Πράσινος ο Μποχωρίδης!


Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Άρη, θα τους δώσει 350.000 ευρώ και ο Μποχωρίδης κατευθύνεται προς ...Λεωφόρο μεριά.

Πολύ σημαντική μεταγραφή που θα βοηθήσει τόσο στο παρόν, όσο και -πολύ περισσότερο- στο μέλλον αφού θα κληθεί να αποδείξει ότι είναι όλα αυτά που τον χαρακτηρίζουν τόσα χρόνια.

Δίπλα στον Μητσάρα κιόλας που θα τον κάνει δεδομένα πολύ καλύτερο.

Σχόλια

  1. Poli kali kinisi tis KAE na mazepsei oti kalitero iparxei stin xwra se mikri ilikia. To roster den exei kleisei kai 8a ginoun kai alles pros8ikes empeirwn paixtwn, fantazomai dld. Auto pou me xalaei mexri stigmis, einai pws oi pros8ikes pou exoun ginei kai proorizonte gia na exoun vasiko rolo stin omada, kai 8a paroun ton perissotero xrono simetoxis, einai OLOI ksenoi paixtes. Gia na doume pws 8a oloklirw8ei to pazl...


    YG: Dimitri, kamia fotografia me ton Matzari 8a paiksei i ksexastike to olo 8ema?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομολογώ ότι δεν ξέρω τον παίκτη, δεν παρακολουθώ Άρη. Στην Εθνική που τον είδα προσεκτικά έδειξε ότι έχει πολλά καρβέλια να φάει για να παίξει δεκάλεπτα στον Εξάστερο. Κυρίως στην εφαρμογή των περιστροφών (pick 'n roll) όπου η Εθνική Νέων ήταν ελλιπέστατη.

    Υ.Γ. Ο Ματσιούλις, που τον θεωρώ χαρακτήρα κόσμημα, είπε την αλήθεια σε δηλώσεις του σε λιθουανικό ιστότοπο. «ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάτι ώστε να με κρατήσει. “Πέταξα” στην
    Ελλάδα και μ’ ευχαρίστησαν. Η ομάδα μου μίλησε για τα προβλήματά της. Ο Παναθηναϊκός θέλει να μειώσει τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς και να υπογράψει περισσότερους νεαρούς παίκτες. Αποδεσμευτήκαμε όλοι οι ξένοι»
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου