Όμιλος "φωτιά"! - Αντάμωμα ξανά με Ζοτς


Δυσκολότερη κλήρωση δεν θα μπορούσαμε να έχουμε για τον πρώτο γύρο της φετινής Euroleague, αφού πέσα στο τρίτο-τέταρτο-πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας με τις -θεωρητικά πάντα- πιο δυνατές ομάδες.

Barcelona, Fenerbahce, Olimpia Milano, Bayern Munich και η Πολωνική Turrow Zgorzelec.

Η απλή λογική λέει πως θα περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά αυτό ίσως να είναι η πιο δύσκολη φορά μας, πριν καν ξεκινήσουν οι αγώνες. Ρεαλιστικά και με βάση τις κίνησεις μας αλλά και των αντιπάλων, ποντάρω πως στην καλύτερη περίπτωση τερματίζουμε τρίτοι, αφού Μπάρτσα και Φενέρ θα έχουν σαφές αγωνιστικό προβάδισμα. Βέβαια μέχρι τον Οκτώβρη και το κλείσιμο των ρόστερ, να χαμε να λέγαμε..

Όλοι γνωρίζουμε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να δυναμώσει ενόψει του χρόνου. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τους στόχους του Δ.Γιαννακόπουλου σχετικά με την πορεία μας στην Ευρώπη.


ΥΣ: Σε λιγότερο από χρόνο θα κληθούμε να υποδεχτούμε ξανά τον μεγαλύτερο προπονητή που έχει πεεράσει ποτέ από τον Σύλλογο και να του προσφέρουμε το πιο ζεστό μας χειροκρότημα για όλες τις στιγμές και εικόνες που ζήσαμε μαζί. Για την ακρίβεια... κάθε φορά που επισκέπτεται το ΟΑΚΑ, πρέπει τα ματς αυτά να είναι...ειδικών καταστάσεων. Μέχρι να ξαναγυρίσει...

Σχόλια