Πρόταση σε Λάσμε για ανανέωση με μειωμένες αποδοχές;


Tελικά το σενάριο που έγραψα χθες πως η ΚΑΕ δεν χρησημοποίησε την option γιατί ήθελε να επαναδιαπραγματευτεί τις αποδοχές κάποιων από αυτούς που άφησε, δεν ήταν επιστημονικής φαντασίας.

Λέγεται πως ήδη η ΚΑΕ ήρθε σε επαφή με τον Λάσμε και του πρόσφερε καινούργιο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές (φέτος έπαιρνε κάπου στις 750.000 ευρώ). Βέβαια ότι του έκανε νέα πρόταση δεν σημαίνει πως είναι και εύκολο να μείνει, αφού η λογική λέει πως ο Γκαμπονέζος μπορεί να βρει συμβολαίο με περισσότερα από αυτά που έπαιρνε φέτος σε καμιά ΤΣΣΚΑ ή γαύρο. Ίσως αν του προσέφερε η ομάδα ενα κλειστό διετές ή τριετές να μάτσαρε μεγαλύτερες οικονομικά προσφορές που θα χει στα χέρια του.

Καθόλου απίθανο σειρά να πάρει και ο Ματσιούλις, αν δεν έχει ήδη πάρει..

ΥΣ: Εδώ που τα λέμε έχει πολύ μεγαλύτερη λογική να τον θέλουμε με λιγότερα λεφτά, από το να τον αφήναμε απλά να φύγει χωρίς καν να του κάνουμε μια πρόταση.

Σχόλια

  1. πρεπει να μεινουν ο τρελολιθουανος με τον τριποδο!μεγαλη προσφορα την τελευταια διετια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pipita έχεις αγόρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενταξει ο προεδρος ειναι πραγματικα τρελος...!! τους εχει κανει τους αβγουλοματηδες να αλλαζουν χρωματακι στα μαγουλακια τους καθε χρονο!! ενα απο αυτα το εκρου του νεκρου αχαχχαχα! ασε τωρα τους γουρλοματηδες που πανε με καραγκιοζιλικια να διασκεδασουν τις εντυπωσεις εχουν παθει ζημια! γιατι η θα ανγκαστουν να του αυξησουν το συμβολαιο σε εναν παικτη που ειναι παναθηναικος η που τελικα θα παρουν τα φραγκακια και θα τον αφησουν!!!! εκει που ξενερωσα με τις λυσεις καποιων παικτων ερχεται αυτο και λεω ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ!!

    Υ.Γ αν και οπως διαβασα απο μερικους σε αλλα σχολια (και κατι που μπορει να παιζει) ειναι κινηση του προεδρου ωστε να ριξει σταχτη στα ματια μας για τον αδικο διωγμο τον λασμε γκιστ μασιουλη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lol pipita το παρατσουκλι του gonzalo higuain ειναι!με παρεξηγησες αδερφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den problepo paidia na 3anapernoume titlo ama tous dio3oume olous kai enta3ei na fugei o batist logiko , na fugei to ampali o wright,na fugei o karri ,na fugei kai o kinezos,ante pes kai o bramos alla LASME KAI GIST prepei na meinoun ston panathinaiko giati ama fugoun pios tha tous anaplirosei e kai kante kamia metagrafi kalli an thelete na 3anadoume final 4 me ton panatha mesa ti tha ginei telika me hickman langford h mlkies mas lete [den 3exnao vevaia ton matsioulis]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχα το ξέρω αδερφέ. είσαι ωραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χότα Χότα είναι κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. 300 χιλιάρικα στις μέρες μας για ταλαντούχο παίκτη που σε 300 μέρες μένει ελεύθερος δεν τα δίνεις εύκολα...


    Όταν ο ολυμπιακός έπερνε το Σπανούλη και το Περπέρογλου ήταν καλά;;;


    Ο Μάντζαρης είτε τώρα είτε σε 300 μέρες είναι παίκτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώ τον Γιαννακόπουλο να πάρει τώρα τον Μάντζαρη και να τον αφήσει δανεικό στον ολυμπιακό για ένα χρόνο να ψηθεί χαχαχαχαχαχαχα, γαύροι ψήστε μας τον παιχταρά να έρθει έτοιμος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SAILOR YOUR FATHER13/6/14 9:48 μ.μ.

    E δεν εχει το θεο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωστης απο τα γκαζια14/6/14 9:54 π.μ.

    Δεν ξερω τι λετε εσεις, εμένα πάντως δεν μου γεμίζει το μάτι ο Μάντζαρης, ίσως επειδή είναι παίκτης του γαύρου.. Γενικά οι παίκτες του γαύρου οπταν παίζουν βγάζουν ένα είδος κόμπλεξ, κατωτερότητας..για παράδειγμα ο Μαυροκεφαλίδης ήρθε σε εμάς..τον βλέπεις τώρα είναι συνεσταλμένος..κάτι πρέπει να τους ποτίζουν εκεί στην τρούμπα ο Δήμαρχος πρέπει να το ελεγξει μαζί με τις υπηρεσίες ύδρευσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έγω όσους gayρους ξέρω πάντα μαλάκες, κατώτεροι και κομπλεξικοί ήταν (ειδικά όταν μίλαγες μαζί τους για αθλητικά), είτε ήταν από το Πειραιά, είτε από την Αθήνα.


    Τώρα ο Μάντζαρης όπως έγραψα και πιο κάτω, είναι ταλαντούχος παίκτης και όχι φτασμένος. Οπότε είναι πολύ βιαστικό να τον κρίνουμε σαν φτασμένο. Αλλά ακόμα και έτσι, πίστεψε με ότι από κάτι Ζακ Ράιτ είναι καλύτερος και από παίκτες όπως ο Ούκιτς μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος... Και είναι και Παναθηναϊκός σε μια θέση που παίζει πονάς. Θα είναι έγκλημα αν δεν τον πάρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου