Όλοι off εκτός από Γκιστ!


Ματσιούλις, Μπράμος, Λάσμε, Κάρι αποχαιρετάνε..

Λογικά Γκιστ μένει, αφού στην ανακοίνωση της ΚΑΕ δεν αναφέρεται πως θα γίνει χρήση του option out (δικαίωμα της ΚΑΕ να ανανεώσει το συμβόλαιο).

ΥΣ: Προσωπικά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο για κάποιον από αυτούς να θέλει η ΚΑΕ να επαναδιαπραγματευτεί με άλλα ποσά. Αν και για τους δύο που θα έμπαινε λογικά στην διαδικασία να το κάνει (Λάσμε-Ματσιούλις), θα βρουν λογικά τα λεφτά που θέλουν.

ΥΣ2: Είμαι περίεργος να δω αν είχε βάση η φημολογία για φλερτ Μπράμου και γαύρου. Αν και πιστεύω πως ο γαύρος σίγουρα θα κάνει κάποια επαφή με κάποιον από τους παραπάνω (πλην Κάρι) μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.

ΥΣ3: Το καλό είναι πως οι όποιες αποφάσεις φαίνεται πως είχαν παρθεί εδώ και καιρό και ο προγραμματισμός για την νέα σαιζόν έχει καταρτιστεί βδομάδες πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Σχόλια

  1. SAILOR YOUR FATHER12/6/14 8:08 μ.μ.

    press εχω 2 αποριες.Η πρωτη ειναι η εξεις.Όπως επίσης έχεις και έναν Ιβάνοβιτς που αν μη τι άλλο δεν είναι πρωτάρης σε τέτοιο επίπεδο.Σε ποσα final four εχει παει?Και η δευτερη Αφου τιν ελληνικη πραγματικοτητα δεν τιν ξερει καλα ειναι πολυ πιθανον να χασουμε και τιτλους.Οχι τιποτε αλλο αλλα και οσοι φυγουνε ενδεχετε να πανε και στο λιμανη.Απλα θελω να ξερεις οτι με αυτες τις κινησης ο κοσμος σε γενικες γραμμες εχει ξενερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περίεργα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ ο Λασμε ειναι και μεγαλος σε ηλικια, αλλα ο Γιονας;
    Παιχτες ψυχωμενους ειναι κριμα να τους βλεπουμε να φευγουν απο τον Παναθηναικο.
    Ο Παναθηναικος εχει αναγκη απο την ψυχη του Μασιουλις. Ο κοσμος εμπνεεται απο τη καυλα του.
    Ειναι πολυ κριμα να φυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημητρης Παναθα12/6/14 11:14 μ.μ.

    Ξεκινησε το μασαζ στους φιλαθλους αλλα αντε να τους πεισεις οτο ο βουγιουκας εινςι καλυτερος απο τον λασμε, βλεπεις ο κοσμος του παο ξερει απο μπασκετ και δεν ειναι γαυρος να τρωει το παραμυθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΟΣ ΡΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ Κ ΛΑΣΜΕ ΓΙΑΤΙ?
    Επειδη ξεπατωσανε τους ΓΑΥΡΟΥΣ αυτο ειναι το ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο άρθρο σε διαφορετική λογική από την γενικότερη ροή :
    http://sanogiaprobata.blogspot.gr/2014/06/blog-post_12.html#

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου