Και σε ένα μήνα ξεκινάμε...

Τελικά δεν ήταν αλήθεια...
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που κανένα πράσινης αποχρώσεως site δεν έχει γράψει τίποτα για την στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα της εμπλοκής του Δ.Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ. Υποτίθεται πως μέσα στο καλοκαίρι θα βοηθούσε οικονομικά, ώστε η ομάδα να έχει αυξημένο budget και να κάνει μια μεταγραφή από...πιο πάνω ράφι και να είναι πιο ανταγωνιστική στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά βουβαμάρα...

Σε ένα μήνα ακριβώς ξεκινάνε οι Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις και δεν έχει υπάρξει καμία...οικονομική ένεση.

Δεν ξέρω. Πάντα πίστευα ότι ξεχνάμε εύκολα, οπότε δεν θα μου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση αν ξεχάσατε πως Δεκέμβρη μήνα διαβάζαμε για εκτοξεύσεις, για πολλά εκατομμύρια ευρώ, για συμπαίκτες κολοσσούς από το εσωτερικό...μετά μαθαίναμε πως αυτά τα πολλά εκατομμύρια θα γινόντουσαν οικονομική ενίσχυση στην ομάδα και όχι τίποτα τρελά ποσά, πως ό,τι ήταν να γίνει θα γινόταν το καλοκαίρι και τώρα....σε 1 μήνα ξεκινάει η νέα σαιζόν...

Προσωπικά δεν με χαλάει που -φαίνεται πως- δεν θα υπάρξει συνεργασία Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ γιατί πίστευα πως θα κάνει κακό στην ομάδα. Αλλά με χαλάει ρε μάγκες πρωτοσέλιδα από πάνω που είναι για τις εντυπώσεις και στην πράξη, 7 μήνες μετά, ουσία μηδέν.


ΥΣ: Μην βγει κανένας και πει ότι ο Γιαννακόπουλος βάζει λεφτά σε μπάσκετ και ερασιτέχνη και μιλήσει για αχαριστίες κτλ γιατί θα είναι άκυρος. Μόνος του εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, μόνος του μίλησε για εκατομμύρια και εκτοξεύσεις, μόνος του τα μάζεψε μετά.. άρα μόνος του γεννάει τις προσδοκίες. Δεν βγήκαμε εμείς να κάνουμε τον νταβά στο πορτοφόλι του. Ότι είναι ο μόνος που βάζει τόσα φράγκα στον Σύλλογο δεν το αμφισβητεί κανείς.

ΥΣ2: Πριν κάτι χρόνια κορόϊδευε τις εκτοξεύσεις και όλα τα πρωτοσέλιδα-παραμύθια που βγαίνανε επί πολυμετοχικότητας. Λίγα χρόνια μετά, τα ίδια κάνει..

Σχόλια

  1. SAILOR YOUR FATHER28/6/14 8:31 μ.μ.

    Αδερφέ έχεις απόλυτο δίκιο στα λεγόμενα σου.Άλλα δυστυχώς αυτον έχουμε.Εχει και τα καλα του και τα άσχημα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα βρηκε με τον Αδωνι και δεν χρειαστήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε τραβας μεγαλο ζορι με τον δημητρακη. παρτο αλλιως γιατι εισαι φαουλ. φιλικα παντα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ειναι πανω απο ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλακα μας κανεις ρε φιλε??? ΑΥΤΟΣ δημιουργησε ψευτικες ελπιδες και ολο υποσχεσεις και ξαφνικα ουτε φωνη & ακροαση...


    και σου φταιει ο PRESS???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αυτον τον λογιστικο ελεγχο στον ερασιτεχνη, τι εγινε;;; Ξερει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είναι να το πάρει κάποιος αλλιώς, αυτός είναι ο Δημήτρης φίλε.Κι εγώ φιλικά σου μιλάω.Υπεράνω κριτικής δεν είναι ΚΑΝΕΝΑΣ.Η σπόντα παραπάνω του Νίκου για τον Άδωνι τα λέει όλα.
    Και να ξέρεις κάτι.Εγώ ξέρω ένα πράγμα: ή είσαι σωστός, ή δεν είσαι.Για τον Δημήτρη επικρατεί η λανθασμένη άποψη, οτι εντάξει το "παιδί" κάνει και καμια μαλακία πάνω στις κάυλες του αλλά κοίτα τι δίνει.Μετά νασου παλι μαλακίες ο Δημήτρης, άντε πάλι να τον δικαιολογούμε εμείς.Δεν πάει έτσι φιλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω πως ακόμη και σήμερα τα παιδιά που έχουν αναλάβει τον Ερασιτέχνη, γίνονται κάθε μέρα και σοφότεροι με νέες τρύπες, νέα χρωστούμενα και νέα προβλήματα του παρελθόντος που προκύπτουν.


    Εδώ είπε τις προάλες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη πως μέχρι και πριν 2-3 χρόνια οι υποχρεώσεις και τα οικονομικά πάρε-δώσε γραφόντουσαν σε ...χαρτάκια και δεν υπήρχε καμία οργάνωση και διαφάνεια σε αυτά που γινόντουσαν.


    Αν δεν βρεθεί κάποιος επιπλέον δυνατός χορηγός-χρηματοδότης πλην του Γιαννακόπουλου, θα πρέπει να έχουμε αρκετή υπομονή για να δούμε τμήματα σαν το βόλεϊ αντρών να πρωταγωνιστούν ξανά. Θα πρέπει δηλαδή να περιμένουμε να γευτούμε τους καρπούς της σωστής -πλέον- οργάνωσης που υπάρχει στις ακαδημίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπομονη εχουμε και θα εχουμε οση χρειαστει! Ομως πρεπει να μαθουμε ποιοι δημιουργησαν τα χρεη και ποιο ακριβως ειναι το συνολικο μεγεθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οο δημητρακης ειναι ενα αρρωστακη με την ομαδα οπως ειμαστε και εμεις, ετσι λοιπον πρεπει να τον αντιμετωπιζουμε, και οχι οπως αντιμετωπιζαμε τον πατερα η τον θειο του. λαθη εχει κανει πολλα, ομως σιγουρα κανενα απο αυτα δεν τα εκανε για ιδιο ωφελος η για να κονομησει απο την ομαδα. αντι να κραζεις φιλε μου καθε μερα τον δημητρη καλυτερα να κραζεις τον εναν και μοναδικο υπευθυνο για την τωρινη μας κατασταση και αυτος δεν ειναι αλλος απο τον μαριαννας γυιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Άδωνις και το πανί που κρέμασε στο ΟΑΚΑ τι σχέση έχουν με τον Σύλλογο, αφού δεν κάνει τίποτα για δικό του όφελος;


    Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση (και υπάρχουν και άλλες, χωρίς να τον κατακρίνω αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επιχειρηματίας που να έχει μια ομάδα και να μην κοιτάει να πάρει πίσω πράγματα. Είτε χρήματα, είτε εξουσία. Όσο αρρωστάκι κι αν είναι.), τότε θα πάω με τα νερά σου και θα αντιμετωπήσω τον Δημήτρη ως αρρωστάκι με τον Σύλλογο. Και σου θυμίζω -αν διαβάζει το blog- το εξής:


    Τα αρρωστάκια όταν κάνουν μαλακίες και συμπεριφέρονται κάνοντας κακό στον Σύλλογο, τα κράζω. Όταν εγώ έχω γράψει μαλακίες, με έχω...αυτοκράξει και έχω ζητήσει συγνώμη. Τα αρρωστάκια ΜΟΝΟ βάζουν λεφτά στον Σύλλογο και πίσω δεν παίρνουν τίποτα. Τίποτα! Τα πραγματικά αρρωστάκια. Αλλά όταν την κάνουν την μαλακία τους, θα γίνει η κριτική. Μπας και την διαβάσουν, μπας και νιώσουν ότι το τάδε που κάνανε ή η τάδε συμπεριφορά δεν ήταν Παναθηναϊκή. Έτσι λοιπόν, θα κρίνω και το αρρωστάκι τον Δημήτρη, όταν κάνει μαλακίες ή όταν λέει πράγματα που δεν υποστηρίζει με τις πράξεις του.


    ΥΣ: Αρρωστάκι είμαι κι εγώ. Απλά προσπαθώ να καλύπτω περισσότερο την θετική έννοια αυτής της λέξης, παρά την αρνητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε ποιον αγώνα ποδοσφαίρου είχες δεί τελευταία φορά το "αρρωστάκι"???
    Η κουβέντα για το Δημήτρη μόνο κακό κάνει γι αυτό ας την κόψουμε.
    Ας την κόψουμε γιατί θα φτάσουμε να μιλάμε ...για εξώδικα, ...για βόλλευ, ...για χορηγούς σε τηγανια, ...για αγαπαμε δεν αγαπαμε.Τελοσπάντων, κατάλαβε φίλε οτι όλα αυτά που λέμε είναι καλοπροαίρετη κριτική. Όσο για το αρρωστάκι όπως εμείς οκ, διαφωνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Μάιο τα χρέη φτάνουν στο ύψος των 3 εκατομμυρίων ευρώ, και αν δεν το είπε άμεσα, έμμεσα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μεγάλο μέρος των χρεών είχαν γίνει επί προεδρίας Μιχάλη Κίτσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου