Ζέκα για άλλα 3 χρόνια!


Τελικά ο Ζέκα συμφώνησε με την διοίκηση και θα συνεχίσει για τα 3 επόμενα χρόνια να φοράει την φανέλα του Συλλόγου. Μια θετική εξέλιξη, αφού φέτος ο Πορτογάλος αποτέλεσε ένα βασικό κομμάτι της ομάδας, τρέχοντας αρκετά χιλιόμετρα σε κάθε ματς, ξεγράφοντας παράλληλα την κακή σαιζόν που έκανε την προηγούμενη σαιζόν.

Εν αναμονή τώρα των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, μιας και σιγά-σιγά πρέπει να κλείνει το ρόστερ αφού σε ένα μήνα ξεκινάμε τις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις..

Σχόλια

  1. Mπράβο σωστή κίνηση ψυχάρα ο Ζέκα και τρεχαλατζής.. Βοηθάει η παραμονη του στην ομάδα πολύ ! Πρέπει όμως σιγά σιγά να αρχίσουμε να κάνουμε και μεταγραφές.. Και χρειάζονται 3-4 πολύ δυνατές μεταγραφές για να ανεβει η ποιότητα στο ροστερ για να δούμε επιτέλους τον Παναθηναικό όπως πρέπει στην Ευρώπη και στο champions league..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κ. Αλαφούζο. Μεγάλη η προσφορά σας στον Παναθηναικό και τα όσα έχετε καταφέρει ως στιγμής. Μπράβο στα παιδιά της Παναθηναικής Συμμαχίας και στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που σήμερα το απόγευμα βρέθηκαν στο Γύθειο και έκαναν εγγραφές νέων μελών. Σήμερα , τα παιδιά της Παναθηναικής Συμμαχίας από 9 το πρωί βρίσκονταν στο δρόμο , για να πάνε στο Γύθειο σε μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της ΠΑΕ να μαζευτούν χρήματα. Νομίζω ότι σε αυτό το θέμα πρέπει να ενισχύσουμε όλοι μας την Παναθηναική Συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου