Ανακοινώθηκε ο Καλάθης...για κάποια στιγμή στο μέλλον...

Φωτογραφία τύπου ανακοίνωσης, αλλά όχι ανακοίνωση...

Δεν ξέρω αν εγώ είμαι ο περίεργος και σε μένα φαίνονται αστεία αυτά τα πράγματα, αλλά το τρολάρισμα που πέφτει είναι απίστευτο.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Ν.Καλάθη, βγάλανε φωτογραφιες με την φανέλα και δώσανε τα χέρια...για κάποια στιγμή στο μέλλον.

Για να περάσουμε και στην ουσία του πράγματος -γιατί στα μάτια μου είναι κακές/ανούσιες επικοινωνιακές τακτικές χωρίς κάποιο λόγο- ο Καλάθης σύμφωνα με τις δηλώσεις του θα συνεχίσει στο NBA και όταν επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε θα έρθει στον Παναθηναϊκό. Όοοοοταν επιστρέψει στην Ευρώπη, γιατί αν του κάτσει η φάση στην Αμερική ξεχάστε τον για την επόμενη πενταετία.

ΥΓ: Οκ, κατάλαβε όλος ο κόσμος πως ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τον παίκτη. Αυτή είναι όμως η ουσία ή ότι ο παίκτης εν τέλει δεν θα έρθει στην ομάδα;

ΥΓ2: Ζητάω ξανά συγνώμη αν εγώ είμαι ο περίεργος και όλα αυτά είναι απλά...φυσιολογικά.

Σχόλια

  1. Είναι Θεός ρε ο τύπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φερε ρε Αλαφουζε τον Μεσι να πει οτι σε 10 χρονια στα 37 θα ερθει στην Παναθα να ανεβουν οι εγγραφες... στο μεταξυ ο νεος γκοτζιλας, Κοντος μας ειπε και να παμε να γαμηθουμε στο fb και οτι ερχεται ειδηση που θα μας βουλωσει τα στοματα και εμφανιστηκε... αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι αυτά ρε? Παγκόσμια πρωτοτυπία. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΔΓ ακουει υβρεις οτι και να κανει κριτηκαρεται αρνητικα.Ποσοι βαζελοι δεν ειπαν οτι ειναι ενα ψεμα το θεμα με τον Καλαθη και το ολο σκηνικο ειναι στημενο.Ποσοι δημοσιογραφοι δεν εγραψαν οτι ειναι φθηνο επικοινωνιακο κολπο.Αηδια εχουμε καταντησει,αχαριστοι.Συνεχιστε και εσεις οταν θα φυγει να δω μετα τι θα κανουμε χωρις επενδυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oπότε δεν επιτρέπεται να κάνουμε κριτική; Ή το θεωρείς κακοπροαίρετη κριτική, όταν λέει κάποιος πως το σημερινό ήταν...λίγο "αστείο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υ.Γ Ο Ζοτς εφυγε για το χαμηλο μπατζετ αυτη ειναι η αληθεια οσο και να το αρνηται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Ζοτς εφυγε για το χαμηλο μπατζετ οσο και να το αρνειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οχι βεβαια δεν λεω για σας.Ο ΔΓ ειναι υποχρεωμενος να αποδεικνυει συνεχεια οτι δεν ειναι ελεφαντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δ.Γιαννακόπουλος κάνει πολλά πράγματα τα οποία "προκαλούν" κριτικές..


    Το σημερινό δηλαδή σου φαίνεται νορμάλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειτε εφυγε για το μπατζετ οπως γραφουν οι... πρασινοφρουροι ειτε για οποιοδήποτε αλλο λογο, το σιγουρο ειναι οτι με τον ΔΓ δε προκειται να συνεργαστει ποτε αν δεν αλλαξει μυαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ' ότι υπολογίζω press, θα τον έφερνε τον Καλάθη, αλλά μετάνοιωσε και αποφάσισε να δώσει τα λεφτά στην ΠΑΕ, γιατί το έχει υποσχεθεί καιρό και είναι "ανοιχτός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν πριν ένα περίπου μήνα είπε δημόσια όσα φτάνει το στόμα του, δεν τον κριτικάραμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα;; γαμω την ζωη μου ρε ΔΓ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σου άρεσε εσένα το σημερινό; Ή τέλος πάντων βρήκες νορμάλ την όλη φάση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. den legane oti borei na erthei ton septemvrh paei, kahke kai auto to senario? entaksei re paidia o kalathis htane Ellada kai perase apo ta grafeia ti to tromero? gia na mhlisoune aplws ginete thema gia tis fwtografies.. PRESS sigoura enas apo tous logous pou efyge kai den gyrnaei o obradovic einai oti o D. G . se polla themata kanei tou kefaliou tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.. ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.. ΛΕΣ ΝΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το θεμα ειναι οτι κατι κανει για την ομαδα τι θελετε να γινουμε και στο μπασκετ οπως ειμαστε στο ποδοσφαιρο και ο βαρδιλογιαννης εκανε λαθη αλλα σε τετοιο χαλη δεν ημασταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιχάλης22/7/14 3:47 μ.μ.

    Μεγάλη επιτυχία. Είναι σαν να σου λέει μια γκόμενα ότι θα παντρευτεί τον μεγάλο της έρωτα (βλ. το NBA για τον Καλάθη), όμως για να σε παρηγορήσει να σου λέει ότι αν κάποια στιγμή χωρίσει με αυτόν θα τα φτιάξει μαζί σου και εσύ να είσαι χαρούμενος και να βγάζεις φώτο μαζί της.
    Ας μας πουν επιτέλους ότι το μπάτζετ φέτος θα είναι χαμηλό επειδή δεν υπάρχουν χρήματα και ας αφήσουν τα ψέματα περί ελληνοποίησης ή μελλοντικής συνεργασίας με τον Καλάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. απλα δεν βρισκω κατι λαθος σε αυτο που εγινε. ειμαι σιγουρος οτι αν δεν γινοταν το προχθεσινο θα εβγαινες και θα ελεγες οτι μας δουλεψε ο τρακης και ηταν ολα παραμυθια της χαλιμας τα περι προτασεως στον καλαθη. τωρα που βγηκε ο καλαθης και ειπε οτι δεν ερχομαι γιατι θελω να παιξω στο νβα παλι βρηκες ...αιτια να τα χωσεις στον δημητρη. αδελφε μου ο δημητρης μαζι με τα λαθη του εξακολουθει να ειναι αυτος που γλενταει και θα γλενταει τους ολυμπιλαγους για πολλα ακομα χρονια. σταματα να βαζεις νερο στον μυλο -αθελα σου θελω να πιστευω,- των μουλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1Eίπε ο Καλάθης δεν έρχομαι γιατί θέλω να παίξω στο NBA.
    2.H Πράσινη έλεγε πως έχει συμφωνήσει η ΚΑΕ με τον παίκτη που θέλει να επιστρέψει, αλλά το πρόβλημα είναι η ομάδα του.
    3. Ο Καλάθης είπε στην συνέντευξη του στην Πράσινη πως η ΚΑΕ αλλά και ο ίδιος δεν ήξερε τι συμβόλαιο είχε υπογράψει με τους Memphis.


    Και συ βγάζεις συμπέρασμα πως δεν ήταν επικοινωνιακό θέμα η όλη φάση; Οκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου