Nα συνεργαστείτε ΜΟΝΟ αν το μπορείτε!



Επειδή σιγά-σιγά θα ξεκινήσει το σήριαλ αν θα μπει ο Δ.Γιαννακόπουλος στην ΠΑΕ (μετά την όχι τυχαία ερώτηση στο κρατικό κανάλι στην ανάπαυλα του ματς με τον Πάοκ) το καλοκαίρι και πόσο θα βοηθήσει οικονομικά, θα ήθελα μια χάρη να μας κάνουν οι πρόεδροι των δύο τμημάτων του Συλλόγου.

Να κάτσουν να σκεφτούν και οι δύο τους πολύ σοβαρά αν μπορούν,μα πάνω από όλα αν θέλουν να συνεργαστούν για το καλό του Συλλόγου. Αρκετές διαμάχες, φαγώματα και έριδες έχουμε φάει στην μάπα. Δεν χρειαζόμαστε άλλο!

Κανένας δεν αναγκάζει τον Δ.Γιαννακόπουλο να βάλει με το ζόρι λεφτά στην ΠΑΕ, κανένας δεν βάζει το πιστόλι -πλέον- στον Γ.Αλαφούζο να κυνηγήσει ντε και καλά την οικονομική ενίσχυση του πρώτου. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε ο Δημήτρη στάζοντας τα φράγκα και η ΠΑΕ να δυνάμωνε οικονομικά ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται, ώστε να μπορέσει η ομάδα να φανεί ανταγωνιστική του χρόνου στην Ευρώπη. Αλλά αν δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μια τέτοια συνεργασία και δεν ξεκαθαρίσουν εξαρχής τις υποχρεώσεις και τα δικαίωματα που θα έχει ο καθένας τους, τότε ας το κάψουν από τώρα για να μην καεί στο τέλος η ίδια η ομάδα.

Απλά πράγματα. Έτσι κι αλλιώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά τους τελευταίους 6 μήνες. Η ΠΑΕ από την μια πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα υγιέστατη και η ΚΑΕ από την άλλη έχει την σιγουριά που πρροσφέρει η οικονομική επιφάνεια του Γιαννακόπουλου και η παρουσία ατόμων στο ρόστερ της ομάδας.

Δεν χρειάζεται λοιπόν, αν νιώθουν πως δεν θα μπορέσουν να τρέξουν μαζί, να βάλουν μπουρλότο. Απαισιόδοξα αυτά που λέω, αλλά άκρως ρεαλιστικοί προβληματισμοί στο μυαλό μου...

Σχόλια

  1. Παγια τακτική μου ειναι να ασχολουμαι με ενα παικτη ΜΟΝΟ μετα την επισημη ανακοινωση αποκτησης του απο ΠΑΕ, ΚΑΕ κλπ. Πιστεψε με, εχω γλιτωσει απειρο χαμενο χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου