Sold out!


Eπιτέλους το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο!


Σχόλια

  1. dimpaogate133/6/14 8:45 μ.μ.

    Ναι αφού κάποιοι θυμήθηκαν τους τελικούς του μπάσκετ , στο πέμπτο παιχνίδι και ενώ κάποιοι τραβιόντουσαν σε πρώτο & τρίτο τελικό αντίστοιχα , σε ένα γήπεδο γεμάτα στο 1/3 . Αν αυτό θεωρείται επιτυχία και να έχει ουρά η Θύρα 10 στην Λεωφόρο μέχρι την Αλεξάνδρας από αυτούς που απαξίωναν να σηκώσουν τον κώλο τους και να έρθουν γήπεδο στους δυο πρώτους εντός τελικούς ... τότε αλλιώς βλέπω εγώ τα πράγματα . Το αυριανό sold out είναι ΞΕΦΤΙΛΑ όταν υπήρχαν δυο ίδια ματς πριν μια εβδομάδα . Και κακώς που δεν έβαλε ο Γιαννακόπουλος 30 ευρώ πάνω το ticket για όποιον δεν είχε έρθει είτε σε έναν είτε και τους δυο τελικούς . Έτσι θέλουν ορισμένοι για να στρώσουνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάτε αδέρφια τα λόγια του φράγκι και του λάσμε σήμερα. Εξ αιτίας της παρουσίας και ενίσχυσης των αδερφών στην προπόνηση και στο κάραβελ, πήραν τα παικτρόνια μας δύναμη να πιστέψουν στους εαυτούς τους και στην ανατροπή. Πάμε με φωνή ρε να σηκώσουμε την κούπα και να αφήσουμε τους άτιτλους να διαλυθούν. ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eptasteros134/6/14 1:07 π.μ.

    Eιπωθηκε κατι πολυ σωστο απο εναν φιλο: θα επρεπε να ειχαν προτεραιοτητα στα εισιτηρια του 5ου τελικου οσοι ειχαν παει στους δυο προηγουμενους (θα μπορουσαν να δειξουν αποκομα εισιτηριου π.χ). Δεν ειναι δυνατον αυτοι που πηγαινουν σε καθε παιχνιδι να ειναι στην ιδια μοιρα με τους πανηγυρτζηδες του 5ου τελικου. Ας νικησουμε αυριο βεβαια και χαλαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. James the Beast4/6/14 4:50 π.μ.

    Παιδιά,αύριο σχολάω γυρω στις 8,και ειμαισ χετικα κοντα στο ΟΑΚΑ,υπάρχει ενδεχομενο να μην αφησουν να μπουν στο ημιχρονο?Γιατι ως συνηθως θα υπαρχουν πολλα ατομα εξω χωρις εισιτηριο,παντως με Μπαρτσελονα περυσι ειχανε μπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου