Άποψη αναγνώστη: Με ή χωρίς τον Καραγκούνη..

Το τριφύλι, την μεγαλύτερη αξία..

Με ή χωρίς τον Καραγκούνη...........

 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα υπάρχει
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είναι εκεί
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα πρωταγωνιστεί
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είναι πρωτοπόρος
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα κατακτά πρωταθλήματα και κύπελλα
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα πρωταγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα έχει τον περήφανο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κόσμο στο πλευρό του
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα παίζει στη ΛΕΩΦΟΡΟ
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα έχει τις δικές του ακαδημίες, τα φυτώρια του
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα βγάζει τα καλύτερα ταλέντα της χώρας
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα έχει την καλύτερη ομάδα
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα σταθεί ξανά στα πόδια του
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα καταπολεμήσει τα οικονομικά προβλήματα
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα καταφέρει να σπάσει την παράγκα του Ολυμπιακού
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα έχει ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ

Με ή χωρίς τον Καραγκούνη,

 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα κατακτήσει το κύπελλο
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα κατακτήσει το ευρωπαϊκό
 -ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα κτίσει νέο υπερσύχρονο ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Με ή χωρίς τον Καραγκούνη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ θα είναι ένας σύλλογος μεγάλος - Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ -, αφού δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός.

Με ή χωρίς τον Καραγκούνη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ θα έχει εκατομμύρια φιλάθλους ανά τον κόσμο που μόλις βλέπουν τριφύλλι θα φωνάζουν "ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ"

Με ή χωρίς τον Καραγκούνη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ θα είναι μεγάλος, τρανός και πρωταθλητής σ'όλα τα σπορ

Με ή χωρίς τον Καραγκούνη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ θα έχει τους λεβέντες παίκτες και διοικητικούς παράγοντες που θα τον δοξάζουν και πάντα θα τον οδηγούν στη νίκη έχοντας τα κλειδιά

Με ή χωρίς τον Γιώργο Καραγκούνη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ θα είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!

Όντας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ξέρουμε να εκτιμούμε και ευχαριστούμε τον Γιώργο Καραγκούνη για τις υπηρεσες του στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας, αλλά όλα όσα έχω γράψει πιο πάνω ισχύουν και θα ισχύουν για όλους τους αθλητές που παρουσιάζονται ως οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ προσωπικότητες...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!
 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!

~ Θεέ μου σ'ευχαριστώ που μ'έχεις κάνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...!!!

~Πάνω απ'όλα πάνω απ'όλους έχω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...!!!


-Παναθηναϊκή Καρδιά-

Σχόλια

  1. Πολύ σωστό το άρθρο.
    Εγώ θέλω να πω, πώς μακάρι όλοι αυτοί που περιμένουν στην γωνία και σε κάθε τζέρτζελο είναι πρώτοι, να έκαναν έναν κόπο αξίας 50 ευρώπουλων και να γίνονταν αυτόματα ΕΝΕΡΓΑ μέλη του Παναθηναϊκού.
    Βλέπω τις εγγραφές στην Π.Συμμαχία σε πολύ χαμηλά επίπεδα και αυτό είναι μη αισιόδοξο.
    Θα μου πεις κάποιος , με Μπούμπο θα πουλήσεις διαρκείας ;
    Ας δούμε λοιπόν τώρα που πλησιάζει η Ευρώπη και θα έρθουν και οι ξένοι , πώς θα πάνε οι εγγραφές.
    ΌΛΟΙ έχουμε ένα 50αρι τουλάχιστον μάγκες.
    https://buy.tickethour.com/paofc-ww/showProductList.html

    http://mignatiou.com/wp-content/uploads/2014/04/PANATHINAIKOS01-26APRIL2014-1024x591.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς ο Παναθηναικός θα υπάρχει ανεξαρτήτως προσώπων. Όμως επίσης αποτελείται απο πρόσωπα - των οποίων η προσωπικότητα, το ήθος και η προσπάθεια είναι που κάνουν τον ΠΑΟ μεγάλο. Αν είχαμε για παίκτες τον ανατολάκη, το γεωργάτο, τον καστιγιο και γενικά κινούμασταν σ' αυτό το επίπεδο των προσωπικοτήτων ο ΠΑΟ μας αυτόματα θα μίκραινε. Εγώ υποστηρίζω τον Παναθηναικό όχι επειδή έτυχε ο "θεός"(εμένα, συγκεκριμένα, ο πατέρας μου ήτανε) να με κάνει Παναθηναικό αλλά επειδή βλέπω τι γίνεται και επέλεξα να είμαι οπαδός του μεγαλύτερου Συλλόγου ίσως και παγκοσμίως(δε λαμβάνω υπόψη μόνο μπάλα-μπάσκετ), ενός Συλλόγου που πρεσβεύει αξίες όπως το ήθος και η τιμιότητα. Πιστεύω επίσης πως είμαστε σκεπτόμενα όντα στον Παναθηναικό και πως έχουμε αξίες και ιδανικά. Γι'αυτό και πρέπει τις μεγάλες προσωπικότητες, αυτούς που τα έδωσαν όλα, τους "στρατιώτες" και τους φιλότιμους να τους τιμάμε αλλά πάνω απ'όλα να τους σεβόμαστε ακόμα και αν διαφωνούμε σε κάποια πράματα μαζί τους. Ας πούμε, δεν θέλει κάποιος τον Κάρα για κάποιους λόγους στην ομάδα - δε χρειάζεται όμως να τον μειώνει ως υπάλληλο, διαπλεκόμενο κτλ χωρίς να έχει ξεκάθαρα στοιχεία για αυτά που λέει.

    Στην τελική - Ο Αλαφούζος κατάφερε να φτιάξει ομάδα όταν σταμάτησε να ασχολείται ο ίδιος με αυτά και ανέλαβαν Νταμπίζας κ Αναστασίου - πιο πριν είχαμε απο Φάμπρι μέχρι Εσπάρθα. Κ ας μην συμπαθεί κάποιος τον Νταμπίζα είναι τρομερός σ' αυτό που κάνει και ο Αναστασίου το ίδιο. Στο θέμα του Κάρα ο Αλ. έκανε πολύ μεγάλα λάθη, μεγαλύτερο αυτό με τον Νταμπίζα που "έδωσε" τον Κάρα, λες και δεν ήταν ο Αλ. που είχε την τελική απόφαση(επίσης ο Νταμπίζας, αν είναι πρόταση του Κάρα, αποδείχτηκε λίρα 100, κάτι λέει αυτό). Άλλο λάθος είναι το να θεωρείς οτι ένας παίκτης-ιστορία για τον ΠΑΟ δεν είναι κ επαγγελματίας. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν μέχρι κάποια ηλικία και αμείβονται κ ανάλογα με τις ικανότητες τους, οπότε πρέπει να τους ανταμείβεις αναλόγως(σε λογικά πλαίσια) και να τους κάνεις σοβαρές προσφορές - να έχεις ξεκαθαρισμένο αν θες τον παίκτη ή όχι, να μην παίζεις μαζί του. Επίσης μην ξεχνάμε οτι ο Κάρα ποτέ δε διεκδίκησε τα (πολλά) λεφτά που του χρωστάει η Παε. Και αυτό είναι προς τιμήν του, σχεδόν κανείς όμως δν το αναφέρει ως θετικό αλλα μιλάνε πάρα πολλοί για προδοσία πέρσι που δεν ήρθε(προδοσία δεν ξέρω γιατί, είμαστε σίγουροι για το τι παίχτηκε τότε και τι είχε γίνει νωρίτερα;).

    Ο ΠΑΟ θα συνεχίσει και χωρίς τον Κάρα η οποιονδήποτε Κάρα. Αλλά παίκτες που έβαλαν το λιθαράκι τους για να μεγαλώσει ο ΠΑΟ αξίζουν σεβασμού όταν φεύγουν. Και δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις ο ΠΑΟ έχει φερθεί λανθασμένα. Δεν αξίζει στον Παναθηναικό να τρώει τα παιδιά του - πράγμα που, θέλουμε δε θέλουμε, συμβαίνει κάποιες φορές και δε με νοιάζει αν συμβαίνει αυτό κ στο γαύρο ή στην αεκ ή οπουδήποτε. Ο ΠΑΟ οφείλει ως μεγάλος Σύλλογος να φέρεται με ήθος και να κάνει τη διαφορά. Όχι βέβαια να του γίνονται βάρος παίκτες χάριν "ιστορίας" αλλά να υπάρχει μια σωστή συμπεριφορά απέναντι τους.

    Ελπίζω να μη θεωρήσετε κάποιοι αυτά που έγραψα προβοκατόρικα ή οτιδήποτε.. Το λέω γιατί υπάρχει μια τάση όταν κάποιος συζητά για τα αρνητικά μας(κ όχι τον άλλων) να βαφτίζεται προβοκάτορας, αντιπαναθηναικός και άλλα ωραία. Κάποιες φορές, και στα άσχημα και στα ωραία πρέπει να στρέφουμε το δάχτυλο σε εμάς για να βελτιωνόμαστε. Και πιστεύω οτι στον ΠΑΟ μπορούμε να το κάνουμε και αυτή είναι μια πολύ μεγάλη ποιοτική διαφορά που έχουμε με άλλους που δε μπορούν να δουν πέρα απ'τη μύτη τους.

    Ευχαριστώ για την υπομονή και καλή προετοιμασία στην ομαδάρα μας! Τέλη Ιουλίου ξεκινάνε οι Ροκιές πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου