ΠΡΟΣ ΠΑΕ: Δεν χρειάζονται τα πάντα ανάλυση..


Έβγαλε χθες ανακοίνωση η ΠΑΕ για την συμφωνία που δεν επιτεύχθηκε με τον Γιώργο Καραγκούνη. Μια ανακοίνωση...άλλα ντάλον παπαγάλων που κανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Εντελώς αχρείαστη..

Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις για τα αυτονόητα -ότι εν τέλει ο Καραγκούνης δεν ταίριαζε με την ομάδα που χτίζεται- γιατί όταν μπαίνουμε σε αυτό το τριπάκι, οι εντυπώσεις μόνο καλές δεν είναι...

Γιατί στην τελική... δεν έπρεπε να μπούμε Ιούλη για να διαπιστώσετε πως δεν κάνει για το πλάνο ο Κάρα. Αν δεν έκανε, να μην μπαίνατε εξαρχής σε συζητήσεις μαζί του.

Σχόλια

  1. Giannis Petis5/7/14 12:12 μ.μ.

    100 χρονια τσουλου μια φορα με την μπαρτσα δεν πεσανε να φανει 10 γκολ να δουν την γλυκα.Τωρα που κατεβηκαν επιπεδα οι καταλανοι παιζει να κληρωθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα χρωστάει στον Καραγκούνη λεφτά. Κατά δική του εκτίμηση στο 1εκ. κατά εκτίμηση της ΠΑΕ τα μισά. Όποιο ποσό και να είναι το σωστό υπάρχει χρέος. Και μάλιστα παλιό. Ενδεχόμενη προσφυγή του παίκτη ακυρώνει την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας. Γι' αυτό το λόγο η διοίκηση μπήκε σε συζητήσεις μαζί του. Ποδοσφαιρικά - όπως αποδείξαμε εμείς οι άσχετοι φίλαθλοι - δεν υπήρχε λόγος διαπραγματεύσεων. Ο παίκτης δεν έχει θέση στην ομάδα - σε όποια ομάδα - που θέλει να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο.

    Η διοίκηση προσπάθησε να βρει συμβιβαστική λύση με τον Κάρα, που προφανώς χρησιμοποίησε τις αβάντες του, τα χρωστούμενα και τον κουμπάρο του τεχνικό διευθυντή, Νταμπίζα. Καθώς και την υποχρέωση του προπονητή απέναντί του (ο Κάρα τον πρότεινε και αυτόν), που δεν τον βρίσκει χρήσιμο στην ομάδα αλλά δεν ήθελε να το πει ευθέως. Δημόσια εννοώ, γιατί στη διοίκηση μάλλον το ξεκαθάρισε.

    Όλα αυτά τα "μπλεξίματα" θέλουν το χρόνο τους να επιλυθούν. Ιδιαίτερα όταν ο παίκτης το πάει μουλωχτά "να κρεμάσω τα παπούτσια μου" ενώ οι προθέσεις του είναι άλλες. Ήταν άλλες. Κάτι που δεν συνάδει με το χαρακτηρισμό σημαία.

    Δεν λογίζεται σημαία αυτός που αποχωρεί για λεφτά, αλλά σωστός επαγγελματίας. Αυτός που επιστρέφει μόλις μυρίστηκε λεφτά (πολυμετοχικότητα). Ξαναφεύγει όταν δεν του δίνουν την τρακοσάρα. Και τα συνεργαζόμενα δημοσιογράφα το "μεταφράζουν" ότι διώχθηκε. Που τους τωρινούς του χειρισμούς τους βρίσκουν άψογους, μόνο η διοίκηση φταίει. Μόνο εκείνη καθυστέρησε αδικαιολόγητα τις διαπραγματεύσεις, όχι ο παίκτης που ήθελε να βγάλει από τη μύγα ξύγκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου