Τουλάχιστον στην Πράσινη έχετε αίσθηση του χιούμορ

Πρασινοφρουρός

Δε νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσω κάτι..
Ο τύπος πρέπει να γέλαγε όταν τα έγραφε με την πάρτη του..

ΥΓ: Το Onsports έμαθε για την όλη υπόθεση;

Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΑ, ΠΟΤΕ???!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. koloniwtissa1311/7/14 5:09 μ.μ.

    Το Leoforos προσφάτως αλλάξε χέρια. Απλά το αναφέρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Makis Karavokiris12/7/14 12:17 π.μ.

    ειμαι αεκτζης, δεν σας συμπαθω εσας τους πρασινους, αλλα θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον μπλογκερ αυτου του παναθηναικου που παει κοντρα στο απιστευτο αβαβα που συμβαινει αυτη την στιγμη απο τα "και καλα" πρασινα ΜΜΕ οπως leoforos, prasinanea, πρασινη και πολλα πολλα αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Makis Karavokiris12/7/14 12:21 π.μ.

    ειμαι αεκτζης, δεν σας συμπαθω εσας τους πρασινους, αλλα θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον μπλογκερ αυτου του παναθηναικου ΣΑΙΤ που παει κοντρα στο απιστευτο αβαβα που συμβαινει αυτη την στιγμη απο τα "και καλα" πρασινα ΜΜΕ οπως leoforos, prasinanea, πρασινη και πολλα πολλα αλλα. Και να σε κοντραρουν τα λαμογια, μην μασήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Makis Karavokiris12/7/14 12:21 π.μ.

    υποστηριζω αλλη ομαδα, δεν σας συμπαθω εσας τους πρασινους, αλλα θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον μπλογκερ αυτου του παναθηναικου ΣΑΙΤ που παει κοντρα στο απιστευτο αβαβα που συμβαινει αυτη την στιγμη απο τα "και καλα" πρασινα ΜΜΕ οπως leoforos, prasinanea, πρασινη και πολλα πολλα αλλα. Και να σε κοντραρουν τα λαμογια, μην μασήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. press μπορεις να μου εξηγησεις τι φοβαται ο Τρακης απο τον χοντρο; Και μην μου πεις οτι ειναι τοσο καλοι φιλοι γιατι δεν το πιστευω. Γνωστοι μπορει.. Εκτος αν φοβαται τις μηνυσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε γνωρίζω αν φοβάται κάτι -δεν το πιστεύω-, ο Δημήτρης είναι ιδιαίτερη περίπτωση από μόνος του και αυτό το ξέραμε αρκετοί πολλοί πριν βγει στο προσκήνιο. Μπορεί αύριο να ξεκινήσει ΤΟΝ πόλεμο απέναντι στον Μαρινάκη. Δεν θα μου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση.


    Το κακό είναι πως απλά δεν μπορείς να προβλέψεις τις συμπεριφορές του (ή για να μαι πιο δίκαιος, μπορούμε να τις προβλέψουμε λίγο καλύτερα σε σχέση με κάτι χρόνια πριν.


    Έχω γράψει αρκετές φορές πως στόχος του είναι μια μέρα να βρεθεί ως ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ηγέτης του Συλλόγου. Ίσως άμα δεν το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είχε τόσο καλή πορεία πέρυσι, να είχε κάνει ακόμη ένα βήμα για την ΠΑΕ. Όχι βάζοντας εκατομμύρια, αλλά αναλαμβάνοντας την χωρίς πολλά-πολλά πετώντας με συνοπτικές διαδικασίες τον αποτυχημένο Αλαφούζο στην άκρη. Προσωπική μου άποψη αυτό και πιστεύω πως θα βγω αληθινός σε κάποια φάση.


    ΥΣ: Ο πρόεδρος της Συμμαχίας βγαίνει με εκλογές. Οι πρώτες που γίνανε ήταν ουσιαστικά πειραματικές και με ξεκάθαρο φαβορί τον Αλαφούζο. Δεν σημαίνει πως και στις επόμενες θα παίζει μόνος του. Με απαραίτητη προυπόθεση να δείξει πως μπορεί να αποτελέσει η Συμμαχία -με την σταθερή και σταδιακά αυξανόμενη παρουσία του απλού κόσμου- ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ..ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ.. ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΑΟ, ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΟΥΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ 50ΑΡΙΚΟΥ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ... ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mα δεν είπε κανένας πως δεν είναι Παναθηναϊκός... απλά είναι αυτό που λες, ο παρορμητισμός του.. αν και δεν θεωρώ πως τα περισσότερα τα κάνει βάσει αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποτυχημενος Αλαφουζος;;λίγο νωρίς δεν είναι να κρινουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξαναδιάβασε το σχόλιο. Δεν κατάλαβες πως το έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου