Δεν έκατσε του Καραγκούνη


Δεν τα βρήκαν με την διοίκηση -προφανώς στο αγωνιστικό πλάνο και στον ρόλο που θα είχε στην ομάδα ο Κάρα- και έτσι δεν θα τελειώσει την καριέρα του στον Σύλλογο...

: Σιγά-σιγά πρέπει να κλείνουν και οι μεταγραφές γιατί σε 25 μέρες δίνουμε το πρώτο ματς στην Ευρώπη (καλώς εχόντων των πραγμάτων..)

Σχόλια

  1. Κακώς για μια ακόμα χρόνια το σηκώσανε το θέμα τόσο ψηλά μέσα και έξω από την ομάδα και κατέληξε σε ένα ακόμα φιάσκο από τα γνωστα ..με τον Καραγκούνη. Εντάξει τεράστιος ο Κάρα ψυχάρα και όλα τα γνωστά αλλά αγωνιστικά η αλήθεια ειναι οτι δε θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και θα ήταν μια μεταγραφή για λόγους περισσότερο συναισθηματικούς και για να αυξηθει η κινηση στη Συμμαχια - διαρκείας κτλ .

    Προσωπικά προτιμώ να κινηθει η ομάδα καθαρά ποδοσφαιρικά και να φέρει νεαρούς φιλοδόξους παίχτες θα το τοποθετούσα σίγουρα κάτω από 30 χωρίς προβλήματα τραυματισμών ωστε να μπορούνε να προσφέρουνε άμεσα.

    Η ομάδα δε χρειάζεται και πάνω από όλα δε πρέπει να κάνει πολλές μεταγραφές. Πρέπει όμως να κινηθεί ΆΜΕΣΑ . Ο χρόνος μετράει κάθε μέρα εναντίον μας και ακόμα και η μέτρια αλλα σιγουρη προσθηκη του Μπουρμπού δεν έχει ανακοινωθεί και ούτε συμμετέχει ακόμα ο παίχτης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας

    Δυστυχως μέχρι τώρα παρά τις υποσχέσεις δηλώσεις η διοικηση φαίνεται να παρουσιάζει μια καθυστέρηση στις κινήσεις . Φοβάμαι μήπως τα οικονομικά πλαίσια είναι τοσο στενα που περιμένουνε την πώληση του..φετινού Μαυρία για να κινηθούνε..

    Η ομάδα θέλει για βασικά γρανάζια
    1)καλό δεξι μπακ καλύτερο δηλαδή από τον κατα συνθηκη δεξι μπακ Τριάντα και εννοείται ποιοτικότερου του Μπουρμπου..

    2) ένα βασικό κεντρικό χαφ οργανωτή του παιχνίδιου που εκει πρεπει να πεσουνε τα " πολλα λεφτα "
    3) έναν βασικό κεντρικό αμυντικό γιατι δε μπορεις να περιμένεις τι θα γινει με τον Σιντελφεντ αν γινει και ποτε θα γινει κ κτλ ..
    Αυτά τα τρια τα θέλουμε άμεσα γιατι ειναι βασικοι άξονες στο ροστερ που υπάρχει θέμα ..Και αυτές οι μεταγραφές θα πρέπει να πάνε στην Πολωνια για μη χαθούνε ματσάκια στο πρώτο γύρο και μετα τρέχουμε και δε φτάνουμε στο δεύτερο ..όπως και η πολυ σημαντική προριση στην Ευρώπη και στο champions league που η ομάδα μεταγραφικά δε δείχνει να την κυνηγά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλη αποφαση


    τα εχουμε γραψει τοσες φορες ποσο κακο εκανε και ποσο ακομα μπορουσε να κανει η παρουσια του τυπαρα στην ομαδα


    υγ. ο αλ γιατι εχει στραβωσει ετσι με καραγκουνη , μηπως γιατι περσυ αρνηθηκε δημοσια οτι αυτος προτεινε τον νταμπιζα στην ομαδα και εξεθεσε τον αλαφουζο στον κοσμο ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κάρα στο Μουντιάλ ήταν μετριότατος. Μηδέν σπρινταρίσματα γιατί δεν αντέχει, μηδέν κάθετες μπαλιές γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει το πεδίο, είχε πάντα μπροστά του αντίπαλο. Να εκτελεί νατηλίκι όλα τα στημένα για να τον παίρνει η κάμερα και να μη μπορέσει μια φορά να αναγκάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε απόκρουση! Όχι να βάλει γκολ, να βρει στόχο. Όσο για μέγιστη ταχύτητα περίπου 23 χλμ/ώρα, τη στιγμή που 27-28 κάνει άνετα ένας μη γρήγορος παίκτης και 32-33 ο γρήγορος. Για σύγκριση ο Ρομπέν με την Ισπανία έπιασε στο κοντέρ 37 χλμ/ώρα.

    Ούτε καν αληθεύει ότι ήθελε να επιστρέψει για να κρεμάσει τα παπούτσια του. Αν ίσχυε θα είχε υπογράψει πριν το Μουντιάλ. Βασικούρα με λόγο στη σύνθεση ήθελε να είναι, αυτό που κάνει πάντα όταν και όπου του περνάει. Ούτε και στις αποδοχές είναι προσγειωμένος. Πριν 2 χρόνια ζήτησε νούμερο που αρχίζει από 3, δηλαδή από 300 χιλιάρικα το χρόνο και πάνω. Δεν του τα έδωσαν - και καλά έκαναν - και έφυγε στο εξωτερικό.

    Μεγάλη στενοχώρια πρέπει να περνάνε τα κολλητά του δημοσιογράφα, που είχαν βάλει πλάτη τόσο καιρό, μη πω και πιό κάτω από πλάτη ... Αρκεί να δει κανείς το σημερινό μπροστόφυλλο της Γκολάρας, που όποιος δεν μυρίζει το τόπι νομίζει ότι επιστρέφει η παιχτούρα που θα μας ανεβάσει παικτικά δυό κατηγορίες. Όχι ο παλαίμαχος αναχρονιστικός μέτριςο σήμερα παίκτης. Αύριο περιμένω λάσπη για τη διοίκηση από επώνυμους γραφιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στη συνεντευξη στη 13 αυτο αφησε να εννοηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή τύχη Κάρα σε όποια ομάδα πας. Γι αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν κάνει , όχι ότι δεν είναι παίκτης επιπέδου , αλλά γιατί θα χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει.

    Ήταν φανερό ότι ο Αναστασίου και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο δεν τον ήθελαν στην ομάδα. Θέλουν νέους , μικρούς και δυνατούς παίκτες που να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Δεν θέλουν παίκτες που να κάνουν το δικό τους.

    Τέτοιος παίκτης είναι ο Καραγκούνης. Φοβερός ηγέτης , ψυχή μιας ομάδας , άνθρωπος που γουστάρει να παίζει μπάλα. Όμως , το γενικότερο στυλ παιγνιδιού του , δεν ταιριάζει με την νοοτροπία της ομάδας όπως αυτή σμιλεύτηκε πέρυσι από τους Αναστασίου και Βονόρτα.

    Επειδή γράφονται πολλά για μεταγραφές και δικαίως ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανυπομονεί , θεωρώ ότι θα γίνουν οι άκρως απαραίτητες. Δηλαδή , δεξί μπακ , ένας μέσος και ένας στόπερ στην περίπτωση που ο Σίφο χαθεί.

    Μην παραβλέπουμε ότι σε αυτή την ομάδα έχουν έρθει 7~8 παίκτες από την ομάδα Κ-20. Παίκτες όπως ο Νιούμαν και κάποιοι άλλοι που γρήγορα θα εγκλιματισθούν στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός του Aναστασίου ακολουθεί το παράδειγμα της Εθνικής Ολλανδίας του Βαν Χάαλ , που ανανεώνει τη ομάδα με σχετικά μικρούς και φιλόδοξους παίκτες. Αυτή η αντίληψη , -του Αναστασίου, του Βαν Χάαλ- , ήταν η κυρίαρχη στο φετινό Μουντιάλ , δηλαδή ομάδες με μικρό μέσο όρο ηλικίας που δεν θα έχουν ηγέτες , για να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά , αλλά σύνολο.

    Νομίζω , ότι φέτος θα έχουμε καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Οι έμπειροι έχουν πλέον δεθεί και μπαίνουν οι νέοι που ζυμώνονται στο κλίμα της ομάδας. Πέραν αυτών , φέτος το προπονητικό κέντρο του Κορωπίου υπάρχει , δεν ψάχναμε όπως πέρυσι , και η Λεωφόρος μας περιμένει με ανοικτές αγκάλες για το πρώτο ματς της νέας σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ante psofa pousth karagounh.o pao pano apo ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πάει στην Αυστραλία να πουλάει νταβατζιλίκι για να παίζει ο φιλαράκος του χελάκι και των πειρατών.
    Στον Παναθηναϊκό του Ιωάννη Αναστασίου θα παίζουν παίκτες ΜΑΧΗΤΕΣ και όχι κολλητοί των αρδ .
    Ο Καραψυχάρας αν ήθελε γυρνούσε πέρσι και γινόταν πρώτος μάγκας και αρχηγός!
    Αλλά αντ' αυτοί , ψηνόταν νε πάει μέχρι και Αμερική αντί να γυρίσει εδώ από όπου πρωτοέφαγε φαϊ.

    ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ γιωργάκι. Ελπίζω να μην γυρίσει από ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤΟ στον Παναθηναϊκό όταν κάνει την τιμή να κόψει το ποδόσφαιρο ... λογικά γύρω στα 50 .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδώ ο φιλαράκος του στο βόθρο fm, είχε έτοιμο το κέιμενο ότι "δεν σεβαστήκαμε την ψυχάρα" και το ανέβασε λίγα λεπτά μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων. θα είχε ... ενημέρωση μάλλον
    αναμένουμε και άρθρο οργής από Τουλούμπα μπουχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νομιζω οι περισσοτεροι υποστηριξαν την αποψη τους για ποιο λογο δε θελουν τον καραγκουνη και ΔΕΝ εβρισαν (πραγμα που κανεις εσυ) οποτε το να τους βριζεις επειδη εχουν αλλη αποψη δε μου φαινεται και πολυ δημοκρατικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχεις γενικα δίκιο κ εχω μετανιωσει πολλα απο αυτα που εγραψα πανω στην ενταση.. Ομως οι μειωτικοι χαρακτηρισμοι και οι βρισιες για τον Καραγκουνη ειναι πολλες. Επισης εγω εβρισα Αλαφουζο, Φερειρα κ παραγοντες. Τους οπαδους δεν τους βριζω, απλα αν καποιοι ειναι μικροτεροι σε ηλικια δεν εχουν τις ιδιες παραστασεις με παλιοτερους οποτε πιο ανετα βριζουν τον Καραγκουνη και οσο για το κομπλεξ που λεω, απλα λεω οτι ενα θεματακι το εχουμε. Καλο ειναι να ειμαστε ειλικρινεις με τους εαυτους μας - κανεις δν ειναι τελειος, εχουμε κ εμεις προβληματα και δν πρεπει να ειμαστε κολλημενοι με παλιες "οικογενειακες" ιστοριες, περασανε αυτα. Εχω το μεγαλύτερο σεβασμό για τον κόσμο του ΠΑΟ καθώς είμαι μέρος του. Κ ζηταω κ πάλι συγνωμη αν προσβαλω καποιον - να μου υποδειξετε που βριζω συγκεκριμενα κ τι σας πειραζει να το συζητησουμε. Αλλα στην τελικη το βρισιδι μεσα στο κολπο ειναι, αν δεν ειναι ετσι, τοτε και οταν βριζαμε βαρδινογιαννηδες πχ δεν ηταν σωστο γιατι δν ηταν δημοκρατικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν εξαιρέσεις τον skyman36 κανείς δεν έβρισε τον Καραγκούνη. Ότι αναφέρει κάποιος τις ποδοσφαιρικές αντιρρήσεις του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ! Έγραψες ένα σχόλιο οχετό χωρίς το παραμικρό ποδοσφαιρικό επιχείρημα, παρά μόνο με συναισθηματικές προσωπικές σου απόψεις. Δηλαδή ποδοσαιρικά ένα τίποτε, ένα μηδενικό. Ίσως ενδιαφέρον ελαφρύ ανάγνωσμα για την παραλία.

    Δεν υποστηρίζω τον πρόεδρο, αλλά την ομάδα. Και παρατηρώ παρόμοια συμπεριφορά από τους άλλους. Δεν βάζω κανένα πρόεδρο και κανένα παίκτη πάνω από την ομάδα. Ειδικά ένα παίκτη που είναι παλαίμαχος, αναχρονιστικός, μέτριος εδώ και λίγα χρόνια. Εκτός αν ανήκει κάποιος σε αυτούς που ασπάζονται τη γνώμη των δημοσιογράφων, που τον "είδαν" να κάνει καλό Μουντιάλ. Αν συνυπολογιστεί η εμμονή του να εκτελεί περιστερίσια τα στημένα, ήταν αρνητικός!

    Διάβασε τη 2η παράγραφο στο παρακάτω μήνυμά μου, για να καταλάβεις ότι έχεις και στην αποχώρησή του λάθος εκτίμηση, πως τον έδιωξαν Φερρέιρα και Αλαφούζος. Μόνος του έφυγε γιατί δεν του έδιναν όσα ζητούσε. Σαν επαγγελματίας καλά έκανε, κοίταξε το συμφέρον του. Αλλά παράλληλα υπέστειλε μόνος του τη "σημαία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του Συλλόγου. Συνέδεσε το όνομα του με τις Ευρωπαϊκές πορείες της ομάδας και προφανώς την Εθνικη.


    O κύριος και βασικός λόγος για να επιστρέψει στον Σύλλογο δεν ήταν αγωνιστικός, αλλά ήταν περισσότερο ιστορικής σημασίας, ώστε να τον αποαύσει για τελευταία φορά με τα πράσινα ο κόσμος του Συλλόγου και να κρεμάσει τα παπούτσια στην ομάδα που δοξάστηκε. Αγωνιστικά δεν θα λείψει από τον φετινό Παναθηναϊκό. Ίσως να βοηθούσε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με την εμπειρία του, η οποία δεν χάνεται όσο χρονών και να ναι ο άλλος. Αλλά ήταν δεδομένο πως στο πλάνο της ομάδας που έχει ξεκινήσει από πέρυσι -και το είδαμε με τα μάτια μας να δουλεύει- ο Καραγκούνης δεν θα προσέφερε κάτι ουσιαστικό. Αυτό το ήξερε και ο ίδιος.


    Οπότε δεν ήταν αγωνιστικό πλήγμα για την ομάδα, ο μη ερχομός του. Πλήγμα για τον Σύλλογο είναι όταν τέτοιο παίκτες δεν φοράνε τα πράσινα για να πέσει η αυλαία τους. Όπως δυστυχώς -δεν- έχει συμβεί και με άλλους ιστορικούς μας παίκτες. Αγωνιστικό πλήγμα θα είναι για την ομάδα, αν ελέω Καραγκούνη ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην θέση αυτή καθυστέρησε και δεν έχουμε έτοιμη την μεταγραφή για το κέντρο.


    Θα μπορούσε να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του ο Κάρα, θα μπορούσε το ίδιο να κάνει και ο Αλαφούζος και εν τέλει να ερχόταν. Προτιμήθηκε να μην έρθει και η ιστορία του Συλλόγου συνεχίζεται, με τον κόσμο να είναι όπως πάντα το μόνο σταθερό στοιχείο αυτής της ιδέας που λέγεται Παναθηναϊκός.


    Τα ευχαριστώ προς τον Κάρα είναι δεδομένα. Τόσες εικόνες μας χάρισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να, κάτι τέτοιο ήθελα να γραψω(στο περίπου) αλλά μου είχε ανέβει όλο το αίμα στο κεφάλι - σε φάση που απο τα χέρια και κάτω είχα νεκρώσει... Ηθελα να δω μια τελευταια φορα τον Καρα ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ρε παιδες, ειναι το τελος μιας ολοκληρης εποχης ο παικτης.. Οπως οταν ειδα κ τον Βαζεχα τελευταια φορα.. Τον οποιο παρεμπιπτοντως τον ειχαμε δειρει κιολας - για να μην ξεχναμε και τις μαυρες σελιδες της ιστοριας του κοσμου μας... Πρεπει στη μπαλα ν αρχισουμε να τιμαμε αυτους που εκαναν τον ΠΑΟ μεγαλο μεσα στο γηπεδο.. Απλα ορισμενοι αντιδρουν στον Καρα λες και ειναι ο Νικοπολιδης και πηγε στο γαυρο και στεναχωριεμαι.. Τεσπα, καλη μας συνεχεια, ομαδα φαινεται οτι φτιαχνουμε ουτως η αλλως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου