν... Πιο αστείος συκοφάντης πεθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχα.. Ναι Ηρωας ο Αλαφουζος που δε καταφέρε να τον πουλήσει για δευτερη σερι χρονια.. απο περυσι προσπαθει ..Υμνησε το αφεντικο σου.. Keep going. Δε βαριέμαι ποτέ τα αλαφουζάκια ..Ειστε η αυρα του καλοκαιριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυστυχώς το μίσος σου για ότι είναι γνήσιο Παναθηναϊκό , είναι μεγάλο. Δεν είναι το συναισθηματικό κομμάτι , εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτό , αλλά το ότι η Λεωφόρος είναι έδρα με όλη τη σημασία της λέξης , γιατί οι θεατές είναι δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και ενισχύουν τους ποδοσφαιριστές.

    Πέραν τούτου η Λεωφόρος είναι όπως ο νοικοκύρης που έχει το σπίτι του. Όλοι οι αντίπαλοι σε
    υπολογίζουν γιατί έχεις το σπίτι σου , την έδρα σου , ενώ στο ΟΑΚΑ σε βλέπουν όπως τον ενοικιαστή που πρέπει κάθε πρώτη του μήνα να πληρώσει το νοίκι.

    Μην μικραίνουμε την Λεωφόρο , γιατί φέτος έβγαλε ασπροπρόσωπη την ομάδα μας. Νικήσαμε πολλούς αντιπάλους και πήραμε περιφανείς νίκες με μία ομάδα που ήταν νεανική και σχετικά άπειρη.

    Όσο για το μέλλον της , η ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη θα την ανακαινίσουν κάνοντας τη μια σύγχρονη έδρα της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου