Σε Alpha και Πειραιώς το mall του Βωβού στον Βοτανικό


Στα χέρια της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς περνάει το υπό ανέγερση εμπορικό κέντρο του Βωβού στον Βοτανικό.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα πέσει ξανά το project του Βοτανικού στο τραπέζι και αν θα προσφερθούν να βοηθήσουν (=δανείσουν ή γίνουν...νονοί του γηπέδου) ώστε να χτιστεί το αθλητικό κέντρο.

Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο και όλοι στον Παναθηναϊκό να κοιτάξουν πως θα φτιάξουν νέο γήπεδο στην Λεωφόρο. Το λέω αυτό γιατί προφανώς και ο Αλαφούζος και ο Γιαννακόπουλος δεν θα χαλιόντουσαν στην προοπτική του Βοτανικού και αυτό είναι δεδομένο. Ειδικά άμα παίξουν και διευκολύνσεις από το κράτος...

ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.

Σχόλια

  1. Αστο ρε Πρες. Έχουμε την ανακατασκευη της Λεωφόρου , η ομάδα μας μπήκε σε κάποιο ρέγουλο , φαίνεται ότι την επόμενη χρονιά θα δούμε φως στο τούνελ. Να πάμε στο Βοτανικό και να κάνουμε τι; Γήπεδο 45,000 θεατών που δεν θα μπορούμε να συντηρούμε; Εδώ γίνεται μάχη για να μαζέψουμε 10,000 μέλη στη Συμμαχία ενώ φέτος παίζουμε προκριμματικά Τσάμπιονς Λίγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο παιδια!!! τα σχολια μου στο σεντρα επαψαν να τα περνανε (στο σαιτεννοω).. σας ορκιζομαι οτι δεν ειναι υβριστικα αλλιως δεν θα ασχολιομουνα κιολας..Απλως αρχιζα να υπερασπιζω την ομαδα μας απο τα σχολια καποιου ΑΝΩΝΥΜΟΥ που συχνα-πυκνα πεταει κατι βλακειες και του το βουλωνα. αφου συγκεντωνα και λαικ ρεκορ καθως εβλεπα πανω απο 40 καθε φορα σε οτι εγραφα χωρις να το παινευτω. Ε αυτο εδω και 10 μερες σταματησε και προσπαθω να βγαλω ακρη γιατι; δεν μου περνανε τιποτα πλεον εχω παθει πλακα. Λετε να το κανουν για να μην στραβωσει o μελλοντικος τους επενδυτης; τι να πω και εγω; δεν υπαρχει αυτο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ασχολείσαι με τον Ανώνυμο. Ότι μπούρδα του κατέβει στο κεφάλι, την γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου