Σα να τον έχει σίγουρο..


Αν πετύχει και τον φέρει φέτος θα μιλάμε για τεράστιο χουνέρι..

ΥΣ: Το να έρθει του χρόνου μαζεύει λιγότερες πιθανότητες από το να έρθει φέτος. Θα αρνηθεί δηλαδή την ανανέωση των Αγγελόπουλων και θα παίζει φέτος στον γαύρο ενώ όλοι θα ξέρουν πως το καλοκαίρι θα έρθει σε εμάς; Εκτός κι αν παίξει πάγος και τον πληρώνουν για να τον κοιτάνε.

Σχόλια

  1. οχι φιλε μου, τεραστειο χουνερι θα ηταν να τους παρουμε τον Σλουκα, οχι τον Μαντζαρακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οι Αυγουλόπουλοι είναι έξυπνοι θα κάνουν αυτό που λέει η λογική και θα δεχτούν την πρόταση του Παναθηναϊκού . Η σιγουριά που βγάζει ο όμιλος του προέδρου για την υπόθεση Μάντζαρη είναι πρωτοφανής οπότε ας περιμένουμε γιατί έχουν πολυυυυυ ψωμί η ιστορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να πω κάτι στους παλιούς Παναθηναϊκούς του blog (τον dimpao, τον nikos pap, τον giorgos 2013, τον press φυσικά, τον Baggelis και μερικούς ακόμα)

    Νομίζω ότι με την υπόθεση Μάντζαρη ξεφυτρώνουν κάποιοι καινούριοι (διορθώστε με αν κάνω λάθος) Παναθηναϊκοί(??) και υποβαθμίζουν την ΕΠΙΚΗ - ενδεχόμενη μετακίνηση Μάντζαρη στην ομάδα μας.

    Ο ένας λέει ότι δεν είναι καλός ο Μάντζαρης, ο άλλος λέει δεν θέλω παίκτες από τον ολυμπιακό γιατί είναι κομπλεξικοί, ο άλλος λέει ότι ο χ παίκτης είναι καλύτερος από τον Μάντζαρη (άρα με τον Μάντζαρη δεν θα είναι ζημιά αν τους τον πάρουμε) και κάτι τέτοια ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...



    Και λέω, ή αυτοί είναι Παναθηναϊκοί και είμαστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ή αυτοί είναι στημένοι gayροι του ΚΕΡΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια πάντως είναι πως εκεί στην ΚΑΕ ξέρουν πολύ καλά το
    παιχνίδι των διαπραγματεύσεων και διαχρονικά αυτό που θέλουν, τις περισσότερες φορές,
    το πετυχαίνουν. Έχουν τεράστια εμπειρία, ειδικά ο Μάνος Παπαδόπουλος έχει αποδείξει
    πως έχει πολύ καλή στρατηγική, και σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως έχουν κάνει
    ΜΑΤ στους Αγγελόπουλους. Τώρα αν όντως ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Μάτζαρη ή αποσκοπούν κάπου αλλού, θα φάνει στην πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμενε ρε αδερφε..βλέπε περπέρογλου, σπανουλη.. Δεν σου βγάζουν εσένα μια χολή;κάποιου είδιυς κόμπλεξ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασφαλώς και (μου) βγάζουν. ΌΜΩΣ... Άλλο Μισθοφόροι από Παναθηναϊκό στο gayro και άλλο ένας Παναθηναϊκός που παίζει στο gayρο να θέλει να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του...


    Εδώ μιλάει η ψυχή και η πράσινη καρδιά όχι τα λεφτά, άρα η σύγκριση του Μάντζαρη με τα πουλητάρια είναι εντελώς άστοχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγουρα το να τους "κλεψει" τον Μαντζαρη μεσα απο τα χερια θα ειναι επιτυχια αλλα δε το βλεπω να γινεται πραγμα που το γνωριζουν και στην ΚΑΕ. Κατι αλλο θελει να πετυχει... η πορεια θα δειξει. Προσωπικα ακομα προσπαθω να ψυχολογησω τον ΔΓ ή τελος παντων θα περιμενω να δω τις επομενες κινησεις προτού βγαλω τα συμπερασματα μου για αυτο απεχω απο τις συζητησεις των στημενων ή μη που αναφερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιίταξε φίλε Μπιάφρα , προσωπικά από μπάσκετ δεν σκαμπάζω. Όμως σε μεταγραφή παίκτη από ΟΣΦΠ (βρωμοθρήνος) δεν είμαι αντίθετος.


    Πιστεύω ότι για να γίνεις αυτοκράτορας πρέπει να μαζεύεις τους καλύτερους και από παντού. Συνεπώς , πολύ καλά κάνει η ΚΑΕ και θέλει να πάρει παίκτη του ΟΣΦΠ. Μακάρι να γίνει.


    Το ίδιο πιστεύω και για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό. Πρέπει να παίρνει τους καλύτερους και από παντού. Πέρυσι , αυτό δεν έγινε , αλλά ευτυχήσαμε λόγω της πολύ καλής δουλειάς , προπονητή , τεχνικού διευθυντή (που φωνάζαμε ότι ήταν Γαύρος) και της διοίκησης να κατακτήσουμε την 2η θέση και να πάρουμε το Κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου